Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Фантастические истории  (Прочетена 946 пъти)
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« -: Февруари 18, 2010, 13:39:10 »

 Каждый фильм рассказывает о необычайном явлении, которому трудно найти объяснение. Еженедельно зрители будут узнавать об аномальных зонах, вещих снах, сверхъестественных способностях человека и НЛО. Авторы программы рассматривают все точки зрения — от самых фантастических до вполне реалистичных. Очевидцы и участники событий расскажут о том, что им довелось пережить или с чем пришлось столкнуться. Комментарии специалистов помогут объяснить то или иное явления с научной точки зрения, подтверждая или отрицая возможность его существования.

 Всеки филм разказва за необичайни явления,на които е трудно да се намери обяснение. Всяка седмица зрителите ще се запознаят с аномалени зони, пророчески сънища, свръхестествените способности на човека и НЛО. Авторите на програмата разглеждат всички гледни точки - от най-фантастичните до напълно реалистични. Свидетелите и участниците разказват за събития, които са преживели или това,с което е трябвало да се сблъскат. Коментари на специалисти ще помогнат да се обясни определено явление от научна гледна точка, потвърди или отрече възможността за съществуването му.

Надявам се да разбирате руски.

Приятно гледане!


http://zamunda.net/download.php/135411/Fantasticheskye.istorii.39serij.2007.DivX.XviD.TVRip.torrent

Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Дзен истории
Йога
Админ 0 1205 Последна<br />публикация Януари 09, 2010, 19:23:17
от Админ
Реинкарнационни истории « 1 2 »
Необичайни преживявания
Paladin60 15 2336 Последна<br />публикация Септември 04, 2011, 20:55:18
от Paladin60

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright