Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Lee Carroll и неговите индигови деца  (Прочетена 2772 пъти)
babyface
Гост
« -: Март 25, 2010, 22:09:51 »

Умишлено пускам нова тема, тъй като онази, първата, беше малко опознавателна, тъй да се каже. Все пак съм само от вчера в този форум и се радвам, че вече имам дори нови приятели оттук.

Сещате ли се за какво става въпрос? За една огромна машина за правене на пари.

Таргет групата на мистър Карол и си-е е огромна, бизнес проектът ме изуми с мащабите си. Нека да наречем цялото мероприятие "Мистър Карол и неговите индигови деца". Какво се оказва? Всички, които към момента не участват в някакъв вид религиозна организация, един вид са бунтари, аутсайдери, които се чувстват недооценени от обществото, в което живеят, спадат към групата на индиговите хора. В тази група влизат различни поколения, като се почне от хипитата, та се стигне до неродените още деца.
Всеки родител, зарибен от идеята на индиго децата, би припознал в своето дете индигово такова, тъй като кой родител не иска детето му да е нещо повече, да е по-интелигентно, по-различно, дете с мисия в този живот? Специално обучение за индиговите деца, евалла! Кой родител не би се поблазнил от идеята детето му да е в клас за специални деца? Кой бунтар не би се припознал във вече възрастно индиго?

Концепцията за индигото е изумителна, прицелва се точно в СУЕТАТА. Ласкае самолюбието. Човек си казва - ето на, аз съм различен, изключителен, адски интелигентен. И влиза в индиговото стадо на Мистър Карол. Мистър Карол има и църквица. Изнася и лекции по цял свят. Това на какво ви прилича?


Активен
Spirit
Гост
« Отговор #1 -: Март 25, 2010, 22:23:47 »

Ще си позволя да драсна един пост в тази тема и ще ти дам нещо като отговор и един съвет.
Аз лично нито за миг не съм се чувствала нещо повече от другите само защото съм индиго (за който феномен за сефте чух преди 3 месеца) и вярвам, че с много хора е така - принципно това е част от основата на хора като нас - ние чувстваме, че всички сме равни и сме едно цяло.
Така че, да, доста хора решиха да направят пари от тези неща, включително в България, но това не означава, че всичко е измама. Може би ако беше индиго щеше да го разбереш, защото щеше да го чувстваш в себе си, както аз и доста други го чувстваме.
Съветът ми е да почетеш повечко в този форум и да имаш търпение да опознаеш темата.
Активен
babyface
Гост
« Отговор #2 -: Март 25, 2010, 22:30:34 »

Както забелязваш, търпението ми е огромно, любопитството още по-голямо. В България истерията по индиговите деца тепърва набира скорост, засега е само във фаза някоя и друга книжка, тук таме някой намек из телевизионни предавания, малко форуми и така.
Повярвай ми, свидетел съм на навлизането на сектите в България. В училище отвреме навреме се появяваше по някой и друг гуру, който изнасяше по някоя и друга лекция... всичко изглеждаше адски безобидно. Особено ярко си спомням един от Щатите, който по време на лекцията си посочи аудиторията (14-годишната) с пръст и каза: "Когато си свия ръката и посоча обвинително с показалец към вас, останалите пръсти сочат към мен". После ни раздаде някакви брошури, каза, че който иска може да си попълни имената и адреса, за да получава списанийца. Какво се оказа след време? Бил е от сектата на Муун, а изглеждаше толкова безобидно. Имаше и зарибени, уви.
Това, което искам да кажа е, че човек не трябва да подхожда лекомислено, най-малко към себе си и идеите, които му се пробутват.
Активен
babyface
Гост
« Отговор #3 -: Март 25, 2010, 22:40:09 »

Френската революция също се е провела под лозунга "Свобода, братство и равенство", но това по никакъв начин не е намалило терора. Намигване Моят съвет към пишещите активно тук е да четат не само в този форум и да не приемат всичко на доверие, тъй като историята винаги се повтаря.
Активен
Spirit
Гост
« Отговор #4 -: Март 25, 2010, 22:41:49 »

За мен "индиговите хора" нямат нищо общо с никакви сектантски работи и в интерес на истината съм мислила по въпроса и това е заключението, до което стигнах.
И тук не става въпрос за това, какво ти се налива отвън, а какво чувстваш и какво намираш вътре в себе си. Както виждаш (или пък не, затова ти казах да почетеш повече във форума) тук има най, ама най-различни неща. Всеки сам си стига до изводи за себе си, вярва в различни неща (например някои вярват, че в света непременно съществува добро и зло, а друго - че може да има само добро без никакво зло в него), но никой не налага мнението си на другите и никой не казва: "Щом не вярваш в това, значи не си "индиго". Точно това ни е хубавото - отворени сме към всичко е всеки. Затова не бих сравнила "индиготата" с никоя секта.
Казвам ти да се поровиш повече във форума, защото според мен размишляваш в-у неща, които ,ако отвориш 2-3 подходящи теми, веднага ще ти се изяснат.
Активен
babyface
Гост
« Отговор #5 -: Март 25, 2010, 22:43:46 »

Всичко, което казах вчера и днес, се основава на неща, които прочетох тук и многото други неща, които съм чела години наред. Привидното чувство за свобода и наужкимски избор е измамно и хлъзгаво. Усмивчица
Активен
Spirit
Гост
« Отговор #6 -: Март 25, 2010, 22:45:44 »

Френската революция също се е провела под лозунга "Свобода, братство и равенство", но това по никакъв начин не е намалило терора. Намигване Моят съвет към пишещите активно тук е да четат не само в този форум и да не приемат всичко на доверие, тъй като историята винаги се повтаря.
Това, което, струва ми се, не взимаш в предвид, е че в този форум темите се публикуват от много и различни хора и са на много различни тематики. Това не е сайт с накачена в него информация, където ти само влизаш и консумираш, ние сами си създаваме форума. И затова е толкова разнообразен и дори противоречащ на моменти - тук има за всекиго по нещо.
Активен
izida
Гост
« Отговор #7 -: Март 25, 2010, 22:50:53 »

babyface, наистина похвално е желанието ти за развитие и усъвършенстване, браво това е наистина страхотно. Но както казва Спирит, има неща които човек знае и усещам много дълбоко и интуитивно, това е неговата природа. Този там Лее К. може да е всичко каквото казваш, не го познавам. Но когато някой казва, че е "индиго", в повечето случаи е. Това усещане не може да се збърка с друго. А за теб остава да се чудиш, четеш и да не приемаш нещата за чиста монета, само защото все още не ги усещаш.
Не се заяждам, не те съдя....но, до извора има още време!
Активен
Еруин
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #8 -: Март 25, 2010, 23:47:29 »

  1.во Ако си представя, че имам дете в момента и си мисля, че е индиго, последното, което ще направя е да го запиша в някое училище за индигота и да му кажа "слушай, маме, всичко, което ти кажат ще е истина".  Усмивчица
  2.ро. Всяко нещо, което е привлекателно по един или друг начин може да се превърне в машина за пари и да се извърти. Въпрос на усет и тестване. Усмивчица Много е жалко заради парите да загубим вярата си, че може да съществува някоя нормална сбирщина от интересни добронамерени хора без прикрити задни планове.
  3.Хипита, аутсайдери и тн. Прекрасното свойство на интернет е, че събира различни по възраст, обществено положение, възгледи, финанси и тн. личности. Може и да има хора, които да се правят на интересни само, те бързо стават безинтересни на среща очи в очи. Хипита, шизофреници, пияници, наркомани, сред тях също има прекрасни хора. Ако искаш да откриеш нещо интересно и добро трябва да дадеш шанс на дадено нещо да се прояви като такова.
  Ако търсиш сектанти все ще намериш. Ако търсиш хора пак ще ги откриеш.  Усмивчица
  Сигурна съм, че и от сектите може да се вземе все нещо добро. Нормално всяко втурване на сляпо води до падане по нос. Дори и да паднеш често няма проблем да станеш. Но нищо не пречи и да правиш съзнателно крачки с отворени очи, ако сгрешиш ще се върнеш, няма да паднеш в някоя пропаст.
   Успех!

  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  babyface
  Гост
  « Отговор #9 -: Март 26, 2010, 12:12:18 »

  О, да, от сектите може да се вземе нещо добро - да си чувала за несъстоятелен шеф на секта?Намигване

  Активен
  izida
  Гост
  « Отговор #10 -: Март 26, 2010, 13:15:15 »

  О, да, от сектите може да се вземе нещо добро - да си чувала за несъстоятелен шеф на секта?Намигване


  [/quote    ostavam s vpe4atlenieto 4e ima6 protiv individite koito izkarvat kinti, vupreki 4e poznavam dosta koito go pravqt vupreki sistemata, blagodarenie na ka4estvata koito pritejavat.
  Активен
  babyface
  Гост
  « Отговор #11 -: Март 26, 2010, 13:32:06 »

  Изобщо не съм против индивидите, които изкарват кинти. Аз съм против тези, които изкарват кинти от вярата на хората и духовните им убеждения. 
  Някой от вас да вярва в демокрацията, която съществува в момента? Демокрацията като идея е прекрасна, също както и социализма, но имплементацията няма нищо общо с идеята.
  Същото прави и Мистър Карол, без разлика. Писал книги чрез ченълинг, на баба ми фърчилото. Ми като е толкова благороден, да ги подарява ве, що не ги подарява. Не само, че не ги подарява, ами и църквица си е спретнал, (тук щеше да последва нещо твърде нецензурно, но ви го спестих).
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #12 -: Март 26, 2010, 16:00:52 »

  Аз не се ръководя от никой освен от Бог.Според мен това е мислене на сектант.Но Бог(в,който вярвам аз) никога не би ти казал да убиеш,да се самоубиеш или въобще да направиш нещо лошо.Лошите работи,които върши човек са от неговата глупост.Както казват философите:"Хората изпълняват законите,защото ще ги осъдят,а ние философите,защото знаем,че така трябва!".Бог е добър,той праща и добрини и злини.Злините са или наказания или изпитания.Но ние започнахме да се молим прекалено много на идоли както е казано в Библията.Според скептичното мнение на много хората въобще не е ли и Библията средство за манипулация лъжа.Въобще какво е истина.И ското започват да се питат за всичко дали е истина.Някой им даде лъжливи доказателства и те хоп се хващат.
  Активен
  babyface
  Гост
  « Отговор #13 -: Март 26, 2010, 18:18:41 »

  По отношение на Стария и Новия завет искам да вметна, че хич не са ми достоверен източник, най-малкото са претърпели множество преводи, орязвания... нали се сещаш, няма как да вярвам на кавър версии.
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #14 -: Март 26, 2010, 18:57:03 »

   Няма ли кой да махне тази прекрасна, мила и независима девойка babyface от форума ? Тя е достатъчно зряла, чела е много и няма нужда от усъвършенстване, не е като нас мижавите и облъчени мозъци (главно от Лий Карол, който/която и да е).
  « Последна редакция: Март 26, 2010, 19:05:50 от Vlasti » Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Програма за детските градини работещи с индигови деца
  За родителите
  LK 6 3255 Последна<br />публикация Октомври 25, 2010, 16:33:27
  от @di
  Индигови деца или деца под индиго
  Децата индиго
  Админ 0 3482 Последна<br />публикация Януари 24, 2010, 23:36:57
  от Админ
  ТВОРЕЦА И НЕГОВИТЕ ИНСТРУМЕНТИ! « 1 2 »
  Послания
  The One 22 2329 Последна<br />публикация Март 16, 2011, 02:03:30
  от The One
  за Индигови деца по ТВ
  Видео клипове
  Турист 13 2026 Последна<br />публикация Февруари 28, 2011, 13:17:12
  от pluton
  Литература за кристалните, индигови и други деца? Фините енергии
  Книги
  taurus 5 1743 Последна<br />публикация Юли 08, 2012, 07:23:34
  от Kissing You Good Night

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright