Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Какво са екстрасензорните способности?  (Прочетена 1624 пъти)
Търсач
Търсач
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 387


WWW
« -: Юни 07, 2011, 12:46:02 »

Лявата синпатикова нервна система ни съединява с подсъзнателния ум и с колективното подсъзнание. В края на този канал (в задната част на мозъка) се намира суперегото –приличащо на въздушен балон, който се разширява при натрупване на условности в ума чрез либидото. За това, ако напрежението е голямо, то разкъсва суперегото на много късове.

Ако сте все още подвластни на условностите се създава частичен вакум, в който се настаняват мъртви същности от колективното подсъзнание във вашето подсъзнание. По този начин вашето суперего може да се включи към колективното подсъзнание, където се намират всички мъртви души-лоши, добри. Тези души започват да се проявяват чрез вас и вие получавате сиддхи, или екстрасензорни способности. В действителност тези фини мъртви личности доминират над вас чрез вашето суперего.

Съществува друг метод, по който работят т.н. “учители” с помощта на който те насочват чакрите в посока към либидото и то може да се настани удобно в подсъзнанието. Този метод прави търсача лесно влизащ в транс, лесно приемащ пълното доминиране над себе си от мъртвите духове въведени от “учителя” чрез сплитовете.

Ученикът се чувства отпуснат, умът му е включен, но след няколко години занимания той не може да обърне лице към реалността и много често започва да приема наркотици, или става роб на учителя си и му отдава цялата си материална собственост, не разбирайки логиката стояща зад това. Такива “учители”никога не обясняват техниката, която ползват и не предават своите сили на никой друг.

Всички хипнотични сили – такива като силата на материализацията, силата на визуализацията, лечебни сили, трансцеденталното чувство, отделяне от тялото и много други сили са обичайни сред тези, които са управлявани от духове. Във всеки от нашите експериментални центрове може да се докаже, че всичките тези сили са сили на мъртви същности.

Те не са Божествени сили, защото Божественото не се интересува от тези груби предмети. То се интересува от чудото на вътрешното битие и неговото по-нататъшно проявление за осъществяване на човешката еволюция. Така че, тия които получават удоволствие от такива “сиддхи”и държат там своето внимание (т.е. Читта) и тия които преследват такива груби чудеса забелязват, че им е трудно да се занимават със Сахажа Йога, започват да се държат като лунатици и ако с голям труд такъв човек достигне състояние на себереализация, той напълно изгубва интерес към тези сили и тяхното проявление.

В действителност тогава той се освобождава от всички привнесени мъртви личности, които са го доминирали. Не е необходимо да навлизаме в подсъзнателното, за да скочим в несъзнателното. Подсъзнателното е краят само по себе си и този, който влезе в неговата област – се изгубва.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Развитие на умствени способности
Духовни учения
Administrator 0 1636 Последна<br />публикация Юли 21, 2009, 23:36:23
от Administrator
Какво е предателството за вас? « 1 2 3 4 »
Духовни връзки и взаимоотношения
DArkAngel 56 5125 Последна<br />публикация Декември 22, 2012, 19:59:49
от perli4ka
Нови способности отключващи се сега!
Видео клипове
The One 0 1252 Последна<br />публикация Февруари 28, 2011, 02:49:21
от The One
Хора със свръхспособности « 1 2 3 »
Други деца на новото време
Sita 30 7457 Последна<br />публикация Февруари 21, 2013, 04:05:44
от Свързан
Какви са вашите способности и умения? « 1 2 3 4 »
Въпроси и отговори
Аэ съм 46 3900 Последна<br />публикация Ноември 04, 2012, 00:38:12
от Colder Sun

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright