Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Обща тема  (Прочетена 2164 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 18, 2009, 13:14:52 »

В книгата "Тайная история человечества" намирам следното:

"Група френски учени намерила в джунглите на Африка племе на хора-динозаври. Тези диваци вместо членоразделна реч използват вопли и грухтене, от гърбовете им стърчат твърди костени шипове, характерни за динозаврите и някои съвременни рептилии. Възможно е те да са произлезли от съвсем други предци, отколкото ние, хората.
"Удивително е, че тези шипове, чиято дължина достига 35 см., растат направо от гърба, - заяви д-р Джейн Латън, ръководител на изследователската група. - Има ги даже и при децата. Причина за растежа на такива шипове може да е някаква генетична мутация."
Д-р Латън, професор по биология в Парижкия университет, прекарала 2 месеца в селото на хората-динозаври заедно с френски учени, обявява за своето поразително откритие на пресконференция в Киншаса (Заир). Тя отказа да съобщи точното местонахождение на това племе, казвайки само, че селото се намира в труднодостъпен район в джунглата, недалече от река Чуапа, примерно на 450 км. на юго-запад от знаменития заирски водопад."

превод: делфин
« Последна редакция: Юни 18, 2009, 13:22:15 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 18, 2009, 13:15:54 »

ЗМИЙСКИЯТ НАРОД


Враждата между Човекът и Змията (змиите) - е една от най-древните и най-разпространените теми в митологиите.Смелият Персей убива ужасната Медуза, коварният Змей скланя простодушният Адам и любопитната Ева да нарушат забраните на Едем - подобни примери нямат чет. От митологията на Древна Индия ни е известно, че дълго време противници на боговете са били змееподобни чудовища - асури, обитаващи във въздушните сфери. В Библията се казва, че наказанието на Змията за развращаването на хората се състои в това, че отсега тя ще пълзи поземята. Значи, до този момент при змията е имало друг начин на придвижване?

Съвременната палеонтология е потвърдила реалността на това твърдение, че предците на змията са били 4риноги рептилии, напомнящи драконите от Комодските острови.
Митовете от Древна Индия помнят Нагите - исполински змии, живеещи в подземното царство. там те си издигали великолепни дворци от злато и скъпоценни камъни. Нагите можели да сменят образа си и често се явявали сред хората в човешки образ.

- Възможно е, - твърди сътрудникът на групата "Авеста", жител на Новокуйбишевск Анатолий Стегалин, - човечеството да го е предшествала не техническа, а биологическа цивилизация на серпентоидите (от лат. "серпента" - "змия").

Първите представители на расата на серпентоидите се е появила още през мезозоя, когато преди 270 млн. год. се е установила доминиращата роля на рептилиите.
канадският палеонтолог Дейл Ръсел, изучавайки изкопаемите останки на гущерите стехинозаври, е установил, че "размерът на техния главен мозък се е увеличавал така бързо, както и при предците на човека". при определени условия те са могли да станат разумни същества.

...

Територията в Самарска област, днес носеща името Самарска Лука, по-точно западната й част (от селището Переволока до град Сызрань), е представлявала източния край на Лавразия, далече вдаваща се в морето Тетис. Над околната равнина тази част от сушата се е издигала на височина 100-200 метра.

През мезозоя е започнал нов етап от развитието на повърхността на Земята - ръста на океаните, ознаменувал по-нататъшното раздробяване и потъване та големи пространства от сушата. Пра-Жигули става остров. Възвишеното плато, далече влизащо в морето, - е идеално мяста за развитието на влечугите. Ако нашата хипотеза за серпентоидите е вярна, то те първо би трябвало да са заселили тези места. Анатолий Стегалин предполага, че главната дейност ана цивилизацията на серпентоидите първо би трябвало да стане биологическата, а впоследствие - генетичната селекция.

В края на кредата настъпва значително влошаване на климата. Зоните на благополучно екологично обитание на серпентоидите намаляват. Биоцензът на динозаврите на много места идва в упадък. Но това влошаване дава по-нататъшен тласък за развитието на цивилизацията. Стегалин предполага, че преди 80-100 млн. год. серпентоидите започнали широкомащабни експерименти по създаването на особени същества, способни да решават различните, в това число технологични задачи при бързо влошаващите се условия.

В края на мезозоя остров Пра-Жигули е потънал в бушуващото море. Тези, които са преживяли геологичните сътресения, се скрили под земята. Може да се предположи, че неспособни да се справят с влошаващите се условия на съществуване серпентоидите са подготвили колосални подземни убежища. Едно от тях  - е на територията на Пра-Жигули. Тук, в огромни пещери, потънали в анабиоза, спят хиляди разумни същества.
В началото на 1970-те год. няколко човека, почиващи в района на селището Шелехмет при Змийският залив, наблюдавали удивителна картина. В мъглата се виждали контурите на някаква долина. Ясно се виждало как огромен змей се извисявал над фигурите на ниски хора, образуващи около него няколко тесни кръга.

Отначало змеят бил неподвижен, само над туловището му се поклащала малка глава. След това той 3 пъти направил огромен кръг, ту приближавайки се, ту отдалечавайки се от хората.

- До тогава, - разказват очевидците, - на нас ни беше просто интересно да гледаме. Сега дойде страхът. Той се засилваше постоянно. Не беше възможно да помръднем. Цялото тяло беше като парализирано.

А хората в равнината започнали да се движат в такт с движението на змея, все повече и повече стеснявайки кръга...В този момент мъглата започнала да се движи и картината изчезнала.

Какво е било това? Може би мисъл-форма, проектираща на мястото на събитието дълго време след смъртта на мозъка или явление, родило този образ.

Змийският залив - е място, където за обитаване на змии в Самарска Лука има особено благоприятни условия. Някои години тук има толкова змии, че не може да се направи и крачка, без да се настъпи спяща или пълзяща гадинка.

Към темата за серпентоидите подхожда и още един разказ от архива на Павлович.
« Последна редакция: Юни 18, 2009, 13:20:56 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юни 18, 2009, 13:18:30 »

Разказвачът (по негова молба няма да казваме името му) през младостта си обичал да лази из пещерите и минните галерии. И веднъж попаднал под срутване.

"Отначало, - разказва той, - аз падахнякъде надолу в прегръдка с някакви камъчета. Осъзнат се в мрак. За щастие фенерчето ми се оказа цяло. Хвърлих се към изхода. И изпитах истинска паника. Излъзът, през който попаднах в галерията, беше погребан под много рухнали обломки.

Известно време (часовникът се беше разбил при падането) аз опитвах да прокопая излаз. Но това се оказа безнадеждно. Започнах да изследвам останалата част от хоризонталната галерия. тя не беше голяма...

Изведнъж сякаш по-рано задушният въздух сякаш стана по-свеж. Срутването, затварящо изхода, беше отворило дупка, през която вееше хладен вятър. Отхвърляйки няколко големи отломки, аз успях да разширя дупката толкова, че да мога да се промъкна. Дупката се превръщаше в тесен, практически вертикален кладенец, водещ някъде в недрата на планините. Оттам и идваше свежият въздух, и това обещаваше спасение. Никой, особено в най-близко време не би ме търсил. Осъзнавайки това, аз влезнах в кладенеца. Не зная колко време продължи спускането. Не беше възможно да падна: много тясна беше пролуката. Фенерчето ми помагаше малко, налагаше се да се движа опипом. Няколко пъти от умора и страх, аз заспивах, закрепвайки се между стените на скалите. Идвах на себе си от жажда и продължавах да се спускам. Кладенецът ме изведе към голяма пещерна зала, запълнена със сталактити и сталагмити. Фантастично зрелище! Но тогава не ми беше до него.

Известно време аз кръжах по залата, докато случайно (или воден от шесто чувство) не се озовах край извор, обкръжен от искрящи като скреж, кристали.Напивайки се с вода, известно време си почивах, мислейки напрегнато, какво да правя по-нататък. Потокът вода, издигайки се от дъното на камениста чаша, някъде се оттичаше, криволичейки между сталактитите. Аз тръгнах край него. Гората от сталактити и сталагмити свърши внезапно, таванът на подземната зала внезапно рязко отиде нагоре. Аз стоях на брега на огромно подземно езеро, което, проблясвайки на светлината на фенерчето, отиваше някъде в далечината, тъй като очертанията му се губеха в мрака. Бреговете на езерото бяха удивително гладки и равни. Изключвайки фенерчето, аз известно време се прислушвах и се вглеждах каква посока да избера. И тук, в пълната тишина на подземието, на мен ми се стори, че вдясно, на 20 крачки от мене, от скалата струи лека гълъбова светлина. И аз тръгнах натам.

По-нататък беше като сън. Тясна пролука, покрита с лед. Със слаба гълъбова светлина свети именно леда. И тук стана нещо странно: съзнанието ми се изключи, изчезна чувството на страх и глад. Аз повече не можех да се командвам сам и, движейки се, сякаш по принуда, се озовах в тесния коридор - огромни ледени блокове, притиснати един до друг. И все пак това бяха отделни блокове, а не плътна ледена стена. Но най-удивителното (въпреки, че тогава аз нямах способност да се удивлявам) беше, че вътрешността на тези ледени кубове я заемаха някакви същества. Те бяха много, сякаш хилядократно отражение на някакъв кошмарен сън. Всяко същество заемаше само един куб. Трудно е да бъдат описани: преди всичко, главата, надвисваше над тялото, облещени огромни фасетъчни очи, голяма надчелна буца, малки свити и притиснати към корема лапички или ръчички. Туловището - нещо като мек пашкул, загънат в тръбичка и също притиснато към корема.

На пръв поглед всичките те си приличаха. Но както вървях по ледения коридор, в съзнанието си фиксирах незначителни разлики. Можеше да се проследи как от блок на блок се увеличава размерът на черепната буца, очите ставаха все по-големи и по-големи, постепенно отмествайки се към ушните кухини, нарастваха и самите размери на неподвижните фигурки. В тези места аз усещах някаква неразбираема мъка. Но такива места бяха малко.

По-нататък късчето памет просто ми отсъства, но на мен ми се струва, че аз все така вървях и вървях, и от двете страни се простираха все същите кубове с уродчета. Навярно там бяха милион. Следващият ми спомен е - все същият коридор, и на пода две отромни слънчеви зайчета, едно върху друго. Да мина покрай тях нямаше възможнаст, и аз стъпих в центъра на светещия кръг. В този момент нещо чудовищно с цял размах ме удари по главата. И повече нищо не помня.

Дойдох на себе си на върха на Попова планина. Свежият вътър ми духаше в лицето. Бяха минали 5 дена от моето пътешествие под земята..."

"Колко може да се доверим на този разказ? Най-лесно е да се предположи, че той е следствие от пренесената при пропадането травма, разсъждава Павлович. - Но има много любопитни детайли. Било ли е даденото пътуване реално пътешествие във физическия свят или се е наблюдавало фино ментално въздействие?

Легендата за ледените пещери в Жигулевските планини има много дълга и сложна история. Удивителната енергетика на тези места в съчетание с преданията за отварящите се скали, подземните палати и т.н., позволява да се предположи, че гореприведеният разказ може би е истина. Човекът по волята на обстоятелствата е попаднал в потайни подземни палати, където до "преднадначения час" е скрито НЕЩО. Нещо или много древно, или последващо след човека. Кой знае, не са ли дошли от тези кухи хълмове първите хора на Земята. Историята обича да се повтаря..."


"Тайная история человечества"

автор-съставител В.В. Потапов        

превод: делфин
« Последна редакция: Юни 18, 2009, 13:21:33 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Юни 18, 2009, 13:35:59 »

В българската митология се споменава за "Василиск"-а, змееподобно страшно създание, което убива с погледа си, а може да бъде победено само като се гледа в огледало образа му. Ражда се от яйце на петел. 

А наистина има случаи на птица, излюпена и  външно изглеждаща като петел във всяко едно отношение, но с възможност за мътене на яйца. Преди около 2-3 години имаше такъв случай, тук, в България и го бяха изнесли като любопитна новина.

В една от книгите за Хари Потър беше пресъздаден образа на василиска, но името беше преведено като "базилиск". Мисля, че беше в "Хари Потър и стаята на тайните".

В руските приказки, както и в украинските и кавказките най-чест е образа на змея. Змей Горынич.

Йоло Денев има една книга, в която си развива тезата, че прабългарите били дошли от планетата Тангра преди може би около 30 000 год., но този човек никой не го взема насериозно. Книгата му е написана повърхностно и много разхвърляни са мислите на автора и се чете трудно и мудно, може би затова го смятат за хахо?!

Знате ли нещо и за този човек? Дали има някаква сериозна частица в това, което той казва. Все пак това си е неговата гледна точка, но има гледни точки и на други хора...
Активен
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Юни 18, 2009, 13:38:17 »

А за Змея и героя, който го побеждава, имаше една книжка от поредицата "Харборейски хроники", мисля че беше, в която се описваше тази битка в древни, древни времена. Това е фентъзи, от поредицата за Конан Варварина, Къл Завоевателя и други герои. Съшо в тази поредица има книги и за Култа към Змията и тежката борба спрямо този култ. Също и че е много древен и все уж е победен, но не докрая и в един момент отново изплува отнякъде и пак се започва борба с него. Сякаш това противоборство е постоянно променлива величина през вековете и е заложена в Земята, може би като планета?
Активен
delfin
Гост
« Отговор #5 -: Юни 19, 2009, 23:25:03 »

"- На Земята съществуват 7 паралелни свята, независими едни от други. 7 цивилизации се намират в различни етапи от своето развитие. едни са по-напреднали, други ги догонват, трети са по-изостанали. Много е тънка преградата, която отделя тези цивилизации една от друга. Никоя от тях не вижда и не подозира съществуването на другите цивилизации.
- И всички ние ползваме едно земно кълбо, една атмосфера, едно слънце, планети и звезди?
- Точно така, но вие не виждате тяхното небе, земя и море. Не можете да дишате въздухът им, да ползвате природните им ресурси. За тяхната Земя слънчевите лъчи имат друга определена честота на вълните, техният свят и други подобви светове са изградени с други импулси на сътворението. Хората там имат човешки тела, но са създадени или по-точно изградени с други белтъчини. Всичко каквото го имате ва земята, го има и в другитеизмерения.
..."

От "Тайните подземия на Б-я"
Активен
delfin
Гост
« Отговор #6 -: Юни 20, 2009, 08:53:57 »

"Първият Вавилон се намира на дъното на днешното Черно море. Потопен е от нахлуващите води на океана при един от природните катаклизми преди хилядолетия. Вавилонската кула е представлявала мощен локатор и ретланслатор на вълни и импулси, идващи от Космоса и изпращани до различни информационни банки в Галактиката. Кулата е разрушена преди потъването на града, от взрив в централната й зала. След потапянето, при взаимодействие с морската вода започват да се отделят енергийни импулси, които поради нефункционирането на централата не могат да бъдат коригирани и предизвикват създаването на среда, в която не може да вирее земен живот."

Милан МилановПОДЗЕМИЯ В РУСИЯ

...Кехлибарената стая е преместена в най-долното подземие на историческия замък, който ти видя. (някъде в Русия, но не се дава в коя част би могъл да е този замък. Другото, което се споменаваше (то беше във 2-та част на книгата) е, че нацистите променят името на гарата, където спира влака с Кехлибарената стая  с немско, а после махат сменената табела, за да не се разбере точното място от войниците, които скриват стаята. Това автора го вижда в астрално тяло.) Няма останал жив свидетел за заравянето на Кехлибарената стая, затова търсенето е безрезултатно. Има няколко източника с данни, но нито един от тях не е достоверен. Заедно с Кехлибарената стая е укрито и "царското писмо" на династията Романови. В него се разкриват тайни, предавани през поколенията и свързани с добре прикрити и преиначени исторически факти. Там се намира и една тъмносиня стъкленица с изключителна стойност, в която има жива вода. под едно от чекмеджетата на бюрото е направен тайник, където има 23 карти, описващи входовете към 3-те най-големи подземия в Русия.
...
- Германските посветени от черното братство, първоначално са искали да проникнат в едно от тайните подземия, намиращо се на територията на Русия и там да скрият Кехлибарената стая. Но висшите съществаот бялото братство не са им позволили. Не са им дали достъп до картите, защото описват входовете към тези подземия.

- Подземията не са правени от руснаците, нали?

- 3-те огромни подземия в Русия принадлежат на 3 различни цивилизации. Едно от подземията е било обитавано от древната цивилизация на лемурийците. Представи си голям град, изграден от кристални блокове с различни цветове. В града и до днес се съхраняват сведения, записани на специални дискове, разкриващи цялата история на Земята, преди идването на лемурийците и тяхната поява, развитие, бит, мъдрост, постижения и организация на обществата. Пазят се оригиналите на енергийните оръдия и лазери с помощта на които са осъществявани всички дейности, свързани с комуникация, транспорт, строителство и повишаване на интелектуалното и духовното ниво на цивилизацията. В специална "банка" се пазят кристалите, свързващи лемурийците с Първоизточника на сътворението и разума.

От "Тайните подземия на Б-я"
« Последна редакция: Юни 20, 2009, 08:56:58 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #7 -: Юни 20, 2009, 09:04:03 »

ПОДЗЕМНИ ГРАДОВЕ

"- Съществата от Плеядите, Сириус и други планети създават под земята своите центрове, лаборатории и градове заради изключителните стойности, които има земното ядро. С помощта на извънземни технологии тези стойности се смесват с други енергийни мощности и се използват за различните нужди на планетите от Галактиката. За съжаление и аз нямам понятие какво представляват. Засега не се дават повече подробности. Трябва да се отбележи, че Земята се намира на специално място в Галактиката и има директна връзка с Висшата информационна банка.

- Къде се намира тази Висша информационна банка?
- В Окото на Дракона. Това е Акаша. Затова всяка цивилизация се стреми да получи достъп до Земята. Пребивавайки тук, на Земята, инопланетяните спестяват време за изграждането и поддръжката на космически информационни центрове, които да служат за връзка с банката. Но често в такива центрове се получават енергийни трусове и се налагат пренастройки, което отнема време.

- Ще попитам за източника на електроенергия. Как се осветяват подземните селища?
- С помощта на слънчевата светлина. Тя се доставя чрез специални канали и с моделиращи генератори за подземните централи. Там, с допълнителна обработка и обогатяване с Алфа енергийни импулси, се излъчва в пространството.

- В подземните градове има ли небе и слънце?
- Небето е различно, няма звезди и слънца. То е илюзорно, много чисто и е ефективен филтър, който пречиства въздуха от тежките частици на елементите, изпълващи пространството около града.
- Предполагам, че няма като нашите морета, езера и реки...
- Има водни площи, които са организирани по планов начин. Но няма соленоводни басейни. Водата е чиста, богата на положителни йони. Въздухът се създава от проводници, генериращи необходимите съставки и свързващи ги в молекули. След смесването, във въздухоцентралите, готовият въздух се изпуска в пространството чрез специално изградена мрежа, снабдена с датчици и пропускателни механизми. Енергийните мощности за тази цел се черпят от земното ядро.

- Говори се за множество златни подземни градове в България.
- Не всички подземни градове са златни. Повечето градове са изградени от цветни мраморни блокове, с богати инкрустации от злато, различни сплави и скъпоценни камъни. Във всички подземни градове има сгради или отделни части от различни кристали. Това придава изключителна красота на градовете, с много отблясъци и нюанси. Обитателите им са били от различни цивилизации - атланти, лемурийци, предишни цивилизации и инопланетяни, живели през отделните периоди от историята на земята.

- С какво са се хранили?
...
- Храната е различна за всяка цивилизация. Най-близка до съвременната е тази на атлантите. Много цивилизации са използвали предимно природни продукти, обработвани със специфични технологии. Облеклото е характерно за всяка отделна цивилизация - материи, апликации, аксесоари. Но не всяка цивилизация се е нуждаела от облекла. Имало е от по-старите, които не са били така плътни като материя и поради тази причина, не са използвали облекла. Имали са постоянни обвивки от различни материали, покриващи ги целите.

- Животът във всички градове е бил организиран на принципа на съвършеното държавно устройство и управление. Всеки индивид е знаел точно какви са неговите задължения в структурата на общественото устройство. Всички са били изпълнени с позитивно чувство към общото благо и развитие на обществения живот. Йерархията се е спазвала строго и никой от висшите слоеве не е злоупотребявал с властта и положението, което има. Взаимоотношенията са се базирали на взаимопомощ, толерантност и стремеж към добруването на всеки отделен индивид.

- Всяка от цивилизациите е имала собствена култура, високо развита, богата и с високи духовни ценности. Всеки град е притежавал архив, разкриващ и най-малките детайли от живота на живущите.
- А по какви подземни коридори се е стигало до тези градове?
- Имало е създадени транспортни коридори, които осигуряват безпрепятствено влизане и излизане от недрата на Земята. Там тече друго измерение...

- С други думи, тези градове днес не се намират под земята и никога ние няма да можем да ги видим.
- Входовете на подземните градове и всички богатства, пренесени в други измерения предстои да бъдат отворени и разкрити за очите на земните жители постепенно и в зависимост от съдържанието им.
- Добре казано, но кога ще се случи това? След колко хиляди години?
- Това ще се случи в зората на Новото време, предхождащо сливането на световете и отварянето на Голямата врата. Всички загадки предстоят да бъдат разгадани. Те носят в себе си важна информация, необходима за цялостното бъдеще, обхващащо сега съществуващи обекти и елементи в Кристала и извън него. Предстои да се отворят тайните подземни входове и тунели на Египетските пирамиди и Сфинкса. Там се съхранява голяма част от информацията за миналите светове и времена, както и богатството, и мъдростта на цивилизациите, допринесли за развитието на Земята в различните периоди от досегашното й съществуване. В подземните коридори, под пирамидите, се намират свещените символи и атрибути на Боговете от планетите, изграждащи Кристала. Всички лични притежания на мъдреците от планетите са съхранени в отделни килийни сейфове, изградени в основите на 3-те най-големи пирамиди.

- В подземията под Сфинкса се намират последните 2 космически кораба, с които Атлантите са пренесли необходимите им уреди, апаратури и кристални елементи, за да създадат съвършенните условия за живот на Земята. Там са и грамадните червени кристали, чрез които са захранвали обектите и центровете си за комуникация с други планети. Много са богатствата, които се намират на планетата Земя, но са останали скрити от очите на земните хора. Наближава времето за откриване на всички тях и използването им по предназначение. Великите учители ни повеляват: "Овладейте стихийните мощности на червените кристали! Те ще бъдат ваша собственост."

"Тайните подземия на Б-я"
Активен
delfin
Гост
« Отговор #8 -: Юни 20, 2009, 09:05:14 »

Още малко "приказки":

"Стоунхендж е построен от средните атланти. Космическа база, от която атлантите са направлявали корабите си при излитането и приземяването им. Има строго определена ориентация и директен транспортен коридор, свързващ Земята с цивилизациите от Орион. Под Стоунхендж има подземен атлантски град, в който се намират космически кораби и архив със звездни карти и маршрутни трасета."" Баалбек представлява духовен център, където са се изучавали различни дисциплини на философията, космогонията и духовните закони във Вселената. Под него има подземна библиотека, съхраняваща ръкописи, свързани с тези дисциплини. За Баалбек мога да кажа, че е съвършено творение на техническата мощ на Висшия разум. Има и изграден подземен завод. Той се простира на стотици километри площ и е разположен на 7 нива. Построен е още преди появата на атлантите, когато Земята е имала друга структура, а ядрото й било с коренно различни параметри на физическите и енергийните стойности. В ядрото на Земята са работили представители на различни цивилизационни и планетарни групи. В момента процесите на производства са почти замразени, поради започващите нови промени в него. Функционират само лабораториите, които се занимават с изследване на настъпващите изменения. На базата на получените данни се правят систематични доклади до съответните галактически центрове. А те, от своя страна, на базата на получените данни, извършват съответните корекции и пренастройки на енергийните канали, свързващи отделните точки на Галактиката."


"- Кои енергийни комплекси са най-важните на Земята?

-Всички са изключително важни. Но генераторът, който е в основата на Голямата пирамида, е свързан с ядрото на Земята, което продължава да бъде изследвано и следено като процес на развитие и функциониране, тъй като има особено важно значение за Галактическата общност."" В подземията на Плиска се съхранява литературната съкровищница на българските ханове, исторически документи, свързани с живота и преселението на траките, както и документи от времето на атлантите, описващи начина на конструиране и принципа, на който са работили всичките използвани от тях апарати и машини. В специален отдел се намира "ключ" към познанието на атлантите. Притежаващият този ключ може да усвои техните знания. Но не сега.
В златната книга, намираща се в подземията на Преслав са предадени всички тайни на атлантите, които те са оставили на траките. Там са описани и всички техни подземни градове, както и пътят до тях. Съществува и описание на мястото, където се съхранява генетичния материал на мсички живели да сега цивилизации на Земята и пътят до там. Във 2-та, по-малка част на книгата, траките описват пътищата, по които са поели, местата, които са посетили, дейността, която са извършили преди да се върнат по тези земи.
Началото на книгата започва с азбуката на атлантите и начините за усвояването й."
От Милан Миланов
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ « 1 2 »
Децата индиго
11WOLF11 16 7521 Последна<br />публикация Август 25, 2013, 21:43:05
от Свързан
За или против една обща религия « 1 2 ... 9 10 »
Анкети
dope40 142 11693 Последна<br />публикация Септември 02, 2013, 19:42:03
от вожда
Какво подразбираш под "его" и до каква степен според теб трябва да го храним? « 1 2 »
Въпроси и отговори
nia.boneva6 25 2130 Последна<br />публикация Май 28, 2013, 01:33:41
от Flip-Flop
Тема за поезия
Изкуство
Herowar 0 960 Последна<br />публикация Август 20, 2011, 02:18:06
от Herowar
ОБЩА МЕДИТАЦИЯ И ПРAЗНЕНСТВО 08.04.2012 14:00ч. ЦВЕТНИЦА
Инициативи
Цветомир 0 701 Последна<br />публикация Април 02, 2012, 00:02:59
от Цветомир

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright