Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Телегония  (Прочетена 2091 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 18, 2009, 13:27:30 »


ТЕЛЕГОНИЯ

Ако както нас, нямате никаква представа, какво означава телегония, това е нормално.

През последните два века, някой внимателно и квалифицирано е заличавал от всички библиотеки или съсредоточия на научни знания по света, всичко отнасящо се до това знание. Прочистени са всички, всички източници, по целия свят - научни трудове, позовавания, препратки, библиотечни регистри, анотации, реферативни справки и пр.
Някой почти е успял да превърне телегонията в езотерично знание. Почти!
През 18 век, един случай от практиката, провокирал научните интереси на двама учени в Англия и Русия, които самостоятелно се заели с научни изследвания и постигнали определени научни резултати, които публикували самостоятелно. Именно тези изследвания и публикации по въпросите на телегонията стават обект на заличаване.
През 18 век, конете са заемали важно място в производството, преди всичко като движеща сила. Ето защо на един лорд - собственик на конезавод му хрумнала идеята да направи конете си по-силни и издържливи, като ги кръстоса със зебри. Заделили един определен брой млади кобилки и ги случили с мъжки зебри. За съжаление не се получило нищо - кобилките не се заплождали. По-късно ще се окаже, че причината е хромозомна несъвместимост. Ето защо прекратили експериментите. Но историята не свършила до тук. След няколко години, въпросните млади кобилки, покривани от нормални, чистокръвни жребци дали поколение с явни екстериорни и органични белези на зебри.
Именно това е предизвикало научните интереси на един известен британски учен-изследовател от кръга на Чарлс Дарвин и руския му колега. Започвайки отделно проучвания, те се натъкнали и на други факти от практиката - оказало се, че сред развъждащите породисти гълъби и кучета, отдавна се знае, че гълъбица или кучка покривана от непородисти, диви гълъби или непородисти кучета, вече и с нарушена чистотата на породата и поколенията им не са чисти породи.

И все пак, за какво става въпрос?
В превод телегония би трявало да означава нещо като "отдалечено (дистанционно) раждане"

Има ли всичко това някакво отношение към човека?

Оказва се, че има!
Доколкото телегонията е част от живота, без някой да го е замислял, животът, като че ли сам заложил предпоставки за експеримент и сред хората.

Всичко започнало в дните на VІ Свеговен фестивал на младежта и студентите в Москва.
Не е много ясно как делегациите от Воронежка област и от една африканска страна са се срещнали и какво е станало.
Ясно е обаче, че млади девици от Воронежко са правили секс с африкански младежи.
Минало време и момичетата от Воронежка област се изпоомъжили за местни момчета.
И всичко щяло да е както трябва, ако не се родили след време от бели бащи няколко мулатчета
Още по-странно е, че една от въпросните девици родила бяло момиченце, което след време от бял мъж, дало живот на мулатче.

Работата е там, че през онези години във Воронежка област изобщо не са пребивавали негри.
Дори да предположим, че тези морално конфузни събития са превлекли вниманието на местните или дори съюзни медицински органи и са били предприети генетични тестове за бащинство, то резултатите нищо не биха доказали - бащата на децата е щял да се окаже съвсем техния генетичен баща.

А най-странното в случая е факта, че на тези събития обърнали внимание само представители на местните ортодоксални църкви. Те информирали висшия клир в Москва - там някой съвсем сериозно се заел с проблема и тогава попаднали на трудовете по телегония в библиотечните фондове на Руската православна църква.
Единственото място на планетата, където трудовете на двамата учени са били опазени.

И така, днес, един съвременен, непредубеден изследовател на историята на науката, би стигнал до извода, че има нещо ненормално във факта, че научните изследвания са били преустаовени, че от тогава нищо повече не е направено в тази научна област и което е още по-странно - защо днес нищо не се прави при наличието на нови научно-изследователски методи и развитието на генетиката в частност?
Отговор може да се намери косвено, не изследвайки историята на науката, а в съвсем друга област.
Не е вярно, че нищо не се прави!
Прави се, прави се и то много. Прави се не от вчера и от днес!
За съжаление, прави се много, но не в научни лаборатории и научни центрове, а в ... Холивуд.

Възпрепятстването на финансиране за изследвания в телегонията се съпровожда в продуцирането на гигантски бълвоч от филми и видео, перфидно проповядващи безогледен промискуитет (безразборни сексуални контакти).
   
   
Телегонията може да се нарече и наука за Девственоста.
Оказва се, че не е толкова важно кога едно момиче губи девственоста си, а от кого.
Случайно ли е, че природата е създала Химена?
Нищо в природата не е случайно в този смисъл.

Разкъсването на Химена, дефлорирането, стартира програма в организма, имаща за цел генетична рекомбинация, която използва генетичен материал от партньора на младото момиче, с вероятна цел, създаване на генетични предпоставки за формиране на следващото поколение

Излиза, че следващото поколение е резултат от генетичен принос, както на майката и бащата, така и от онзи, който може да се нарече първият.
Знания за телегонията със сигурност са били известни на онези български жени, които би следвало да честваме на Бабин ден. Не е чудно, че превръщането на Бабин ден в Ден на родилната помощ е послужило и за превръщането на телегонията в изгубено знание.
Някой обаче, заличавайки следите он научните изследвания по телегония от 18-ти век, ги е превърнал в езотерични знания. Никак не е случайно, че все още, наследяващите позицията на Аарон, като главен религиозен деец в Синедриона (Съвета на еврейските мъдреци) задължително се жени за еврейска девственица. Това е закон произтичащ от знания по телегония.
Въпросът за достоверноста на изложеното по-горе, остава открит, независимо от приведените факти. Естествено е, за онези от нас, които отхвърлят безапелационно и отказват да обсъждат аргументи за съществуване на конспирация срещу човечеството и наличие на задкулисие, аргументите за повсеместно унищожение на трудовете по телегония, да не могат да са достатъчно доказателство.
При това положение, остава да се обърнем към преки аргумунти от областта на човешката физиология и дори от сексологията. Ето поне два подобни аргумента:
Каква може да бъде ролята на Хименовата ципа? Щом Природата е създала този орган, каква е неговата функционална предопределеност? Преди дни, беше открита ролята на друг един подобен орган - апендикса. Оказа се, че неговата задача в организма е да запазва, съхранява и възпроизвежда образци от бактериални култури в стомашно-чревния тракт, когато тай е подложен на масирана атака от антибиотици. Изкуствено синтезираните антибиотици датират от средата на миналото столетие, но природните антибиотици са с нас още от зората на човечеството. Спомняме си, че в една развита европейска страна апендиксите на новородените се отстраняваха почти веднага. На дневен ред са сливиците, които също са с неустановена функционалност.
Друг аргумент, може да бъде, типологията на сексуалноста при мъжете. Един от тях е маркиран от сексологията и като особен тип (стремеж към съвокупляване с девственици) си е останал висящ без съответното обяснение със знания от телегонията.
Множество аргументи "за" могат да се приведат от традициите и обичаите, както и от литературата.
 

http://data-bg.com/telegonia.htm   

 

 
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright