ТОВА СИ ТИ
Сила мощна съм, вибрираща, гравитационна,
хармонията в хаоса съм съвършена!
Вселена в кванта съм, вълна съм торсионна,
звезда съм супер нова в тъмата непрогледна!
Ела пред мен и изправи се, виж ме!
Светя целият в златисто бяло!
Това си ти!Във себе си държиш се!
Очите ми кристални, ах това вълшебно огледало.
ПС:Ако ти живееш в другия, а другия живее в теб и двамата сте различия олицетворяващи едно цяло, то тогава:
Ако някой те нарани ти виждаш частта от теб която е наранена и се опитва да наранява, но когато ти и простиш, така и даваш възможност на тази своя част да види частта от нея която прощава и обича безусловно!
Така помагайки на "другия" ти помагаш на себе си и помагайки на себе си помагаш на "другия".
Всъщност тук е само един и никой друг, това си ти!
Някой все още са като NEO и не са се подредили, но когато се пренаредят и разкодират анаграмата ще осъзнаят, че винаги са били The ONE.
NEO<=>ONEИнтерсното е още, че докато пишех това осъзнах, че всъщност тези три букви "О","N","E" дори не са случайни.
"O" Символизира цялостта, всичко което Е!
"N" Символизира "Ин" и "ЯН" и връзката която ги свързва от едната страна в началото, а от другата в края.
"Е" Символизира светата троица, (Ум,Дух,Тяло), (Съзнание,Подсъзнание,Свръхсъзнание), (Мисъл,Дума,Действие), които също са свързани по вертикалата (настоящия, вечен миг) където са подредени всички измерения....
Сега пък докато пишех това се сетих, че в библията е описано така създаването на света....първо е било цялото това което Е или "О", после ....
1. В начало Бог сътвори небето и земята.
5. Светлината Бог нарече ден, а тъмнината - нощ
Или с две думи се поляризира на противоположности за да може да се развива, да се движи...

После пък движението и развитието на тези две "енергии" мигновено дават възможност да се родят безброй неща.Също както при създаването на човека има мъжко и женско и от един сперматозоида се дели на две и после на безброй.
Това пък ражда различни по плътност светове ...Духовни, астрални(ментални), материални ...Мъжко,женско и безкрайност...1-0-8....или троицата "Е"
ONEА това ми припомня ето това....

„В началото беше Словото и Словото беше у Бога и Бог беше Словото”.и още купища неща............

Леле от къде почнах, къде отидох, а къде ли ще свършаааааа...........ако съм цял (ONE).....май там от където съм почнал....я да видим......
ТОВА СИ ТИ!Ееее, хахахаха направо се туширах ......... е сигурно съм аз то и на ника си го пише хахаха

Не се опитвай да огънеш лъжицата, това е невъзможно...вместо това просто се опитай да осъзнаеш истината...лъжицата не съществува....тук си само ти!

ПС:ПС Лъжицата счупена от смях