Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Големият експеримент  (Прочетена 2941 пъти)
delfin
Гост
« -: Февруари 12, 2010, 16:27:38 »

ПЪРВАТА ЗЕМЯ - ЗВЕЗДАТА ВЕГА (СЪЗВЕЗДИЕТО ЛИРА)


Отдавна, преди времето да започне такова, каквото го знаем, са били Основателите на Вселената, високо развити души, които вече са завършили много Вселенски игри. Бидейки богове - Създатели, те решили да създадат собствена Вселена.

Когато тези 12 се обединили, те се сблъскали с въпросът, каква игра да изберат така, че душите създадени в нея или пребиваващи в нея, тяхната нова Вселена, да могат да се развиват духовно. Защото духовното развитие е това, което желае всяка душа.

Накрая, след голямо разглеждане, те избрали игра, известна като "Интеграция на Полярностите". Тази игра е една от многото, които въвлича в интеграцията на Светлина и Мрак, развити от Божественият Създател, за да изпита всичко, което Той/Тя има.

Когато изборът на играта бил направен, те знаели, че трябва да изпитат съществата в тази игра, за да им помогнат в развитието на тяхната нова Вселена, съществата, които биха се съгласили да станат част от тази игра и да я завършат.

И така, Основателите обявили за своя проект на всички дущи във всичките Вселени, които са завършили в крайна сметка една Игра на Интеграция на Полярностите. На тяхното запитване отговорили 90 Същества, високо развити души, които едва неотдавна били завършили такава игра и търсели друго място, за да продължат духовното си развитие. Тази група от 90 била съставена от 45 Carians и 45 Felines.

Те дошли в тази (нашата настояща) Вселена и започнали да се срещат с Основателите, за да настроят играта. Глупата от 90 избрала 1 от тях, коъто да присъства на Съвета на Основателите, за да осъществява връзка между тяхната група и Основателите. Този един избран ни е известен под името Devin. Devin (реалното име е Devaine) бил патриарх на групата Feline (семейство).

На Cariansдали планета в съзвездието Орион като техен нов дом, а на Felines дали планета в съзвездието Лира.

И така, групата от 90 се разделили и се отправили към съответните им планети, за да започнат играта. Carians щели да представляват Мрака, а Felines - Светлината.

С течение на времето двете групи развили физ. форми, за да се въплъщават в тях и да могат да се спуснат на повърхността на своите планетарни домове. Двете групи образумали чисти (кралски) линии в своите постоянно нарастващи раси. С времето двете групи започнали да се кръстосват с други жизнени форми от своите планетарни домове, за да създадат нова раса същества. И след това, когато новата раса станала определена част от техните съответни общества, Carian/Reptillians отишли в съзвездие Лира и колонизирали съседната планета на Felines/Хората. Извършвайки това, те вече били готови за Първият Голям Експеримент на интеграция. Ние наричаме това "Първа Земя, Големият Експеримент".

Този Първи Голям Експеримент станал на 3-измерна планета точно същата като Земята, и това бил дом на Felines/Хората. Технологията на Felines/Хората била напреднала и с времето космическите пътешествия станали достъпни. Скоро двете раси пътешествували назад и напред, посещавайки си едни други планетите.

Тези две групи сега били възсъединени отново, но с много нови същества, въвлечено било и тяхвото потомство. В продължение на дълго време те се смесвали, членовете на двете кралски линии встъпвали в брак, за да сформират съюзи. Всичко вървяло добре за известно време.

Чрез смесването на расите били създадени нови раси и скоро се развила кастова система. Това били кралската или висша каста, свещеническа каста, учени и воини. Останалото население представлявало работническата каста.

На мен не ми е съвсем ясно кое е създало първото разминаване между двете кралски семейства, които предизвикали Първата Голяма Галактическа война, но аз зная точно, че е станало заради недостатъчна комуникация, въвличаща някои детайли. Някой общувал с някого относно нещо, но пренебрегвал някои детайли. На мен ми казваха, че това е било относно Съюза. Те не формулирали съвсев ясно детайлите на споразумението. По такъв начин самолюбията се закачали, довеждайки до чувство на недоверие и това довело до това, че Felines/Хората, тръгнали на първото настъпление срещу техните Рептилни съседи.

Ако малко се върнем назад, то пред Голямата Галактическа Война имало няколко незначителни войни, много по-малки по мащаб между тези два Дома. Както на мен ми казаха, това било когато моят баща Shimabala и бащата на Jehovah, Cobazar били убити. Ние сме били още подрастващи, когато нашите бащи умрели. Плътно до това време ние все още сме били много близки едни други.

Аз си спомням за моето посещение при Jehovah в неговата любима пещера и нашите игри заедно в продължение на много време. Тези спомени са изпълнени с топли, любящи чувства. Сега, понеже ние взимаме мантиите на лидерството, ние все още постоянно се пикираме един с друг, даже при това, че войната, която уби нашите бащи вече е завършила и моят брак с Jehovah - е част, която запечатва съюза, който донася мир на нашите семейства. И въпреки, че избухва друга война, ние не воюваме един с друг, стараейки се да държим нашите лични връзки настрани от хаоса, който продължава около нас.

« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 20:27:31 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2010, 16:53:04 »

ВТОРАТА ЗЕМЯ - ПЛЕЯДИТЕ


Към края на Първата Галактическа война, с разрушаването на нашата планета, моят брат Devin, аз и Jehovah избягахме заедно с голяма група същества на една от нашите последни останали звездни съда - Pelegai.

В крайна сметка ние се обосновахме в нова група звезди, по-късно известни като Седемте сестри, Плеядите. Ние живеехме на своя кораб и прекарвахме по-голямата част от времето си, основавайки колония на повърхността на планетата. Ние нарекохме новият си дом - Avyon, така както и предишният. Това беше красива гълъбово-синя планета, много приличаща на предишната ни, с две слънца.

Животът прогресираше и ние също. Гладовете бяха построени, цивилизациите се развиваха. В крайна сметка ние оставихме палнетата на тези, които дойдоха с нас. Ние станахме Древни по отношение на тях, Първооснователи на нашата цивилизация на тази планета. На, както обикновено, с времето фактите започнаха да се изменят така, че писмената история повече не отразяваше фактическите събития.

С времето тази планета стана известна навсякъде из Космоса, и други цивилизации започнаха да идват на нея, някои само от любопитство, други - с намерение да я завоюват. Жителите на планетата се развиха до нивото на космическите пътешествия, малко по-високо от това ниво, което сме ние сега (На тази Земя). Животът на планетата се развиваше без болести и социално неравинство и беше създадено обединено правителство, но също и манталитет на улей (кошерен манталитет). Всеки мислеше и действаше както останалите, но в действията си не изразяваше тъмната страна на природата си. Те изразяваха повече светлата си страна, тъй като това беше социална норма.

Хората станаха духовно застойни, неспособни да прогресират заради изборът им да подтискат своята тъмна, мъжка страна и да използват долните 3 чакри. В резултат на безсъзнателно ниво те повикаха раса, която да е тяхва полярна противоположност, за да може да ги придвижи от това ниво на стагнация.

Отначало тази раса дойде, говорейки за мир, но скоро разбра, че ще е по-добре да завоюва планетатаа, отколкото да се опита да сътрудничи с расата на хората, които не разбират за какво живеят.

Минаха много години преди истинските намерения на дошлата раса да бъдат разобличени благодарение на усилията на движението за съпротива. След като се открило, че всичките думи и разговори са безсмислени, хората тръгнали първи в настъпление, за да си опитат да изгонят тази раса от своята планета. В продължителните си усилия да отблъснат врага, те успяха да разрушат планетата си. Останалите живи избягаха в различни кътчета в Галактиката и в крайна сметка основаха колонии на други планети.
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 20:28:31 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2010, 17:09:05 »

ТРЕТАТА ЗЕМЯ - ПЛЕЯДИТЕ (НАШАТА ДНЕШНА ЗЕМЯ)


По такъв начин ние тук, днес - смев друг процес на подем. Първите две Земи никога не са преминавали през подем. Аз предполагам, че много от нас, тук на Земята днес са участвували в един или и двата предишни земни експеримента. И благодарение на мъдростта, която ние сме натрупали от нашия опит, ние успешно повдегаме себе си, хората на Земята и планетата.

В какво ние сме изпитвали преди недостатък - това е състраданието и приемането на другите, по-различни от нас самите. Ние разбрахме, че поляризацията към Светлинаат или Мрака не ни позволява да чувствуваме състрадание и да поддържаме мир. Само обединявайки Светлината и Мрака в самите себе си и проявявайки това по съответствуващ начин в нашата реалност, ние ще бъдем в състояние да завършим ТРЕТИЯТ ВЕЛИК ЕКСПЕРИМЕНТ успешно, заедно с планетата, и всички раси въвлечени в подема ще тръгнат по-нататък по техните духовни пътища.


Нибиру чрез Джелайла Стар, от сайта на NibiruanCouncil.com

превод от англ.: JETI

превод от руски: делфин


« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 20:29:30 от delfin » Активен
onzi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 50


WWW
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2010, 23:38:10 »

много интересно!!!
БЛАГОДАРЯ Усмивчица
Активен

мислете нестандартно,творете с размах и винаги следвайте интуицията си
vechnija
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #4 -: Август 12, 2011, 12:03:41 »

Здравей Анонимен, това което и приела тази жена не е нищо повече от едно извинение от страна на Нибирианци. Защото те са тез които объркаха Великия експеримент и сега се чудят по какъв начин да си изпросят извинение. Аз на тях - логично , вяра им нямам, защото знам какви представители са и на кого служат. Дано и всеки който го прочете го чете със сърцето си а не с умът си.
Активен
Финист
Финист
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 140


WWW
« Отговор #5 -: Август 12, 2011, 13:02:13 »

Здравей Анонимен, това което и приела тази жена не е нищо повече от едно извинение от страна на Нибирианци. Защото те са тез които объркаха Великия експеримент(1) и сега се чудят по какъв начин да си изпросят извинение. Аз на тях - логично , вяра им нямам, защото знам какви представители са и на кого служат(2). Дано и всеки който го прочете го чете със сърцето си а не с умът си(3).
(1) Значи някой си там зъл и калпав извънземен раса е объркало нашата живот, нашето вилик искпиримент! Срам и позор. POZOR! И къде ги тия извънземни? Че нещо не ги срещам често на улиците, нито чувам зя тях от някой очевидец.

(3) И начи викаш да не мислим, а да чувстваме само!? Брей! Ми не е лоша идеята, да захвърлим това дето ни е свалило от клона, и от маймуняци ни е направило хора, мисълта, "пламъка на душата" както са го наричали едно време. Да се откажем от това, благодарение на което имаме холядна история на цивилизацията ни. Долу мисленето, да живее чувстването, да живеят емоциите. Вместо да подходим критично и да оценим трезво доколко въобще има някъкъв смисъл в приведените текстове(че има, има, не го отричам, но какъв и колко точно е друг въпрос), вместо това да се отдадем на преживявянето което ни внушава този текст, да се оставим на въздуйствието му... само който е бил във властта на обсебващи емоции, знае колко е опасен подобен призив "да се усеща със сърцето".

(2) тъй, тъй, значи казваш, че  ЗНАЕШ какви са тия нибирци!? ЗНАЕШ!?! Или вярваш? Е, не изключвам възможността наистина да знаеш, само че тогава веднага ще те питам - от къде знаеш, кой ти каза, къде го прочете, какви обективни доказателства има(-ш) за това, проверявал ли си? Искам и аз да проверя, искам и аз да се убедя, как да го направя! Без доказателства, всичките нибируански теории си остават само едно предположение, в духа на научната фантастика, което мнозина приемат за вярно, само защото искат да вярват в него.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Да опитаме да правим нещо заедно ! « 1 2 3 4 »
Инициативи
izida 49 2059 Последна<br />публикация Април 21, 2010, 16:29:11
от Spirit
Експеримент
Обща тематика
Neverland 10 934 Последна<br />публикация Юли 18, 2010, 22:38:44
от Neverland
Експеримент с Истината
Духовни учения
Търсач 13 1056 Последна<br />публикация Април 23, 2011, 18:47:45
от Търсач
Експеримент с Истината – първи стъпки
Йога
Търсач 3 1603 Последна<br />публикация Януари 09, 2012, 00:26:36
от meander

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright