Народен лечител Народен лечител - Варна
Лечителят е на мнение, че операцията не е единственото решение на някои заболявания
Психотерапевт Галя Йосифова - Психотерапевт
Психотерапевт за проблеми със семейството, брака, децата, работата, личния живот и др.
Послания Посланията на СаЛуСа
Посланията на СаЛуСа чрез Майк Куинси относно великият преход!
Слънчево хранене Слънчево хранене
Манек вече осма година се храни само и единствено със слънчева светлина.
Алайе, Плеяди Съобщение от Плеядите
Посланията на Алайе от съзвездието Плеяди, в тях се говори за прехода!
Запознанства Да се запознаем
Тук е мястото където потребителите на форума представят себе си.

Среща на форума във Варна на 25-ти Септември 2010г. | Среща в София на 14 Септември 2010г.

Среща в Амстердам 22-24 октомври 2010г.

Страници: [1] 2
Принтирай
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Послание адресирано към форума!  (Прочетена 1886 пъти)
indigo
Administrator
Неактивен Неактивен

Публикации: 403

• Град: Варна
  • S
    Профил
    « -: Февруари 16, 2010, 23:59:13 »

Относно форума: "Силата му е като на учебник, който вие всички вкупом пишете."

Първо послание:
    "Изгрев на нова епоха на земята настъпва.Безброй хора заети са с нея да се занимават и за нея да пишат. Похвално е словото, което за нея отреждат и разпростира се то надлъж и на шир. Говори се много, но не вземайте всичко за чиста монета и не се обременявайте с неверни неща! Животът е Божествен дар и той не може да погине - каквото и да се случи на земята и с нея самата. Когато подготвени сте за промените, които настъпват и не плашите се от тях - а даже приветствате ги с облекчение, тогава всички тези от вас, които така правят, ще почувстват промяната най-вече в самите себе си  - сякаш вълшебник е направил фокус  с тях.

Учете се да се въздигате над материалното и в сърцата си много добрина да сбирате. Отърсете се от лошите чувства и от всичко, което Човека във вас подтиска и не дава му свобода себе си да изяви. Навътре в себе си погледнете и дайте простор на духа - размах да покаже и способностите ви като творческа личност в мащаби да изяви.

Мнозина от вас ще погинат - не осъзнали значимостта на новото време, което отдавна на вратата ви чука и очаква срещата с вас. Посрещнете го и спокойни бъдете - свидетели на много промени и грандиозни събития  ще станете - щом сега да живеете избрали сте. Благодарни бъдете на тези, що слово след слово за новото нижат  - те са предвестници имащи своята роля значима.

Животът е скъпоценност, която е част от вселената и той в нова епоха навлиза - преминавайки в новите хора, които двигател на този процес ще бъдат. Обичайте се и общувайте! Пазете сърцата си чисти и простете на миналото - то изиграло е вече своята роля.  Изгрев нов над хоризонта светлината в небето променя и оцветява във виолетово. Вдигнете високо ръце и този изгрев посрещнете с любов!"

Второ послание:
    " Кръстът свят е по много причини и едната от тях е, че сочи 4-те посоки на земята. Изтокът ще се въздигне и сила голяма ще бъде - много знание ще покаже, но и много разруха ще посее. Тя е също полезна - но когато е с мярка приложена. Небето друг цвят ще има и облаците по него още по-красиви спрямо сегашните ще бъдат. Времето по друг начин ще измервате, както и животът ви по-дълъг и смислен ще стане. Занимания нови и различни от сегашните ще имате и с други очи един на друг ще гледате.  Революция във вашето съзнание ще протича и тези, които за тази промяна подготвяли са се, учители за другите ще бъдат и по-одухотворен и щастлив живот ще живеят.

Неподготвените-непосветените все още ще изпитват униние и печал по-старото време. някои от тях ще погинат  - неуспяли да се приспособят към новото. И това е необходимо, за да може здравото и силно ново поколение живота на земята да продължи - по новия начин, който вече задава се. 

Четете и възприемайте! Вярвайте и се учете!"   

Прието през 16.02.2010г. от "ХЕШУМЕРНО" през "Виниа"
    Активен

Не позволявайте да загубите темпото на вашият собствен път на развитие с онези, които биха ви отклонили като създават хаос на Земята. Игнорирайте техните действия и думи, пораждащи страх и така ще ги лишите от вашата енергия!
    егоцентрична ексцентричка
    Неактивен Неактивен

Публикации: 414

• Град: София
  • izida

Профил
    « Отговор #1 -: Февруари 17, 2010, 00:33:38 »

Прието през 16.02.2010г. от "ХЕШУМЕРНО" през "Виниа"

Какво е това? Нищо не открих с тези данни?
    Активен

Целият свят е в нас самите.
    AMAZING
    Неактивен Неактивен

Публикации: 899

Единствения урок е да обичаме себе си!

S
    Профил WWW Ел. поща
    « Отговор #2 -: Февруари 17, 2010, 00:37:58 »

Абе то и аз така ама като се замисля,май ако трябваше щяхме да знаем вече.И май посланието е по важно а не кой го праща.
    Нима аз познавам всички в този форум?Или дори самия себе си ??
    Активен

Никоя пътека назад към Дома не е по-добра от която и да било друга.
    सहायक और Sandalfon के समर्थक
    Гита
    Неактивен Неактивен

Публикации: 1496

Живот без любов - това е смърт!

Профил
    « Отговор #3 -: Февруари 17, 2010, 00:54:52 »

Не съм сигурна, но мисля си имаме участник във форума с ник: виниа. Не ми се рови сега, за да проверявам. При всяка вероятност е контактьорство - така наречения чанелинг.
    Активен

Обичам всички,които ме обичат, дори и думата ОБИЧАМ да сричат. Обичам и тези, които ме мразят.
    ОТ ОМРАЗАТА СИ САМИ ДА СЕ ПАЗЯТ!
    Be the change you wish to see in the world!
    AMAZING
    Неактивен Неактивен

S
    Профил WWW Ел. поща
    « Отговор #4 -: Февруари 17, 2010, 00:58:20 »

Ами добре тогава седни спокоино и съсредоточи вниманието върху дъха на върха на носа си!
    Сега се отпусни и остани така докато не получиш това което искаш.
    Много важно!!!Не мисли за нищо!!!
    Гогато почувстваш че си просветлена моля те не забравяй кои ти е казал как да стигнеш до просветлението,и бъди така добра да споделиш таината си с него може и на ЛС   Ухилен Ухилен Ухилен

Моля, да не се отклонявате от съдържанието на темите! Също, моля и да спазвате уважение към участниците тук, обръщайки внимание на правописни и печатни грешки!
    !!!Тук, бихте могли да научите, основните граматически правила. http://indigota.com/index.php?topic=443.0
    « Последна редакция: Февруари 17, 2010, 03:49:36 от Giti » Активен

егоцентрична ексцентричка
    Неактивен Неактивен

Публикации: 414

• izida

Профил
    « Отговор #5 -: Февруари 17, 2010, 01:02:36 »

Хм, По това време на денонощието става доста интересно-))!!, а, аз все бързам да си лягам-))
    Активен

Целият свят е в нас самите.
    praiseyou
    Гост
    « Отговор #6 -: Февруари 17, 2010, 01:13:12 »

Много хубаво послание.
    Активен
    AMAZING
    Неактивен Неактивен

S
    Профил WWW Ел. поща
    « Отговор #7 -: Февруари 17, 2010, 01:31:11 »

За посланието си мисля.
    Споделям на 100% че форума е като учебник.
    Сърцето ми казва,че информацията е получена от някой който е дълбоко загрижен за нас,може би повече от колкото ние за себе си.
    Бих искал да разбера повече,когато му дойде времето.
    Вярвам на ПОСЛАНИЕТО.
    Активен

Еруин
    **
    Неактивен Неактивен

Публикации: 240

S
    Профил Ел. поща
    « Отговор #8 -: Февруари 17, 2010, 05:38:59 »

не вземайте всичко за чиста монета и не се обременявайте с неверни неща!
    На мен пък това ми хареса. Хубаво е човек да е информиран, но това определено не значи всяко прочетено нещо да бъде наместено и прието в личния светоглед директно.
    Активен

Gayatri
    Неактивен Неактивен

Публикации: 568

• Профил
    « Отговор #9 -: Февруари 17, 2010, 11:11:02 »

Много интересно послание.

Според мен има връзка с преминаването към 4-тото измерение, което ще почне с по- голям интензитет към 2012.
    Активен
    delfin
    Гост
    « Отговор #10 -: Февруари 17, 2010, 17:50:20 »

"Второ послание:
    " Кръстът свят е по много причини и едната от тях е, че сочи 4-те посоки на земята. Изтокът ще се въздигне и сила голяма ще бъде - много знание ще покаже, но и много разруха ще посее. Тя е също полезна - но когато е с мярка приложена. Небето друг цвят ще има и облаците по него още по-красиви спрямо сегашните ще бъдат. Времето по друг начин ще измервате, както и животът ви по-дълъг и смислен ще стане. Занимания нови и различни от сегашните ще имате и с други очи един на друг ще гледате.  Революция във вашето съзнание ще протича и тези, които за тази промяна подготвяли са се, учители за другите ще бъдат и по-одухотворен и щастлив живот ще живеят.

Неподготвените-непосветените все още ще изпитват униние и печал по-старото време. някои от тях ще погинат  - неуспяли да се приспособят към новото. И това е необходимо, за да може здравото и силно ново поколение живота на земята да продължи - по новия начин, който вече задава се."

Имам чувството, че това е написано точно като за мен. Благодаря за текста.

Активен
    7dc
    Гост
    « Отговор #11 -: Февруари 17, 2010, 18:41:58 »

...
    Изгрев нов над хоризонта светлината в небето променя и оцветява във виолетово. Вдигнете високо ръце и този изгрев посрещнете с любов!"

Доколкото зная от Мулдашев, при атлантите небето е било ярко чевено. Сега ще е още по-красиво!
        Не бях аз
    Активен
    Глупаче
    Неактивен Неактивен

Публикации: 330

SUNNY BIRD

Профил
    « Отговор #12 -: Февруари 17, 2010, 19:06:27 »

Интересно от чисто физична гледна точка какво ще да има яркочервено небе, вместо синьо....  Згреших
    Активен

"Children, you're welcome to create the new world!" - реално съществуващ надпис в България. Затова бъдете отговорни, красиви и  креативни хора.
    Gayatri
    Неактивен Неактивен

Публикации: 568

• Профил
    « Отговор #13 -: Февруари 17, 2010, 19:26:15 »

На мен виолетовото небе ще ми хареса, защото това е един от любимите ми цветове Усмивчица
    Активен
    11WOLF11
    **
    Неактивен Неактивен

Публикации: 248

• Профил
    « Отговор #14 -: Февруари 19, 2010, 21:40:49 »

Ако си спомняте бях описал един мой сън по време на промените, точно с такова небе, мисля че беше в "преживявания".
    А колкото до посланията - Думите правдиви са и от сърце изказани, но малцина струва ми се със сърце ще ги възприемат, от ъгъл различен ще погледнат и със съмнението ще се борят.
    Активен
    Страници: [1] 2
    Принтирай
    Отиди на:  

Не позволявайте да загубите темпото на вашият собствен път на развитие с онези, които биха ви отклонили като създават хаос на Земята. Игнорирайте техните действия и думи, пораждащи страх и така ще ги лишите от вашата енергия!
    Мануална терапия | Имоти Варна | Психотерапевт | Рецепти