Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Супердецата медиуми от Китай  (Прочетена 3452 пъти)
delfin
Гост
« -: Февруари 12, 2010, 18:38:24 »

За какво става дума?

През март 1979 г. в Китай нашумя случай на малко момче, което можела до "вижда" с ушите си. Вестник "Sichuan Daily" писа, че 12-год. Танг Ю можел да вижда с уши дори по-добре от нормалните хора с очи. Репортерът Цанг Най Минг разследва случая и прави свой репортаж. Момчето е тествано по следния начин: той стиска сгънат на 6 лист хартия с букви, изписани със синьо мастило. Танг Ю задържа бележката до ушите си и прочита съдържанието. По-късно прочитал цели стихотворения без никаква грешка.

Това се оказва само началото на необикновената история. По повод на статията, която по онова време изумява Китай, се обаждат родители на други деца със сходни способности; те също са тествани. Китайското правителство дори твърди, че междувременно са открити хиляди китайски деца, които освен с уши можели да "четат" с език, нос, ръце или крака. Всяко от проверяваните китайчета има различни заложби.

Журналисти и експерти на образованието, науката и медицината интензивно тестват напр. две китайски сестри. Те заявяват, че като слагали бележка до ухото, носа или под мишницата си, виждали думите и образите, изписани на хартията. След миг образът изчезвал. Те не знаели кога ще настъпи видението. Някой път трябвало да чакат минути, друг път половин час, а понякога се появявало моментално.

Провокирани от написаното, с феномена се заемат още хора. Оказва се, че той не е толкова нов. Още през Втората световна война е открито, че някои от мъжете, работещи в радарните станции, са можели да "чуват" микровълнови сигнали. През 1964 г. път е намерен младеж, който можел да вижда през стени и др. обекти.

За коитайските деца медиуми списание "Licht Forum" пише:

Приблизително през 1984 г. китайското правителство за пръв път откри дете, едно момче, със способност, която надхвърляше всичко, което бяхме чували до момента. След като правителството провелява медиумните му способности, се оказва, че твърденията са верни. По-късно властите откриват друго дете, след това още няколко, в последствие стотина и в крайна сметка те се оказват хиляди. По покана на китайското правителство американското списание "Omni" провежда проучване. Журналистите от списанието пристигат с предположението, че вероятно става въпрос за измама и са изключително предпазливи. Дават им на разположение около 100 деца, с които да работят. Хората от списанието изготвят различни тестове: напр. късат страница от някоя книга, разрязват я на малки късчета и я поставят под мишницата на изследваното дете, но то прочита всяка отделна дума! След като тестват много деца, хората от "Omni" ги обявяват за феноменални; случаят остава без обяснение. Репортажът е от януарският брой на списанието от 1985 г. След това откриха подобни деца и в други държави - напр. Русия, Япония, Канада, Европа и САЩ."


В изключително интересната кинга на Пол Донг и Томас Рафил "Индиго-училища - китайски методи за тренинг на надарени деца медиуми", от която взех повечето от примерите, авторите изброяват имената на момчетата и момичетата (придружени отчасти със снимки), които при тестовете показват следните способности:

- четене и разпознаване на цветове с уши, ръце, подмишници, чело, китка, крак, нос;

- местене на предмети и чупене на клони на дърветата с духовна сила;

- ренгенов поглед: виждане на човешкото тяло, картон и стени;

- смятане наум по-бързо, отколкото с калкулатор;

- увеличаване на предмети с взиране и транспортирането им със сила на мисълта;

- отключване на катинари със сила на мисълта;

- виждане на думи и образи върху смачкан или накъсан лист хартия.

Феномените не свършват с Китай, те са разпространени по целия свят.

В сторицата на Мексико напр. бяха открити повече от 1000 деца, които могат да "четат" с различни части на тялото си. Сякаш способността на китайчетата се е пренесла в Мексико и по др. места.

"Четенето" е само върхът на айсберга. Пол Донг напр. разказва как хиляди посетители на една конфепенция са получили по една розова пъпка. След като заели местата си и залата утихнала, на сцената излязло около 6-год. момиченце, което застанало с лице към публиката. После, с леко движение на ръката то разтворило пъпките и те се превърнали в красиви рози.

Пол Донг описва и друга демонстрация, в която участват около 500 китайски деца. Едно от тях застанало пред аптекарско шишенце с малки таблетки. След като пред очите на публиката сложили капачка и го облепили със скоч, го поставили пред детето. До него е поставена включена видеокамера. Детето заявило, че ще започва и зрителите напрегнато зачакали. Внезапно таблетките в шишето се преместили на масата - без детето да ги докосва, т.е. само със силата на мисълта - където останали да лежат. При друг опит дете прави същото с монета, която преминава през стъклената преграда и остава на масата.

Броят на изключителните деца растял постоянно. Когато книгата на Пол Донг беше тиражирана в САЩ през 1997 г., се твърдеше, че до момента правителството е регистрирало над 100 000 такива деца.

След като реалността на събитията вече не може да се опровергае и хората разбрали какво означава това за Китай, се започва изграждане на специални училища и образователни центрове за развиване на феноменалните дарби. Ако днес бъде открито дете с подобни умения, то веднага е давано в срециално у-ще за обучение и отглеждане.

...

Най-прочутото китайско "дете" с изключителни способности междувременно навърши 30 г. и се нарича Цханг Бао Шенг. Бао Шенг вече е знаменитост в Китай, многократно гостува в телевизията, демонстрира уменията си пред чуждестранни високопоставени посетители и държавата му е предоставила два бодигарда от китайските тайни служби и служебен автомобил.

Цханг може да накара предмети, затворени в шишета, да преминават през стъклена стена или други (напр. изписан лист хартия) да влизат в тях. Проф. Сонг Конг Цхи го подлага на най-различни тестове и доказва, че той е в състояние да премества ключове, термоси, обувки, а веднъж дори и един чувал захар през дървени и каменни стени. В друг случай служителите го заключват, но след като единият от тях се прибира го заварва в къщи - т.е. Цханг се е телепортирал от едно място на друго. От този момент нататък той започва работа за Министерството на отбраната.

За разлика от Германия "необикновените деца" в Китай не са подигравани и дискредитирани, а гордо закриляни от държавата си. Правителството отдава голямо внимание на такъв тип дарби и интегрира хора като Цханг в свръхсекретни военни и научни проекти. Веднъж за Китайското Космическо министерство (еквивалент на американската НАСА) Цханг "кара" хапчета да излязат от отвора на здраво затворено аптекарско шише, което присъстващите учени заснемат с високоскоростна камера (400 образа в секунда). На проявените филми се вижда как едната от таблетките се намира наполовина в шишето.

Той кара монетите от джобовете на якето на бодигарда си да "пътуват" към джобовете на шофьора. Или до ръката му "долита" ябълка от 1 км. разстояние; или възпламенява дрехи в ръцете на този, който ги съблича.

Пол Донг разказва за китайското момиче Яо Донг, което също "транспортира" хапчета от затворено аптекарско шише, изкривява предмети и възпламенява дрехи. Всички тези способности могат да бъдат използвани и по друг начин. През 1994 г. в присъствието на изследователски екип момечито открива залежи на петрол и вода=

внимание според мен заслужава и бързото смятане на 13-год. Шен Ке Гонг, за когото не е трудно за 20 сек. за изчисли наум колко е 625 на девета степен и да получи отговора от 26 цифри (14 551 915 228 366 851 806 640 625). Той направи това в China Agricultural Bank, наблюдаван от целия персонал.

През 09.1997 г. в китайската провинция Шанси се провеждат състезания по "абакус" (абакус е сметачна дъска на римляните и древните гърци). В тях вземат участие 2000 души от цал Шанси. В категориите на шампионата влизат многоцифрени редни цели числа, десетични числа, дробно смятане, квадрати и корен квадратен.  Победител е шен, който пресмята 639 х 33 + 3 ./. 884 736 по-бързо от който и да било абакус или електронен калкулатор (за това са му необходими 3,4 сек.!). На друго състезание по смятане, което е спонсорирано от Главната колегия за стопанство и финанси и китайския абакус съюз, той пресмята 4 789 240 ./. 45 за 1,6 сек. (106 427,555), а 35 х 45 х 25 - за 1,8 сек. (39 375).

Изглежда, пред очите ни се случват странни неща. Тези деца ще променят света, и трябва да признаем: ако те не го променят, никой няма да може да го направи. Феноменалните им дарби ще принудят науката и живота да тръгнат в друга посока.

В книгата на Пол Донг освен за споменатите феномени се разказва и за деца, които могат да спрат движещ се автомобил, да преминават през стени или да променят цветове и молекулярни структури. Говори се и за малчугани с телекинеза и за такива, които могат да левитират.


От "Децата на новото хилядолетие" на Ян ван Хелсинг

« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 20:30:24 от delfin » Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Децата на новото хилядолетие. Как децата медиуми променят света
Книги
lotus 2 2598 Последна<br />публикация Юни 18, 2009, 22:10:15
от lotus
В Китай откриха 6 "чудовища от Лох Нес" накуп
Любопитни факти
delfin 0 1067 Последна<br />публикация Януари 28, 2010, 23:48:14
от delfin
Непознато досега на науката животно бе открито в Китай
Любопитни факти
Аэ съм 0 1386 Последна<br />публикация Юли 06, 2010, 13:06:20
от Аэ съм
Телепортация в Китай
Видео клипове
Кари.П. 4 1407 Последна<br />публикация Септември 29, 2012, 19:50:46
от sharga

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright