Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Майтрейя, Калки аватар и други чакани "Учители" в различните религии  (Прочетена 2270 пъти)
delfin
Гост
« -: Март 07, 2010, 19:43:40 »

На много места се споменава за Майтрейя. В будизма го чакат като бъдещ Учител, както в Индия очакват Калки аватар, в Тибет се говори за това идване на Майтрейя. Християните чакат Второто пришествие на Христос, мохамеданите чакат нов Пророк, юдеите нов Месия, а около Монголия се чака Хесер Хан,в Китай съм чела някъде, че се говори за ново въплъщение на Гуан-Ин.

Току-що прочетох в http://www.creme.mk.ua/m2fr1.htm, че Майтрейя бил от 1977 год. във физическо въплъщение и се намира в азиатския квартал в Лондон. За подобно нещо бях чела в книжката "Историята на една махатмичка".


Поначало Майтрейя е в будизма, но той почти в цяла Югоизточна Азия е разпространен, а също го има в Китай и Япония. В индийската митология има описанието на седемте, ако не се лъжа сега, по памет ми е, аватара на Вишну.

В "Книга Урантия" е дадено, че Синът-Създател на нашата Локална Вселена Небадон - Михаил Небадонски е бил Исус. Това му е било последното 7-мо въплъщение в светове, като предишните са били от по-фините към по-материалните нива. А на Земята е било физическото, след което става пърновластен владетел на Небадон. И е казал, че ще се върне пак тук. Помощниците му не са наясно как ще стане така, защото досега никой Син-Създател от други Вселени, не се е връщал повторно на света, в който са преминали физическото си въплъщение. Още се споменава, че някъде около нашата планета е пренесена една от главните администрации, ако не се лъжа май че беше архангелската /трябва да ровя и да ги търся, защото този вид информация е разпръсната в книгата/ и сякаш се подготвя това второ идване на Михаил. Само че и духовните същества се губят в догадки как и какво би станало. Също четох там, че нашата планета е станала туристическа атракция в тези духовни светове и идват и туристи и студенти даже от съседни локални вселени, да видят света, в който е бил въплътен Михаил и е бил разпънат. Така ни и наричат - Планетата на Кръста. И като чуят за обещанието пак да дойде им става още по-интересно.

А и мисля, че беше в последната книга на Монро има описание как идват екскурзианти тук и също, че се събират от всички краища на Вселената да гледат тук събитие, което се случва много рядко. Дали не е за квантовия преход, за който се говори и пише в доста книги и статии?!

Само никъде не съм чела дали в анимистичните религии няма също очакване да дойде някой?
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Март 07, 2010, 19:57:51 »

"Аз мисля... никога не казвай никога, но защо ли ми се струва, че Майтрея не живее в азиатска общност в Лондон?! Не защото не е възможно, а защото Аватара не идва ли с някаква мисия?  Обикновено  Аватар никога не идва, просто, за да живее някъде, в някой квартал. Той идва с цел. Мисия, значи, че, не просто ще живее, но ще върши нещо важно за човечеството. А, за азиатския Майтрея не съм чула нещо специално. В една книга (без да парадирам, че трябва да се доверяваме на всяка книга, напротив) пише, че Майтрея е последовател на Буда. Буда е иницииран в 8 ниво. Според същите данни Майтрея е  в 7-мо (каквото и да значи това).

Те не са просто хора. Те са висши същества, който прихождат на Земята в определени моменти, когато те смятат за необходимо. Т.е. те са минали еволюцията, която нас ни очаква. Техните появи не са прости пришествия 1-во, 2-ро. Те са мисии с определена цел и в точно определен, подбран от тях самите момент, когато има нужда от тях. И т.н. и т.н.  Според същата книга съществото Майтрея е също самият Христос или въплътилото се същество (Аватар) за 3 и половина години в тялото на юдееца Иисус. Книгата стига до там, да каже, че Христос-Майтрея ще се върне, но християните не бива да очакват да го направи в  образа на Иисус, със същите послания.  Те никога не идват в един и същи образ. Ученията, донесени от Христос преди 2000 години в Палестина, са били подходящи за тогавашните хора и място, но няма да са актуални днес, за днешното общество.  Инкарнацията на Христос е в ерата на Риби (от там рибата, негов символ) и неговото следващо появяване ще бъде в ерата на Водолея, “но за ден и час, никой не знае” (Марк13:32). Иисус им каза: “Внимавайте за тези, които ще ви заблудят. Много ще дойдат от мое име, твърдейки  "Аз съм той" и ще заблудят много от вас” (Марк 13:5-6)

В 10 век Ккорейски военен лидер Гунг Йе, се обявил за въплъщение на Майтрея и заповядал на своите подчинени да го боготворят.

В 613 г. китайски монах Ксиянг Хайминг заявил, че е въплъщение на Майтрея и така се сдобил с императоркса титла.

В 690 г. китайската императрица Ву се провъзгласила за въплъщение на Майтрея.

В наши дни  Л. Рон Хабърд – основателят на Сциентоложката църква се изживява като инкарнация на Майтрея и дори сам се провъзгласява за Антихриста.

Опашката е дълга.  Много хора страдат от собствените си илюзии и заблуди и за съжаление водят след тях огромни стада.

Мошениците и самозванците ще покоряват и очароват масите с евтини трикове и “чудеса” (както знаем, не е необходимо да си висше същество за да можеш да изпълняваш евтини магически трикове: материализиране, изчезване, левитация и т.н. С такива е пълно в нисшия астрал). Същество от този тип, няма да дойде да изпълнява евтини панаирджийски номера на съживяване и подобни, не, че не може. Но неговата мисия е друга, да носи послание, да учи, а не да показва собствените си уникални способности. Знаем, че на избрани Иисус се е явил "Огромен и ослепително ярък и светъл". Същото е направил и Кришна, пред арогантния принц Дурьодана, за да му покаже собствената му лудост "засиял като Господар на всичко, изпълвайки небето и земята със своята слава". Тоест, те могат всичко, но не е мисията им да показват собствените си способности.

Аватар Калки е бъдещият Аватар. (Или последният 10-ти Маха Аватар на Вишну, според хиндуизма). Неговото идване ще вещае една по-светла епоха и краят на Кали Юга. С неговото идване ще дойде и по-висша човешка раса. Той ще дойде, когато на земята се роди 6-та коренна раса. И т.н. за него може да се прочете в Калки Пурана – една от Упапураните (то е пророческо произведение).

Измамата вече е започнала или по-скоро не е спирала. Твърди се, че Майтрея живее в азиатската общност на Лондон от юли 1977 г. Също се твърди, че той се е появил от нищото пред тълпа от 6000 души в Найроби, Кения, юни 1988.  Според мен е много лесно да се заблудят хората, защото те, едва ли не, очакват и искат да бъдат заблудени, т.е. очакват  2-ро пришествие на Христос, на Майтрея, на Аватара Калки. Може и да има такова пришествие, но то не зависи, от това, колко го искаме ние. И според мен, такива същества винаги избират подходящ момент да се появят. Все ми се струва, че ако нещо такова се появи, ще е малко или много, не само новина на последна страница във вестниците. Ще трябва да се гледат други фактори. Неща, които се случват около нас. Нарастваща нужда от появата на подобно нещо. Не мисля, че в рамките на този си живот ще бъдем свидетели на такова събитие.  Но... кой знае.  Аз само казвам, да бъдем отворени към всичко, но не наивни...

Щом изгасне изконната правда,
Щом в света зацари безпорядък,
Тогава аз – Едното, върховното,
в човешко тяло се въплъщавам.
За да бъдат запазени добрите,
За да бъдат погубени злите,
За да се пази изконната правда
Във всяка епоха аз се явявам.

Шри Кришна  “Бхагават Гита” глава 4, стих.7,8


От July
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Март 07, 2010, 19:58:46 »

"Не знам защо, но имам усещането, че когато например Исус е приел въплъщение, една голяма част от планетарната духовна йерархия е направила същото заедно с него и са участвали в подготовката за последвалото слизане на Христос. Всъщност подготовката вероятно е започнала много преди раждането на Исус.

Когато се говори за аватари, трябва да се прави разлика между този който предоставя само трите си нисши тела (физическо, астрално и ментално), които ние всъщност виждаме, и аватара който използва тези тела. Последният отдавна е надживял необходимостта от въплъщения на земята и неговото най-ниско тяло е причинното (каузалното). Когато става въпрос за аватари винаги са замесени поне две същества, едното достатъчно развито за да изгради тела с необходимата чистота и да ги предостави на разположение на другото."

От Ирис
Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Март 07, 2010, 20:02:41 »

"Да дам само пояснения от окултната литература.

Аватар - (Avatar). Коренът на  думата Аватар е "три" (тара) и означава преминаване, а с предтсавката "ава" се получава значение за слизане. Т.е  Аватар - онзи, който слиза. Ако тълкуваме буквално.

В окултната литература Аватар е пришествие на Ишвара или Логоса (гръцката дума).
            

Аватар, самият той е резултат на еволюцията. В далечни светове, дори в едни по-ранни  вселени, тези, на които им е предстояло да станат Аватари, бавно са се изкачвали по стълбата на еволюцията, от минерал, към растение, през животно, човек, и по-нагоре до най-могъщата йерархия на тези, които са се освободили от оковите на човешката природа. Те са се изкачвали така, докато накрая, не само са взривили всички ограничения на отделното Его и границите на отделния Аз, но са проникнали в самия Ишвара. Те са се разтворили във всеобхватното съзнание на Бог и са се слели с него, така, както винаги са били слети в същността си с вечния живот, от който са произлезли, в който са живели, центрове без очертания, живи центрове, едно с Всевишния.

Пред всеки един от тях се простира безкрайна верига, в която се нижат прераждания, едно след друго, различни проявления. Докато той е бил човек, изкачвайки се по стълбата на  човешкото съзнание, той е бил надарен с две особени качества,  с които бъдещият Аватар е белязан, абсолютна отдаденост (бхакти) на  Всевишния, към която са прибавили знанието (жнана). Само така, те могат да постигнат целта. Бъдещият Аватар трябва да е предан, защото той трябва да може да задържи центъра, който сам е изградил, живеейки в Ишвара, за да може пак да му придаде очертания, когато се яви като проявление на Ишвара, единен с него. Той трябва да може да ограничи себе си до образ, тъй като ничий образ, не може да съществува във вселената без център, около който да се организира. Той сам трябва да желае да служи на Вселената. Той трябва да обича всичко, подвижно и неподвижно, съществуващо във вселената, която Всевишния поражда. "Нищо, подвижно или неподвижно, не може без мен да съществува." (Бхагават Гита, гл. 10, ст.39) и ако човек не може да развие у себе си това качество, да обикне не само красивото, но и грозното, ако не вижда Аз-а във всеки образ, той не ще може да се изкачи по стръмната пътека, която трябва да извърви Аватара.

                                                            * * *

Това е гледната точка на окултистите за Аватара и неговите качества.

От July
Активен
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Март 07, 2010, 20:05:12 »

"Целта е да се придаде някаква нова насока на еволюцията. Аватарите не слизат само за да проповядват, а да приведат определени космични енергии до физическия план на земята, които да дадат тласък на човешката еволюция. Как хората ще се възползват от тези енергии си е техен проблем (първо индивидуален и след това колективен). Аватарите продължават да са проводници на въпросните космически енергии и след като напуснат физическия план и това е нещо, което правят доброволно и изцяло от любов към човечеството, като остават свързани със земния план без да имат необходимост от това."

От Ирис
Активен
delfin
Гост
« Отговор #5 -: Март 07, 2010, 20:08:16 »

Ето косвени цитати от "Урантия" -"... Урантия се явява сравнително изолирана сфера в покрайнините на Сатания, а вашата слънчева система - при единственото изключение - е най-отдалечената от Йерузем, а в същото време самата Сатания се явява втората по отдалеченост система в Норладиадек, съзвездието, което н сегашно време пресича външншят край на Небадон. Вие бяхте действително сред низшите от цялото творение, докато посвещението на Михаил не възвиси планетата ви до нивото на уважение и огромен вселенски интерес. Понякога последният става пръв, и наистина низшият става висш..."

стр. 466

 
стр. 489

"...Въпреки, че режимът на съзвездието заема промеждутъчно положение между вас и администрацията на вселената, обикновенно, като индивиди, вие почти не сте свързани с правителството на съзвездието. При нормални обстоятелства средоточието на вашите основни интереси би се явявала локалната система, Сатания, но имайки предвид някои условия, създали се в системата и на планетата вследствие на въстанието на Луцифер, временно е установена тясна връзка на Урантия с управителите на съзвездието..."

Това съзвездие е Норладиадек."...Има и друга причина на особената връзка на Урантия с Всевишните. Когато Михаил, Синът-Създател, изпълняваше своята завършваща посвещенческа мисия, приемникът на Луцифер нямаше цялата пълнота на властта в локалната система, вследствие на което всичките урантийски събития, имащи отношение към посвещението на Михаил, се контролираха непосредствено от Всевишните на Норладиадек."


Днешният владетел на системата Сатания, се нарича Ланафорг.
 
За него има на стр. 511


"... На Урантия следва да се очаква настъпването на ерата на Синовете-Арбитри и Синовете-Учители, а също епохи на светлината и живота, независимо от неочакваните посещения на божествените Синове, които могат да се състоят, или не."

стр. 514"...Въпреки, че младата вселена Небадон не се котира високо сред другите вселени по отношение на духовните достижения и степента на развитие на етиката, но не по-малко нашите административни проблеми превърнаха цялата вселена в огромен семинар за съседните творения, в резултат на което колежите ва Мелхиседеците са препълнени със стажанти и наблюдатели от други региони..."

стр. 388"...Но не е далече този ден, когато ще се извърши съда над Луцифер и съучастниците му, и системата Сатания ще бъде възстановена в съзвездието Норладиадек, след което Урантия и другите изолирани сфери ще бъдат възстановени в контурите на Сатания и ще могат отново да се възползват от междупланетната връзка и муждусистемните общувания..."

стр. 528


"...никой не е идвал във вашият свят с арбитражна мисия, и посвещенческият Син не е принадлежал към категорията на Авоналите: вашата планета се удостои с изключителната чест да стане смъртна обител на Пълновластният Син - Михаил Небадонски..."

стр. 567


"...И отново ние виждаме, че Урантия се различава от подобните сфери, защото вашият Исус е обещал да се върне. Той обезателно ще изпълни своето обещание, но никой не знае, ще се предшества ли неговото връщане или ще бъде след идването на Урантия на Синовете-Арбитри или Синовете-Учители..."

стр. 598


Превод: делфин
Активен
delfin
Гост
« Отговор #6 -: Март 07, 2010, 20:12:49 »

АВАТАРАТА КАЛКИ


Това превъплъщение предстои да бъде извършено. Индуистите вярват, че този, който толкова често е посещавал Земята, за да възстанови реда и щастието, ще се появи отново, за да положи началото на всеобща добродетел, мир и благоденствие. След завръщането на Вишну на небето в образа на Кришна започнала 4 -тата или Кали Юга, която, както показва и името, е епоха на раздори и борби. Тази епоха е пророчески описана във Вишну Пурана. Очаква се в края на Кали Юга Вишну отново да слезе на Земята под името Калки, да сложи край на порочността и разрухата и да положи основите на царството на праведността и добродетелтта подобно на Първата или Крита Юга - епохата на истината.
 
В същия ред и със сходни особености тези 4 епохи ще се повтарят отново и отново до окончателния свършек на света. Следващият откъс от Вишну Пурана дава пълна представа за злото, което щяло да властва през Кали Юга и което Калки бил призван да отстрани.
      
"В Магадха един владетел на име Вииваспхатика ще изтреби всички кшатрии и ще издигне на тяхно място рибарите, варварите, брахманите и други касти, а шудрите, разбойниците и хората извън закона ще господстват над Индус., Дарвика, Чандрабхага и Кашмир. Царете ще бъдат груби и жестоки, отдадени на низост и лъжовност. Те ще убиват жени, деца и крави и ще ограбват своите поданици, но властта им ще бъде краткотрайна и възходът на повечето от тях ще бъде последван от падение. Животът им ще бъде кратък, желанията - неутолими, набожността и благочестието - непознати за тях. Хората от другите страни ще последват примера им и тъй като варварите ще покровителстват царете и ще потискат по-цивилизованите племена, човеците ще започнат да измират. Благоденствието и набожността ще намаляват с всеки изминал ден, докато съвсем изчезнат от света. Богатството ще бъде единственият фактор, определящ положението в обществото, и обект на преданост и всеотдайност, заместило религиозното благоговение. Страстта ще бъде единствената връзка между двата пола, измамата - средството, с което се постига успех и се разрешават споровете, жените - обект само на чувствена наслада. Земятя ще се почита единствено заради природните богатства, които крият недрата й (т.е. няма да има свещени места). Брахманският шнур ще бъде достатъчен, за да се наречеш брахман, а различните варни ще се различават само по външни белези.
      
Безчестието ще бъде основно средство за препитание, слабостта - причина за зависимостта, самонадеяността и заплахата - претекст за усвояване на знанието. Щедростта ще означава отдаденост, обикновеното изминаване ще се нарича пречистване (т.е. дарове щели да продължават да се правят, но предизвикани от ежедневните изживявания, а не във връзка с религиозната ритуалност или като акт на набожна преданост, а измиването нямало да следва религиозните предписания и церемонии, а щяло да се прави за удоволствие).
    
Взаимното съгласие ще се смята за брак, достойнството ще се преценява по хубавите дрехи, водата, за която сме чували, че блика някъде далеч, ще се смята за свещен извор. Хората няма да могат да издържат върху плещите си тежкия товар, причинен от алчността на владетелите и ще подирят убежище в полето и ще се хранят с плодове, мед, билки, корени, цветя и листа. Дрехите си ще правят от кората на дърветата и ще са непрекъснато изложени на слънце, дъжд и вятър. Никой няма да живее повече от 23 години. През епохата Кали ще господства разрухата и падението до окончателната гибел на човешката раса."
    
Странно е, че положението на хората, което според автора на Пураната е възможно най-изпадналото, което въображението му е способно да обрисува, и принудило хората да се хранят с корени и плодове, било смятано за едно от най-привлекателните през предишните епохи. Именно така живеели старите риши, които били обект на почит и благоговение.
    
"Когато практиките, приписвани от Ведите и свещения закон, са почти изцяло прекратени и краят на Кали Юга е вече близо, частица от това божествено създание, чиято природа изгражза Брама, което е началото и краят и което обгръща и включва в себе си всичко, ще се спусне на Земята. Той ще се роди в семейството на Вишнуяса - прочут браман от село Самбхал, - ще носи името Калки и ще бъде надарен с 8-те свръхчовешки способности. Несъкрушимата му мощ ще унищожи всички Млеччха (хората извън закона), а също и онези, затънали в произвол и злодеяния. Той ще възстанови добродетелтта, а разумът на онези, които живеят в Кали Юга, ще се пробуди и ще стане бистър като кристал. Хората, които по това време прегърнат добродетелта, ще бъдат семето на новата човешка раса. Тя ще се подчинява на законите на Крита Юга - епохата на непорочността и пречистването."
      
Калки се изобразява като човек със светла кожа, яхнал или поклонил се пред бял кон. В ръката си държи меч. Той пречиства настоящата пропаднала епоха и възстановява справедливостта и духовната чистота.От "Митология на Древна Индия"          
« Последна редакция: Март 07, 2010, 20:22:19 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #7 -: Март 07, 2010, 20:15:21 »

""В епохата на Кали ще процъфтява разложението, докато най-после човешкият род стигне до изтреблението". Тогава ще се яви изпълнителят на апокалиптичната присъда. Това е Калки. Както е казано в "Бхагават Пурана", в сумрака на тази епоха, когато навсякъде царе ще бъдат крадците, владетелят на Вселената ще се роди като Калки. Той ще пристигне "на бял кон, с меч в ръката, който ще проблясва подобно на комета". Ще накаже грешниците и и ще утеши добродетелните, след което ще "разруши света. После от земните руини ще се въздигне новото човечество". Калки на бял кон е аватар - въплъщение в материалния свят на върховния бог Вишну (Вишня според старославянския ведизъм), Крепителя, който крепи реда в създадената Вселена.

Според индийското предание в това си качество той е последниият в дългата верига от спасители и вождаве на човечеството, които идват на света за спасяването на доброто и истината по време на тъмнината.

Някои инкарнации на Вишну са след Пралаи (космически катаклизми) - особено разрушителни потопи. Древните текстове сочат, че във всички случаи той преследва една цел: да се спаси поне някаква част ат мъдростта, натрупана от предпотопните цивилизации и тя да се предаде на бъдещото човечество.

Може ли да се вярва на древните ведически текстове??"


...

"Нека да се върнем към фразата: "В ЕПОХАТО НА КАЛИ ЮГА ЩЕ ПРОЦЪФТЯВА РАЗЛОЖЕНИЕТО...". Да се обърнем и към научния труд на акад. В. Казначеев "Руският етнос на границата на ХХІ век": "Нашите изследвания свидетелстват, че в руските популации, особено на територията на Западен Сибир, започва да се проявява странен феномен. Накратко той може да се характеризира с това, че у хората изчезва еволюционно присъщият им стревеж или стимул да имат приемственост в потомството. Рязко намалява раждаемостта, нарастват разводите и броят на захвърлените и оставени още в родилните домове за отлеждане деца. В същото време безплодните семействапдостигат 20%. Повсеместно се разпространява хедоничното сексуално поведение - и проституция, и извратена форма на полови актове, и хомосексуализъм и т.н. Основният принцип и стимул за възпроизводство все повече и повече се заменят от егоистичен витален процес, светско прекарване на времето, алкохолизъм, наркомания, сенчеста поведенческа реакция и др. Принципът на намаляване на възпроизводството не може да се обясни само с икономически причини, водещи до липсата на жилища, заплати и съответните условия. Или пък да е свързан с културна традиция за прекъсване на първата бременност в половината от случаите? Вероятно става дума за някакъв нов, слабо известен феномен, който най-добре изразява корена на етническия поток в неговата еволюция, когато изчезва основното - еволюционно-историческият стимул за възпроизводство на следващо поколение. Изчезването на този според мен инстинкт в човешката същност е новият феномен в историята. Ако се прегледат статистическите материали на биолозите, може да се забележи, че и при някои животински и растителни популации се забелязват подобни вълни на снижаване на възпроизводството...".
Приблизително същата картина на разложение се наблюдава и в Атлантида в навечерието на катаклизма, погубил тази цивилизация."


От "Феноменът Окуньово" на Михаил Речкин


Явно сме в навечерието на големите промени, споменавани къде ли не. Този, който следи внимателно събитията по света от близките няколко години и в настоящия момент, не може да не забележи признаците на приближаващата промяна. Направо "мирише" на ново. Умира старото и идва ново, само дано да бъде  хубаво това ново, стига с тези страдания на тази планета.

Активен
onidar
Аз съм . . . и какво от това!
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 85


 • Град: Русе
 • WWW
  « Отговор #8 -: Юни 16, 2010, 16:35:50 »

  ...и като дойде,как ще бъде разпознат?!?

  Макар и подсъзнателно хората да се пробуждат за предстоящите промени,
  все още са много "слепи" и още възприемат някоя проявена дарба(на даден човек),
  като "мана небесна" и са готви да слушат и да вярват именно на такива хора.
  Слепци с дарби водят слепци...може би,това е най-правилния подход в момента.
  Най-доброто предстои!
   
  Активен

  Светът е оцелял,защото се е смял ... и други работи.
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #9 -: Юни 16, 2010, 16:50:33 »

  Както казват хората,небето си знае работата.Както виждаш има много хора "запалени" по духовното.Тези пророци са...оф...пак ще се повтарям,а вече си досадих и на мене си,ама айде дано пак ще кажа.

  Тези пророци са лемурийци,атланти и първите хора.Пророци като Христос,Буда,Мохамед,Бонпо-Буда-всички те излезли от сомати(дълбока медитация)и са решили да предадат някои послания на хората,за да ги пратят по правилния път.Прочети книгите на Ернст Мулдашев.Има някои неточности в тях,но има и много информация,която аз леко доразвих и мисля,че всичко това,което си мисля е вярно.Ама човек никога не трябва да е сигурен на 100 % иначе разочарованията са големи...

  Така-определени хора ще ги познаят тези Посветени.

  Христос е казал-Определени хора ще ме познаят със сърцето си.Както казах,той(Христос) е символ на любовта.Христос няма да дойде,а любовта от духовития свят на Бога ще дойда и някои хора ще я усетят.И тогава ще дойде второто пришествие,денят на страшния съд и т.н.
  Аз казвам пред Бог и пред всички Пророци и т.н.,че винаги ще пазя семейството ми и никога няма да позволи нещо да им се случи.Никога!Аз съм дълбоко духовен човек и затова на много хора звуча като лунатик,но пък има и хора,които ме разбират.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Ексцентричен учен създаде "удивително проста теория на всичко"
  Езотерика
  delfin 0 4704 Последна<br />публикация Юни 17, 2009, 14:07:55
  от delfin
  Калки аватар
  Духовни учения
  delfin 0 1534 Последна<br />публикация Юни 21, 2009, 17:13:50
  от delfin
  Арабските средновековни дизайнери редили "мозайка на Пенроуз" преди над 500 г.
  Древни цивилизации
  delfin 0 2194 Последна<br />публикация Ноември 10, 2009, 15:56:01
  от delfin
  Аватар - Шри Сатя Сай Баба и други подобни клипове
  Видео клипове
  delfin 5 2736 Последна<br />публикация Май 05, 2011, 18:11:01
  от Мар
  "Замръзналото кралство" - детският "Аватар"
  Филми
  pluton 0 3817 Последна<br />публикация Юли 07, 2016, 14:17:05
  от pluton

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright