Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Матрицата 5, том 1 "Търсене на духа" - изд. Вал Валериан  (Прочетена 4744 пъти)
Веселин
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 228


 • Град: Пловдив
 • « -: Март 09, 2010, 20:48:17 »  Пет-годишният проект Матрицата V беше завършен със Златното издание от гледна точка на осигуряването на индивидуални ключове към онези инкарнации, за които е предназначен – това е ограничена група от Много напреднали, Доминантни и Крайни инкарнации.

  Има и нови сегменти непубликувани досега, написани в комбинация с енергийната динамика на този Ключ за завършване, например: Схеми за играта и пирамидите, Експерименталните препятствия, Генетичните манипулации типични за края на играта, Древната телепатия, Влечугоподобните и другите измерения, Краят на играта и земния планетарен дух, Тъмните шамани и халюциногените, Резултатите на земята по време на края на играта, Следването, Комформизма и Завършването; Комплексът на духа и др.

  1.Настоящата информация не е за масова консумация, защото болшинството не биха могли да я разберат – толкова дълбоко са потънали в Играта. Единствените, които биха я разбрали са Финалните Инкарнации и Много Напредналите инкарнации.

  Съветът ми към всеки, който чете този материал е да работи с него индивидуално – ако нещо от него ви се струва невероятно, просто го сложете настрани.

  Помнете – вашият път се разтваря като цвете с много листенца постепенно, докато заблести във вашата Последна Инкарнация – същото става и с вашето съзнание.

  Като казвам “Играта”, имам предвид илюзията, известна като живот в трето измерение с нейните крайности Мрака и Светлината. Игрите на полярностите целят да ви занимават и да ви пречат да осъзнаете кои наистина сте и да ви накарат да отдадете силата си на другите.

  Полярностите са илюстрирани добре от ин-ян символа, но този символ, обратно на масово разпространите вярвания, не отразява Баланса – балансът е перфектното СМЕСВАНЕ на двете полярности в едно. В нашата галактика съществува равновесие на полярностите – някои области са светли, а други – мрачни.

  За съжаление, Земята е в зоната на мрака. Нищо не може да се направи за това сега от отделен индивид или отделна група. Мракът, посредством организираните религии, правителства, общество и тайни групи, има твърде здрав контрол. Играта трябва да стигне до края си – Роберт Монро също знаеше това.

  Финалните инкарнации на Земята към 1955 не са се интересували от това да завършат Играта, а от своето лично усъвършенстване и развитие. Неговият Висш Аз тогава е бил единственият, който е приел предизвикателството не да промени системата, а да събуди другите Финални Инкарнации и да стимулира Напредналите Инкарнации така, че те да разкрият максимум от своя потенциал.

  Аз съм един от онези, които той успя да събуди и сега се опитвам да продължа започнатото от него. Монро е избрал за себе си вариант с разделена на две инкарнация – едновременно с него в Русия е имало една жена, която правела “това, което аз правя в САЩ” – според самия Монро. Щом тази жена умре, те ще се съединят в една Финална Инкарнация.

  Всеки Висш Аз избира преживявания и път, уникални за този Висш Аз. Капанът на съобразяването ви кара да отричате онова, което сте. Полярностите се стремят към съобразяване – бъди като нас, гласувай като нас, мрази като нас, награждавай онзи, който се подчинява – те се вбесяват, когато им кажеш “Не ме е грижа какво правиш ти, остави ме на мира”.

  Животът на Земята предразполага към пристрастяване. Стотици инкарнации отнема да си възвърнете контрола от страна на своя дух (Висш Аз) и да излезете от Играта. Щом се опитате да излезете от Играта, системата ви притиска и внася във вас чувство на вина чрез понятия от типа “ад”, “грях” и т.н. Командите за подчинение са вградени във вашето ДНК.

  Едва когато стигнете своята Последна Инкарнация вие вече притежавате духовната зрялост, за да се противопоставите.

  В материала споменавам за много от генетичните манипулации на Земята, направени от извънземни. Има такива извънземни групи, които гледат на Земята като на нещо незначително – като на източник на храна и роби.

  Типично за настоящия период е все по-силното доминиране на женския фактор. Този проблем се дължи на внесените от представители на империята Орион такива команди в човешкото ДНК, тъй като империята се управлява от женско влечугоподобно. Доминирането от този тип ще се засилва (особено в САЩ) толкова повече, колкото по-близо сме до 2012 год. Това е част от плановете на Мрака – те се стремят към власт, контрол и покорство.


  2.Златното издание на Матрицата V е финалният етап от проекта Матрицата V. Висшите Аз, включени в този проект са го предвидили като събитие с 2 фази. Книгата съдържа стотици ключове, които читателите ще използват за своя напредък. Само събудените финални инкарнации ще могат да обработят изцяло дадената в книгата информация.

  Останалите ще я използват според своето ниво на напредък. Независимо от това, дори просто прочитайки книгата, вие ще дадете на своя Висш Аз ценна информация, която той ще предаде на избрани свои инкарнации.

  Белият дом сега е зает от президент, който иска установяването на диктатурата на Мрака и представлява най-голямата заплаха за мира днес. Извънземни групи позиционират своите летателни тела в рамките на нашата слънчева система. Жените продължават да настояват за женско управление в стил империята Орион, тормозейки мъжете. Световната икономика е пред разпадане. Тези и много други примери трябва да бъдат забелязани от онези, които наблюдават.

  Сега е моментът да възвърнете силата си от онези, които искат да ви попречат да узнаете кои наистина сте – само така можете да излезете от играта. Играта ще продължи и след като ние вече сме се изнесли в по-високо измерение, но това не е наша грижа. Прочетете книгата. Използвайте, приложете онова, което можете в своя живот. Близо сме до края на Играта.

  Книгата не е написана като “ръководство за Края на Играта”. Главното е да опознаете своя Висш Аз и да откриете кои наистина сте. Това е път, придружаващ свързването ви със своя Висш Аз, Събуждането ви във вашата финална инкарнация, и възвръщането на своята сила. Помнете това докато четете книгата.

  Отправям този материал не към физическите тела, а към духовете, одухотворяващи тези тела, тъй като само духът може да разбере този материал. Ако тялото управлява духа, обаче, то ще отхвърли материала, тъй като той противоречи на заложената във вашата ДНК програма.

  Предизвикателството духът да преодолее физическото тяло започва с първата инкарнация и свършва с последната. Само финалната инкарнация осъществява 95% контрол. Преди това състояние да бъде достигнато, физическото се опитва да управлява истинското ви Аз. Стотици инкарнации отнема, докато духът открие, че има нещо повече от физическото. Стотици инкарнации отнема и търсенето на духа.

  Физическото продължава да търси външни решения и гледа да не се промени статуквото – то се стреми да даде на духа безкраен поток съмнения – това е дълго и трудно пътуване в посока към преодоляването на ДНК-командите. Накрая духът успява и напуска Играта. Всички успяват според това колко бързо узряват. Именно тях търся и именно те са онези, които ще разберат.

  Кулминацията на инкарнацията в трето измерение е в Събудената Финална Инкарнация. Напредъкът е резултат от това до каква степен се идентифицираме с тялото или с духа си.

  Висшият Аз няма пол – затова използвам думата Той/Тя, тъй като в езика ни няма дума, която да означава същество и от мъжки и от женски пол. Повечето от инкарнациите на земята са кондиционирани чрез програмирането на културата – целта отчасти е да се усилят вложените от извънземните команди в земното човешко тяло и да бъде накаран духът да повярва, че вие сте фалшивата идентичност на тялото и пола. Главната цел на земните инкарнации е да преодолеят контрола на тялото/културата, да разпознаят кои са, и да си осигурят широко разнообразие от преживявания на земята.

  ВИСШ АЗ – истинската ви същност, осъзнаването на целия натрупан опит и мъдрост, съществуващи в по-високо измерение спрямо това на проекциите му, които събират преживявания. Висшият Аз напредва на етапи. Щом завършите инкарнацията си в трето измерение и Той/Тя ви отнесе на следващото ниво, то става една фасетка от следващото ниво на вашия напредък и вие можете да работите с по-висша версия на този Висш Аз, и да започнете да събирате нови, съвсем различни преживявания.

  Евентуално достигате ниво, на което можете да сътворявате галактики и да проектирате три-измерни събития. Дори когато достигнете това ниво, обаче, то не е краят , а просто поредния етап от вашето израстване.

  След всяка инкарнация в трето измерение, ние отиваме в четвърто – Астрала. След като тази инкарнация завърши, тя се връща във Висшия Аз, който е на по-висше ниво (плътност). След Финалната Инкарнация всички проекции биват изтеглени обратно във Висшия Аз и той се измества в по-високо измерение от това, в което дотогава е събирал преживявания под формата на различни инкарнации.

  Висшият Аз не е безформен – той е с овална форма и луминисциращо светене на енергията. Висшият Аз е безсмъртен и вечен – Той/Тя никога не може да умре.

  В трилогията на Монро той е наречен Аз-Там, а неговите Доминантни инкарнации – ЕХСОМ (Изпълнителен комитет). Монро използва думата измерение, а аз предпочитам думата плътност.

  ИНКАРНАЦИЯ – проекция на Висшия Аз в триизмерно физическо тяло, което да даде възможност за събиране на преживявания в трето измерение за този Висш Аз.

  Преживяванията зависят от използваната физическа форма. Голяма част от преживяванията на Висшия Аз не са резултат от инкарнации. В настоящия материал ние говорим предимно за земните инкарнации.

  Когато тялото “умре”, духът може да взаимодейства в астрала и според нивото на своята готовност се присъединява към бойно поле, религиозна група, или към по-напредналите нива на астрала, или някъде по средата между най-изостаналите и най-напредналите.

  Щом духът реши, че те са му достатъчни, Той/Тя “мигва” и тогава инкарнацията завършва. Висшият Аз, обаче, продължава.
  Нашата линейна перспектива тук силно затруднява нашето разбиране – според нея би трябвало да се каже “той мигна и прие нова форма”.

  Това можеше да стане, ако инкарнациите ни следваха една след друга, но ние (земните инкарнации) съществуваме едновременно, като всяка от тях продължава различен интервал. Инкарнациите на Висшия Аз (ниски, средни, напреднали, доминантни и финални), съществуват в различни времеви периоди на трето измерение.

  Например, Висшият Аз може да избере да спусне своята финална инкарнация в Древна Гърция, а доминантната – в 1944 година, защото всяка от инкарнациите извлича онова, от което Висшият Аз се нуждае от различните времеви периоди.

  Можете да имате първата си инкарнация през 1944, а финалната – през 200 година пр.Хр. – всичко зависи от Висшия Аз, ИСТИНСКИЯТ ВИ АЗ, според това какви преживявания иска да има.

  ЗЕМНИТЕ ИНКАРНАЦИИ имат Доминантни (3-4) и Финална инкарнация. Всяка бива мъж и жена (многократно) и е с всякакви сексуални ориентации. ВСИЧКИ преживявания се съхраняват във Висшия Аз точно както преживяванията във вашата памет и до тях може да се получи достъп по желание.

  Висшите Аз, които се инкарнират на земята, имат едновременни инкарнации, а тези, които се инкарнират на други планети, имат последователни инкарнации.

  Едновременните инкарнации стават във всички честотни времеви периоди, в които отделните Висши Аз желаят преживявания и растеж. Те се съдържат във Висшия Аз и са необходими в различна степен на Напредналите, Доминантните и Финалната инкарнации.

  Това, което се счита за ваша минала инкарнация, е всъщност инкарнацията най-близка по честота (времеви период) до вашата. Говорил съм с няколко души, които са били родени след Втората световна война, например, но имат силни интуитивни връзки с периода на войната като различни играчи на тази сцена.

  Или един мъж, който е роден през 50т-е, но има силни връзки с Американската Гражданска Война. За него това е инкарнацията най-близко по честота до неговата настояща инкарнация и оттук това е неговата “финална инкарнация”, така да се каже.

  Тази най-близка инкарнация не се отразява на етапа на напредък на вашата текуща инкарнация. Можете да сте доминантна, но най-близката ви инкарнация да е средно, ниско, или някакво друго ниво спрямо вашата текуща инкарнация. Не е необходимо да съдите най-близката си инкарнация.

  Тя има своята роля в общото пътешествие и, в края на краищата, това пак сте вие.

  ДЕЖА ВЮ – фразата се използва за чувството, че вече сте били някъде, но знаете, че в този си живот не сте ходили там. Това чувство се дължи на това, че сте в същата област на друга своя инкарнация, но на различна времева честота. Вашият комфорт или дискомфорт преминава през вашия Висш Аз.

  Обърнете внимание: това не е МИНАЛ живот – това е ДРУГ живот, тъй като всички инкарнации стават едновременно на различни честоти, които ние в трето измерение наричаме време.

  СЪБИТИЕ – става дума за регионални събития, които се използват от двете полярности, за да принудят Играта да отрази техните възгледи.

  Карта, която евентуално може да бъде разиграна (непозната, непредсказуема карта): отнася се до разтърсващи събития в глобален мащаб – например: Извънземни се показват публично пред планетата, или земни промени, оказали влияние върху цялата планета.

  Играта има няколко такива карти, които МОГАТ да бъдат разиграни в периода на Края на Играта тук на Земята.

  ИГРАТА: Използването на тази дума произхожда от Висшите Аз. Империята и Мрака не я считат за игра по никакъв начин. Терминът се използва, защото предизвикателството е да бъдат преодолени извънземните технологии и манипулации, с цел да си възвърнем истинската идентичност (Финална Инкарнация), да съберем огромно количество сензорни преживявания (емоционални преживявания), и да придобием мъдрост.

  Предизвикателството е, че започваш без памет за това кой си и трябва да си я възвърнеш посредством решенията на своя Висш Аз.
  Не съществува един единствен път за това просветление, но има много фалшиви пътища, наложени от Империята и Мрака, които пречат (например, религията).

  Всеки Висш Аз ще успее – някои по-бързо, други – по-бавно. За да откриете какво трябва да правите вие, трябва да си осигурите достъп до своя Висш Аз.

  Това означава да достигнете нивото на осъзнаване, наречено от Монро ниво 12. Лично аз се научих по този начин и не зная друг. Това е метод за навлизане навътре, вместо навън (ЦЕНТРОСТРЕМИТЕЛНОСТ). Да получи достъп до Висшия Аз е нещо, което Финалната инкарнация наистина желае – само вие и вашите Доминантни и Финални инкарнации могат да получат такъв достъп.

  Доминантните инкарнации могат и да не осъзнаят, че са били там (по време на сън), освен ако не са с психични способности.

  Този материал не е бил оповестяван публично от хиляди години, освен донякъде в книгите на Монро и материалите на Кредо Мутва.
  Дори ако не го разберете, той ще окаже влияние върху развитието на духа ви.

  Империята не иска да знаете тези неща, тъй като е ориентирана към тялото, а не към духа. Това, че тази информация се разпространява точно сега трябва да ви говори нещо за непосредственото бъдеше на планетата.


  Изд. Вал Валериан
  « Последна редакция: Март 09, 2010, 20:54:28 от Веселин » Активен
  Веселин
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 228


 • Град: Пловдив
 • « Отговор #1 -: Март 09, 2010, 20:54:11 »  Увод на автора
  Забележка: Цялостното разбиране на този втори том от Матрицата 5 е невъзможно без информацията дадена в първия том на поредицата. Настоящият материал е представен въз основана презумпцията, че читателите вече са прочели първия том.

  Когато завърших материала на Матрицата 5 – том първи Търсене на Духа – Крайният предел, казах на Вал, че нямам какво повече да добавя. И наистина имах предвид точно това – тогава. Докато първият том на Матрицата съдържа всички ключове, необходими за излизането ви от Играта, тогава аз нямах представа, че тя съдържа и семената на Ключът за завършване. Ключът за завършване, обаче НЕ е индивидуален ключ. Всички индивидуални ключове остават в първия том. Към тях няма какво да се прибави макар, че можете да намерите допълнителни свои второстепенни ключове, които да подпомогнат индивидуалното ви развитие в рамките на вашите индивидуални преживявания. Ключът за завършване е съвсем друго нещо, както тепърва ще разберете.

  Във филма Боговете сигурно са полудели (The Gods Must Be Crazy) едно идеализирано бушменско селище е представено така, сякаш го виждаме преди. В съответното DVD има допълнителни снимки на това как представеното е невярно спрямо положението днес. Дават как са занесли компютър в селото и са показвали на него фирма. Чуждестранни туристи посещават това племе и внасят там допълнителни промени. Това селище бива погълнато точно както Боргите асимилират другите планети. Боргите на Земята днес са САЩ и Англия. Зад видимите са ръцете на извънземните последователни Инкарнации.

  За щастие, голямата част от нашите едновременни инкарнации са в Играта преди периода на Края на Играта на Земята. При все това, ВСИЧКИ едновременни Висши Аз имат няколко инкарнации по време на периода известен като Край на Играта на Земята. Тези преживявания са пресечната точка на пътища на едновременните и последователните инкарнации. Това ще повлияе на вашите лични възгледи щом завършите.

  Докато правилата на Играта се спазват, съществуват и такива Висши Аз, които непрекъснато търсят вратички и начини за разширяване. Те не искат Играта да свърши – толкова привързани са към пътя на последователните инкарнации. Това показва тяхната духовна незрялост и силата на полярностите, особено на Тъмните и на силата над другите. Тъй като Висшите Аз нямат Тъмна сила над другите Висши Аз в по-високите плътности, способността да я преживяват по време на Играта и по пътя на едновременните и по пътя на последователните инкарнации, е като наркотик за тях. Това е една поредица на пристрастени, която те ще имат нужда да прекъснат, за да напреднат.

  При все това, тази галактическа Игра ЩЕ свърши. Възможно е извънземните от Орион, Сириус, Плеядите и много други да останат само спомен от тази игра в трета плътност и като огромно количество преживявания, които да споделяме и които са от жизненоважно значение за това, което следва в предстоящия ни път.

  След като Висшите Аз с едновременни инкарнации на Земята напуснат и Земния Планетарен Дух напредне, Ключът за завършване вече няма да е нужен и ще се разпадне, тъй като е предназначен за специфични цели.

  В този том има информация за онези, които са усвоили даденото в първи том и искат нещо повече. Сегментите от този том никога няма да бъдат качени в сайта. Ако не сте прочели и разбрали казаното в първи том, не сте готови за настоящия. Докато самият аз напредвам в своето развитие на Събудена Финална Инкарнация, споделям с вас допълнителните неща, които откривам. Аз не съм същият както когато пишех първи том. Ето как работи духовния напредък. Продължавайте да наблюдавате разпадането на Земята на едновременните инкарнации. Всичко беше добре докато траеше, но вече е изхабено. Време е да завършваме!
  Активен
  bless
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #2 -: Май 06, 2010, 22:26:56 »

  Здравейте! Бях прочела доста голяма част от тази книга в Спиралата ,доколкото беше преведена ,но ми се стори малко страшно това,което прочетох и след това не съм чела . Но какво ще кажете за теорията ,че всичко се случва сега  -  и миналото и настоящето и бъдещето и освен това всеки един живот има много вероятности ,по които може да тръгне . Как според Вас може да има крайна или доминантна инкарнация , ако всичко протича в един и същи момент? След като прочетох "Материалът Сет" на Джейн Робъртс ,нищо вече не може да ме върне назад към разбиранията ми за последователните прераждания и съответно за кармата.
  Активен
  ...
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 65

  « Отговор #3 -: Юни 06, 2011, 14:11:54 »

  Тази книга откровено ме ужаси! Не успях да стигна и до половината от нея. Абстрахирайки се от очевидните анти женски излияния на автора/ите, никнейки като плевел от време на време, не смятам че това... нещо си струва четенето. В продължение на 30-40 страници си предъвкваме едно и също - как само Финалните инкарнации ще разберат посланието на книгата, как тези Финални са най-важни, как на когото не му се хареса написаното, значи е от Нисшите и долните превъплъщения. Бла-бла-бла... Да не говорим за откритото подтикване към сексуални извращения и тотален игнор на всичко и всички, за да - видиш ли - ти е добре на теб. Пълната самота била признак на успеха. Бла-бла-бла... Не са ти нужни съмишленици. Бла-бла-бла... Семейство, приятели, отчасти - религия - БАМ, чертата! Бла-бла-бла...

  Съветът ми към автори от този тип - милички, запазете мислите си за себе си. Очевидно ние не сме достатъчно узрели да възприемем божествената ви мъдрост. Бъдете благословени и успех с вселенската ви мисия - дано в следващия си живот се научите да пишете. Усмивчица
  Активен
  LoveLight
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2


 • Град: София
 • « Отговор #4 -: Ноември 07, 2011, 12:41:01 »

  Съжалявам, че това е първият ми пост в този чудесен форум, но определено явно не си дорасла за подобна информация, след като реагираш толкова негативно. Да не говорим за мнението ти за хомосексуализма като сексуално извращение. След като едно нещо го има в природата, значи не е извращение. Любовта приема различни форми и енергията на всеки е различна. Ако си малко будна, ще ги осъзнаваш тези неща. Колкото до въпросната книга, не всичко в нея е истина на 100%. Това е просто истината на автора, а всеки човек си има собствена такава. Много ми е болно, че има толкова негативни и ограничени хора като теб, които се маскират зад образа на просветените. Мир по пътя ти и по-малко омраза и негативност! Усмивчица
  Активен

  Добри мисли, добри думи, добри дела
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  "Законите на духа" - Дан Милман « 1 2 »
  Книги
  chitta 21 3523 Последна<br />публикация Юли 13, 2011, 19:08:54
  от Eona Lightholder
  "Аз съм" или "Всичко е Едно" « 1 2 3 »
  Езотерика
  Ich 42 5840 Последна<br />публикация Октомври 03, 2013, 17:45:15
  от sharga
  Имат ли Илюминати противници или "ОБД" и "Анонимните" са поредния 9/11?
  Програмиране, световен елит
  LIGHT PALADIN 3 2240 Последна<br />публикация Септември 02, 2012, 10:13:23
  от Eona Lightholder
  Дорийн Върчу "Земните ангели" « 1 2 3 »
  Книги
  Lakshmi 33 9767 Последна<br />публикация Август 21, 2012, 17:11:11
  от Lakshmi
  "Замръзналото кралство" - детският "Аватар"
  Филми
  pluton 0 3666 Последна<br />публикация Юли 07, 2016, 14:17:05
  от pluton

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright