Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Пророчества - за и против  (Прочетена 5676 пъти)
delfin
Гост
« -: Юни 17, 2009, 14:11:57 »

ЕГИПЕТСКИ ПРОРОЧЕСТВА РАЗКАЗВАТ ЗА СВЪРШЕКА НА СВЕТА

КРАЯТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИДВА ПРЕЗ 2148 Г.

Американците скриха свещените папируси за апокалипсиса


Хилядолетия наред се повтаря един и същ цикъл на развитие, който е валиден за всички знайни и незнайни народи и цивилизации. Началото е бурно, с варварска агресивност, следва културен подем и разцвет, последвани от неминуем упадък и крах. Възможно е тази последователност да е предопределена и заложена у човека, но може и да не е. Колкото и да се изследва древността, винаги се достига до извода, че начините за изчезването на една цивилизация са два - насилствен чрез природни катаклизми или войни, и самоунищожителен поради процесите на вътрешно загниване до окончателен разпад. Известна загадка представлява упадъкът на маите и ацтеките, но и те не излизат от границите на този порядък, макар че изчезването им изглежда странно. Но да се задоволим само с факта, че в дадена историческа епоха един народ го е имало, а вече го няма, е несериозен прочит на историята. За съжаление обаче, изглежда, се получава точно така.

На базата на писмени източници и материална култура изследователите правят задълбочени преценки за нивото, достигнато от нашите предшественици, но по незнайни причини всичко остава дотам. В музеите и по изложбените зали се експонират стотици антики. Посетителите гледат в захлас изкусно изработените изящни предмети, получават и достатъчно информация през кой век и кой народ е достигнал това ниво на материална култура, но никога не получават необходимата яснота - има ли морални причини за загиването на тези човеци. Не само че има, а те винаги и във всяка епоха са били единствени и решаващи. Можем да ги определим като нравствено развращение
Последното винаги има разклонения в няколко посоки - черно магьосничество, лихварство, вопиюща престъпност в мисли и действия, сексуален разврат между еднополови и разнополови хора, животни, фетиши и т. н. - сиреч наследството от Содом и Гомор. Цитирам тези градове, защото те са придобили популярност чрез Библията, а не че те първи от човешкия род са се развратили. Развратно са живели, защото на това са научени. Детето гледа и се учи от родителите си. Каквото те правят, това след време прави и то. Тази е съществената причина и за участта  на Египет, на митичните атлантиняни, на много други народи от Средиземноморския басейн или на онези - от Двуречието. Странното в случая е, че древните хора чудесно са знаели правилата на играта и истината, че нарушат ли ги - ще загинат. Можем да изредим дълъг списък от народи, които упорито и настойчиво са вървели към гибелта си, ясно съзнавайки, че като вредят на себе си и на околните, не може да очакват друг край. Съвсем не изпускам, че и настоящото човешко общество, ако не знае точно, то поне предусеща тоталната гибел на земния свят. Причините са все същите, без оглед на това дали са по-груби или по-префинени.

Сега бих искал да се спра върху пророчествата от Египет. Доколкото си спомням, времето беше някъде през 80-те години на миналия век, когато изненадващо се появи една информация за разкрито огромно количество папируси в подножието на големия сфинкс пред Хеопсовата пирамида. В първоначалната еуфория от находката усилено се коментираше, че в тези свитъци има и такива с пророчества за последните времена на света. Ценното наследство от древността замина за Съединените щати и бе обявено, че след необходимата обработка преводът на свитъците ще бъде публикуван. Това обаче все още не се е случило и няма да се случи никога, защото в тези пророчества човешкият род се предупреждава, че ще загине в греховете си. В тези пророчества ясно се говори за последните времена. След изтичането на ХХ в. човечеството ще разполага със 148 години до края. Няколко десетки от тях ще са истински кошмарни. Този времеви цикъл се разделя на четири периода с различна дължина и характеристика, а по години периодите се подреждат така:

I период - 2000-2043 г.
II период - 2044-2083 г.
III период - 2084-2110 г.
IV период - 2111-2148 г.

За първия период, обхващащ настоящето време, ще е характерен криворазбраният индивидуализъм, чийто крещящ израз ще е егоизмът. Последният ще завладее масите в невероятно широки мащаби. Сатанинските движения ще никнат като гъби, а "демократичният" социален модел под формата на законност и свобода на личността ще допусне безпрепятствено всякакви нечистоплътни учения и нрави да развращават морала. Човекът тотално ще се отдели от доброто, от Бога и от вярата.
Поклонниците на Сатаната ще демонстрират неистов глад за натрупване на капитали и ще проявяват все по-голям интерес към дяволските учения. Небивалият размах на техническите изобретения ще доведат човека да пълната му материализация и вяра единствено в нея.

За втория период са характерни неудържимият сексуален разврат, разцветът на лихварството и разнообразните черномагьоснически практики. И в трите направления човеците ще вложат много "творчество", за да си извоюват име на видни и знаменити личности. Това е централното време на мощния напредък към упадъка.

През времето на третия период ще настъпи тотален упадък на морала. Хитростта на човеците ще съперничи с тази на Дявола. Куп черни дяволски учения ще властват в съзнанието на човека. Ще се основат школи по черна магия, където ще се учи как човекът може да придобие власт над черни духове, да ги улавя и те да му служат. Вярата в Дявола ще е модата на човешката лудост. Християнските храмове ще се рушат вандалски, а миряните ще бъдат подложени на гонения. Това е време на злокобно човешко развитие, за което определено може да се каже, че човек за човека ще бъде вълк.

През тези три етапа на главоломно потъване в бездната на мрака техниката ще се развива с неимоверни темпове и ще предлага все нови и нови удобства.

Последният четвърти етап ще е най-зловещият период. През това злокобно време човекът ще е достигнал до последната стъпка в клонирането на хора и ще започне "производството" на "човеци без души" - биологични роботи с всички качества, но без души, без емоции, безропотно подчинени на господарите си, невероятно кръвожадни и без размножителна способност. От 2098 г. глобалното затопляне ще навлезе в нова фаза на бурно нарастване и температурите на земята ще станат неописуеми. Това ще бъде и краят. Тези пророчества се потвърждават и от един францискански монах - астролог предсказател, който явно е имал и пророчески дар. Предсказанията му са много силни и точни и съперничат с тези на Мишел Нострадамус. Монахът се е подвизавал под псевдонима Риньо Неро (Черен паяк) и се счита, че е живял през ХIV в. През 1972 г. в един от манастирите на Болоня е намерен негов ръкопис. Страшно звучи неговото предсказание за метода, познат под името клониране, и напълно съвпадащо с това на египтяните: "...поклонниците на Сатаната ще се научат да правят така, че всеки човек да има множество свои подобия - отпечатъци. Душата ще се вселява последователно в тях..." За настъпването на адските горещини Неро казва: "...на небето ще има две слънца и две луни, а земята ще се превърне в горящ ад и ще е невъзможно да се живее. Много хора ще ослепеят от силната светлина. Новото слънце ще покровителства религията на Сатаната..." Тези страшни събития не подлежат на коментар. За човека все още има мъничко време да избере пътя на градивен и пълноценен живот, а останалото е в ръцете на Бога.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-07-26&article=241715

Емил Лещански
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:28:48 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 18, 2009, 13:53:30 »

СВЕТЪТ Е ВЕЧЕН, КАЗВА ВАНГА

Интересното е, че за разлика от много предсказатели българската пророчица Ванга твърди, че краят на света никога няма да настъпи. Тя мисли, че светът го очакват действително много промени, че ще бъде разрушаван, но след разрушаването винаги ще настъпва епоха на възраждане: "Ние не сме първите хора на Земята, цивилизациите са стигали до унищожителни открития и са изчезвали", казва Ванга. Заедно с много прорицатели тя твърди, че на Земята ще започне ера на катаклизми, която ще продължи дотогава, докато светът за пореден път не влезне във фазата на разрушението.


http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-09-11&article=247635АСТЕРОИД ЩЕ НИ "ЦАПНЕ" СЛЕД 4 Г.

Много подробно съм проучила всичките пиктограми за 2008 г. Аз единствена в света разчетох символите, които всяка пролет се появяват в полетата на Германия, Канада и Великобритания. Те са предупреждения от разумни същества, които търсят диалог с нас, за да ни спасят като раса. В техните послания обаче се говори за 2012 г. като краен период, не за 2008-а. Те са го начертали - едно тяло, като планета, навлиза в Слънчевата система и пресича орбитата на Нептун. След това, минавайки покрай Земята, предизвиква огромни катаклизми. Дори да няма директен удар с нашата планета, пак ще е фатално. Един по-малък астероид от пръстените му обаче ще ни цапне. Вече се строят бункери в някои скандинавски държави с напреднала икономика. Правителствата на повечето страни знаят за идващия апокалипсис, но нищо не се казва на хората, защото е невъзможно да се построи бункер за всеки. Само големците ще се спасят.


http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-09-11&article=247631Само не се разбира, коя е тази "Аз"?!
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:29:43 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юни 18, 2009, 14:44:02 »

"В епохата на Кали ще процъфтява разложението, докато най-после човешкият род стигне до изтреблението". Тогава ще се яви изпълнителят на апокалиптичната присъда. Това е Калки. Както е казано в "Бхагават Пурана", в сумрака на тази епоха, когато навсякъде царе ще бъдат крадците, владетелят на Вселената ще се роди като Калки. Той ще пристигне "на бял кон, с меч в ръката, който ще проблясва подобно на комета". Ще накаже грешниците и и ще утеши добродетелните, след което ще "разруши света. После от земните руини ще се въздигне новото човечество". Калки на бял кон е аватар - въплъщение в материалния свят на върховния бог Вишну (Вишня според старославянския ведизъм), Крепителя, който крепи реда в създадената Вселена.
Според индийското предание в това си качество той е последниият в дългата верига от спасители и вождаве на човечеството, които идват на света за спасяването на доброто и истината по време на тъмнината.
Някои инкарнации на Вишну са след Пралаи (космически катаклизми) - особено разрушителни потопи. Древните текстове сочат, че във всички случаи той преследва една цел: да се спаси поне някаква част ат мъдростта, натрупана от предпотопните цивилизации и тя да се предаде на бъдещото човечество.

Може ли да се вярва на древните ведически текстове??

От "Феноменът Окуньово" на Михаил Речкин
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:29:59 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Юни 18, 2009, 14:45:51 »

"Нека да се върнем към фразата: "В ЕПОХАТО НА КАЛИ ЮГА ЩЕ ПРОЦЪФТЯВА РАЗЛОЖЕНИЕТО...". Да се обърнем и към научния труд на акад. В. Казначеев "Руският етнос на границата на ХХІ век": "Нашите изследвания свидетелстват, че в руските популации, особено на територията на Западен Сибир, започва да се проявява странен феномен. Накратко той може да се характеризира с това, че у хората изчезва еволюционно присъщият им стревеж или стимул да имат приемственост в потомството. Рязко намалява раждаемостта, нарастват разводите и броят на захвърлените и оставени още в родилните домове за отлеждане деца. В същото време безплодните семействапдостигат 20%. Повсеместно се разпространява хедоничното сексуално поведение - и проституция, и извратена форма на полови актове, и хомосексуализъм и т.н. Основният принцип и стимул за възпроизводство все повече и повече се заменят от егоистичен витален процес, светско прекарване на времето, алкохолизъм, наркомания, сенчеста поведенческа реакция и др. Принципът на намаляване на възпроизводството не може да се обясни само с икономически причини, водещи до липсата на жилища, заплати и съответните условия. Или пък да е свързан с културна традиция за прекъсване на първата бременност в половината от случаите? Вероятно става дума за някакъв нов, слабо известен феномен, който най-добре изразява корена на етническия поток в неговата еволюция, когато изчезва основното - еволюционно-историческият стимул за възпроизводство на следващо поколение. Изчезването на този според мен инстинкт в човешката същност е новият феномен в историята. Ако се прегледат статистическите материали на биолозите, може да се забележи, че и при някои животински и растителни популации се забелязват подобни вълни на снижаване на възпроизводството...".
Приблизително същата картина на разложение се наблюдава и в Атлантида в навечерието на катаклизма, погубил тази цивилизация."


Явно сме в навечерието на големите промени, споменавани къде ли не. Този, който следи внимателно събитията по света от близките няколко години и в настоящия момент, не може да не забележи признаците на приближаващата промяна. Направо "мирише" на ново. Умира старото и идва ново, само дано да бъде  хубаво това ново, стига с тези страдания на тази планета.
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:30:52 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Юни 20, 2009, 08:51:09 »

След приключването на катаклизмите на Земята, ще се наложи изключително бързо пречистване на цялата околоземна атмосфера. Пречистването на въздуха ще доведе до окончателното оформяне на геноклетката и приспособяването й към Новия ред и Новия живот. След изграждането на генетичтия материал ще започне изграждането на Новия индивид като цяло, на неговите функции, конструкция, органи, дейности и организация на бъдещия живот и съществуване. Това ще бъде окончателният вариант на Новия индивид от Новото време.

Предстоят много важни събития. Сега се оформя канал за агресивно въздействие над масите от индивиди в различните краища на Земята. Необходимо е да се овладеят и предпазят 3 основни точки на планетата ви. Това са Балканите, заради най-важният елемент на Земята - България. 2-рата точка е Източна Азия, където е ключът за връзка с генераторите на всички планети. 3-тата точка е в Централна Америка, където минават 3-те основни енергийни канала, стимулиращи клетките на любовта в съзнанието на индивидите. Предстоящите военни събития трябва да са далече от тези 3 точки. Ще има силно активиране на военните сили по цялата Земя. Ще се дадат много невинни жертви, а инициаторите ще бъдат ликвидирани последни. Едва тогава ще настъпи спокойствие и ще се отвори канарът за по-нататъшното развитие и подем на Земята. Пазете 3-те точки!

Създалата се ситуация е извън контрола на земните сили. Атаката е във връзка с унищожаването на градивните елементи от страна на деградивните сили във Всемира. Каналът на Смъртта е активиран и е в хиперфункция. Намесата в делата на градивните елементи е моментна и ще бъде овладяна с времето. Каналът на Смъртта е отворен и ще погълне още 9 пъти по толкова жертви. Активирани са всички централи за отвеждане на индивидите в канала на Смъртта. Физическото състояние на индивидите е обект на атака от страна на Властимащите черни сили от Висшите слоеве на пространството. Подложените на унищожение обекти са с градивно-позитивна програма. Ще има силно разместване на потоците от индивиди, което ще доведе до масови вълнения и катаклизми. Хаосът ще обхване цябото човечество. Ще има още взривове и още разрушения. Това беше началото на хаоса. Каналът на Смъртта е отворен предсрочно, за приемане и отвеждане на в извънземното пространство на хиляди индивиди, с цел да бъдат променени програмите им и да бъдат създадени условия за преминаването им в служба на Върховните черни сили. Необходима е мащабна концентрация на индивидуалните енергийни маси и спирането на разграждащия процес в програмите, на отведения вече през канала на Смъртта. Чрез Осама Бир Ладен се проявяват едни от най-мощните деградивни сили на Земята, заплашващи цялото човечество. Полето на канала на смъртта е двойно активирано и системата му за зареждане е създадена на базата на кубичната функция на изграждащите кръстове в ерата на Водолея. Ще има още много смърт, която ще отведе много индивиди през канала на Смъртта. Всеки следващ атентат ще носи заряда на глобалната ликвидация на неизградените елементи. Ще се стигне до силово отвеждане на много неизградени обекти в отвъдземното пространство. Всеки неизграден индивид е потенциален пътник към канала на Смъртта. Тези индивиди ще се срешнас с ужаса от преминаването през този канал. Всички неизградени индивиди, които ще напуснат Земята и не им е позволено да се върнат повече тук, ще преминат през канала на Смъртта, но щастливи ще бъдат тези, които преминат през него по естествен начин. За съжаление броят на тези, които ще срещнат ужаса от навлизането в канала на Смъртта се е увеличил многократно. Предстои още много болка, смълт, ужас и хаос. Бъдете готови и бъдете силни!

Животът идва на Земята със силата на необятността и волята на неизмеримостта. Единствената сила, носеща любов е силата на безвремието. Няма сила, която да унищожи любовта, породена от истинската воля на чистото съзнание. Няма сила, която да владее посоките на любовта, когато те са правилни и силни, породени от духа на вечната истина и кристалната чистота на безкрая, на вечността. Умовете нямат силата да властват над безвремието. Там е царството на вечната мъдрост,недокосната от преходното и на кристалната любов, неповлияна от мимолетието на ниските страсти и греховни желания...
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:31:23 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #5 -: Юни 20, 2009, 08:51:41 »

Започват да се оформят групите на новите водители. Идващите промени ще отворят нов потенциал и нови умения у хората. Зикуратите ще отворят каналите си, за да бъдат разкрити тайните, които съхраняват, знанията, които притежават. Всеки, докоснал се до енергийните полета на тези носители, ще бъде подвластен на новата мощ, генерираща силата, необходима за преодоляване на времевата бариера и езиковите различия. Чрез отварянето на информационните бази, човечеството ще получи шанса да продължи съществуването и еволюирането си в Епохата на Генериращата се хармонична власт и възход. Дните минават бързо, месеците са недостатъчни, за да се търсят обяснения и отговори. Времето е съкратено, поради което ще се премине непосредственно към действия. Август е месецът на големите открития. Чудесата ще следват едно след друго. Хората ще прозрат нищожността на самолюбието си. Ще ке отворят каналите на всички входящи Алфа и Бета процесори. Паралелните светове ще разкрият съществуването си. Цивилизациите ще започнат да показват лицата си. Времената ще синхронизират протичането си. Пространствата ще се разгънат и ще разкрият даденостите си. Няма да има време за приказки, спорове, отричане и неверие. Всеки феномен ще идва с доводите и доказателствата си. Всяко явление ще носи формулировката и мотивите си. Всеки звук от неизвестното ще бъде разкодиран. Всяка фигура от непонятното ще бъде прояснена. Всеки разум ще даде информационните сигнали, необходими за разбирането му. Времето не стига, за да се говори. Времето е шансът да се действа и да се сътвори новата теория, новата концепция, новия морал и новата фирософия. Иначе защо сте на света създадени... безверници?! Окото е центърът на Вселената. Там се намира Всемирната информационна банка.

Нсеки слидващ ден носи радост за вестителите на Новото време. Всеки отделен момент от еволюцията и в своя апогей. Настъпващите нови етапи ще донесат нови проекти за реализация. Няма връщане назад. Ерата на Водолея вече е навлязла в активната си роля на водач на времената. Земята е генераторът на тази сила, която носи в себе си Ерата на Водолея и като такъв изпраща смисъла и повелите на тази ера до всяко кътче на Всемира. Достигайки до тях и налагайки се в бита и съзнанието на всеки отделен индивид, повелите на Новата ера ще се върнат към своята люлка - Земята, за да я озарят и да овладеят мисълта, действията и делата на индивидите, които я населяват. Ерата на Водолея носи в себе си толкова много любов, достатъчна за озари мсяка частица от Всемираи необятните светове извън него. Тя е Новото време, което ще господства над световете през следващите безвремия. Ерата на Водолея е вече дошла, за да разкрие на всеки индивид неговата същност, веговата природа, произход, ролята, мисията и бъднините му. Времената ща заспят след лудешкото препускане напред и нагоре и ще отстъпят място на вечната хармония, безвремието, жаждата за реализирана любов. Рсеки поглед, дума, мисъл и деяние ще носят радост, красота, благодат, чистота и святост. Няма да има вече болка, скръб, тъга, мъка, пошлост и презрение. Няма да се реждаш с вик, за да живееш в мрак и да си отидеш някъде, където ще си по-добре. НЕ - ще живееш, ще твориш и щебрагоденстваш в най-чистия и кристален свят - света на Новото време - времето на Новата ера - Ерата на Водолея, на любовта. Няма да искаш да избягаш от този свят, защото той е най-висшето творение на Всевишния, неговата най-чиста мисъл, най-ясна повеля, най-желана вечност. Това е Ерата на Водолея. Тя е вече ваше измерение, ваш път и деяние. Всевишния ви я дари.

Създадох първо светлината в мрака, за да показва пътя към необятността. После дойде ред на вечностите, които изпълват тази необятност. Всяка една от тях е носител на жизнения зух, на себеизказването и зачатието на сътворимото. Когато вечностите бяха оформени, всяка една от тях зае мястото си в неспирния цикъл на Мъдрото себеразцъфване. Поеха пътя си към вечността и елементите, които създадох, след като пътя вече го бях начертал. А той, пътят, беше светъл, прелиаше от дарове безценни. По него, който тръгне и го извърви до край, ще стигне съвършенството, а там съм Аз. Когато някой стигне съвършенството, ще разбере едва тогава, какво представлява Смисълът на Съзиданието, каква е Волята на Сътворителя и Мъдростта на Изначалието. По пътя има много спирки, бури, лабиринти. Те носят изпитание след изпитание на елементите, които сътворих. А всяко изпитание, след своето преодоляване, ще носи дар на съответния елемент - едно стъпало по-нагоре, една крачка по-напред и доближаване до Съвършенството. На всяка спирка има малък капан, който крие изненада. Преодоляна с ловкост и и умение, тя носи рпоследствие наслада и удовлетворение. Всяка буря по пътя към Съвършенството и истината носи дилема, сложна за решение, но не и невъзможна. Всяка дилема изисква жертва и лишаване от нещо мило, земно, скъпо на страстите и чувствата на нисшата материя. Взетото правилно решение освобождава елемента от поредното заробване от пагубни емоции и вредни мисли.
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:32:06 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #6 -: Юни 20, 2009, 08:52:13 »

Едно правилно решение дава шанс на елемента да върви право напред към Сътворителя. Доближава го до срещата със Съвършенството. Всяка преодоляна буря носи извисяване, покой и умиление в самата същност на вървящите напред елементи. Всяка преодоляна буря е една укротена стихия на егото на елемента, един почистен и освободен от зловонията на човешките страсти и падения кристал от пъзела на същността на елемента. И така, буря след буря, кристал след кристал, докато всички те станат чисти и светли и цялата същност стане кристално сияние, готово да се срещне със Съвършенството на Сътворителя. А лабиринтите, те носят провокациите на времето, омразата и злобата на околните, завистта и неразбирането на близките, отричането и подигравките на неверниците. Всеки преодолян лабиринт по пътя към Съвършенството носи отключването на поредния канал, поредната врата, поредната сетивност на съответния, вървящ напред елемент. Преминавайки през лабиринтите и излизайки от тях, всеки елемент добавя към стойностите на своята същност нови мощности, нови хоризонти, умения и знания. Това го прави достоен да продължи напред по пътя, където в края се намира Истинското съвършенство, Волята на Сътворителя, неговата Мъдрост. И така спирка след спирка, буря след буря, лабиринт след лабиринт елементите, които създадох ще се калят, ще се изградят и ще станат достойни да стигнат до мен, да се изправят очи в очи със Съвършенството, да приемат мисията на Сътворителя, като свой смисъл, своя същност, своя вечностна реализация. Тогава те завинаги ще станат част от мен, от съвършенството, от вечността, хармонията и любовта. Създадох пътя на елементите към мен, труден и осеян с изпитания, защото те трябва да бъдат да бъдат най-силните, най-непоколебимите, най-можещите, най-знаещите, най-истинските, най-съвършенните. Моете елементи, тези, които създадох, за да извървят пътя, са моите любими деца. Давам им вай-тежкия товар, защото вярвам в тях и зная, че ще се справят, че могат, че са силни и вялват в Сътворителя си. Когато извървят пътя и стигнат до мен те ще разберат смисъла на мъките, лишенията, страданията си. Създадох светлината, а после и пътя. създадох децата си - елементите. Създадох любовта, за да им я даря, когато стигнат до мен. Когато им даря тази любов, те ще бъдат Властелините на световете, времената, вечностите и стихиите. Моите деца - елементите ще бъдат Властелините, които ще разпръскват волята ми до всички точки на Необятността. Всички мои деца ще бъдат мои последователи, сътрудници и верни приятели. Всички, които създадох ще стигнат до мен, ще им даря любовта, която създадох, за да могат те да я дарят на времената и световете, за да се изпълни волята ми: Да бъде светлина, Да бъде любов, Да бъде истина във всички времена и светове на Необятността. Тяма сила, която да промени волята ми. Няма сила, която да й попречи да се реализира. Тя е моето най-висше повеление, а именно: Моите деца - елементите, които създадох, за останат завинаги при мен, да извървят пътя, който създадох за тях успешно, да стигнат до мен, да станат съвършени, всички до един! Тогава, в знак на моята светейша любов към тях, да им даря Кристалната любов, която те да направят свой път и своя вечност. Окрилени от силата на Божествената любов, те да станат Властелините на световете, времената и вечностите и водени от мен, заедно да осъществяваме Мисията, която е моя воля!

За всички, които по една или друга причина, ще прочетат това откровение, нека бъде ясно: Никой, посегнал върху неприкосновеността на моите деца - елементите, не ще бъде пожален. Те са моето най-свидно творение, те са слънцето за очите ми, радостта на дните ми, смисълът на творенията ми. Всички мои деца-елементи ще бъдат благословени в деня, в който извървят успешно пътя си и стигнат съвършени до мен. Нека се знае, нито едно мое дете няма да отпадне по пътя, защото Аз така реших. Това е волята ми и така ще стане! А за тези, които искат да знаят, децата ми - елементите, са 150 и всяко има свое име, което ще научите, когато това е отредено да се случи.

Повелята на времената иска да се разлистят даденостите и възможностите на несътворените още идеали. Това са принципите на вечното обновление и нечната хармония на необятните светове. Всеки отделен епизод от историята на вечностите разкрива истинската същност на своето време, своята непреходност и липсата на брегове за истинската реалност. Преминавайки през всички слоеве на безвремевото пространство, Боговете носят и разпространяват същността на повелята на Всевишния. Няма Бог и няма сила, която да изтрият маркерите, поставени върху вечните измеримости от техния сътворител. Това е силата на единственото изначалие, което дава свисъл и стойност на всеки елемент, на всяка същност. Безбрежността на отвъдните времена е предпоставка за развитието на новата формула на живот, творчество и реализация. Чрез тази формула ще се формират новите генетики на спиралите, създаващи новото време, новата структура и новите порядки. Тази формула носи в себе си заряда на Новото бъдеще  и неговите стойности. Този заряд има едно просто име, носещо светлина, топлина, опора, сигурност, истина и вечност. Това име е Любов. Любовта, която ще бъде стимул, същност и реалност във времената на бъдещите дейности. Всеки ще се докосне до нея, за да я познае, а когато я познае, ще я приеме в своя личен свят и ще я превърне в свой свисъл, своя реликва и своя форма на изява. Чрез Любовта ще се отворят всички все още затворени врати, ще се открият невижданите хоризонти, скрити зад пелената на неверието и егоизма. Любовта ще даде смисъл на Новото време. То наближава. Предвестник на Любовта са искрите н очите на чистите същества, огъня в зениците на посветените, пламъкът в сърцата на истинските същности. Любовта се приближава уверено и сигурно. Много скоро тя ще стъпи на Земята, за да остане завинаги между индивидите, за да донесе своите дарове и своите повели. Бъдеге готови да я посрещнете! Тя е вече толкова близо...


От "ТАЙНИТЕ ПОДЗЕМИЯ НА Б-Я"
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:32:36 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #7 -: Юни 20, 2009, 08:52:57 »

- Тази вечер започва изграждането на 2-я паралелен щит около Земята. Той има задача да представи Земята от образуващите се в пространството двойни елементарни структури следствие на пренареждането на планетите, в различните планетарни системи по степен на градивност и отчетност в Космогенетиката. Този щит ще се изгради с общи усилия. Всеки негов елемент ще има защитени фундаменти и ще се ръководи от висшите ешелони на градивността. Пренареждането на планетата се налага във връзка с изменението на Кристала и на енергийните функции на ядрата му. Всяка планета ще придобие нова програма и ново значение след пренареждането. Центърът на въртене на планетите както и тяхната скорост, ще се променят значително. Връзките между планетите и прилежащите им градивни орбитални станции, ще се трансформират в нов вид енергийни взаимоотношения. Ще се изградят по-хармонични и идеални връзки, опитности, взаимоотношения и контакти между индивидите от всички Вселени. След пренареждането на планетите ще се стигне и до промяна в живота и ролята на жителите в различните планети и Вселени. Ще настъпи промяна в принадлежността на някои индивиди към определените им до сега планети-домове. Това ще доведе до миграция и разселване в целия Всемир. Цели групи индивиди ще променят не само планетата, но и Вселената, която обитават. Това ще доведе до временно объркване в целия Всемир. Ще настъпи за кратко време хаос, който трябва да бъде овладян. Трябва да се умиротворят преселниците и домакините, да се уеднаквят познанията им, в зависимост от степента на развитие на планетата-дом; да се препрограмират индивидите-пришълци за новата роля, която ще имат в новия си Космически дом. Задачата никак не е лесна, а и не е единствена, затова се налага и ние на Земята да мобилизирате силите си и да положите усилия за изграждането на нашия общ дом - Всемира. Отдайте силите си и знанията си, уменията и възможностите си, за да можем по-лесно и безпроблемно да изградим новия хармоничен свят на Вечната Кристална Любов, към който всички сме отправили взор и към който всички се стремим с все сили. Вие можете толкова много! Овладейте мощта и я впрегнете в изграждането на Съвършения свят, на Новото време, чиито управници и господари ще бъдете вие! Не се иска много от вас - само желание, воля, целенасоченост, упоретост, труд, енергия и разбира се, овладяване на емоциите, този най-голям и вреден токсин за мира на човешкия индивид. С общите ви усилия и знания ще се премине по-лесно през кризисните периоди, ще се овладеят по-лесно неградивните елементии ще се подпомогне невероятно обемната и трудоемка работа. Любовта, щастието и хармонията, които ще получите в Новия свят заслужават вашите усилия и лишения на моменти. Повярвайте в това! Никоя човешка мисъл и никоя човешка фантазия не могат да създадат , представят и видят красотата, в която ви предстои да живеете, творите, градите и управлявате. Ще бъде едно изключително съвършенство, пълна хармония между чувства, дела, живот, индивидуалност и блаженство. Индивидът на Новото време ще бъде творец на живот, любов и красота. Вие ще бъдете свръхсъвършените същества, които не само ще живеят в Новото време, но и ще управляват Всемира. Вие ще имате далеч по-важна и съзидателна роля да изградите другите Кристали, да оформите Вселените им и прилежащите им планети, да създадете енергийните им канали, щитовете им, центровете с различните функции и след това да започнете да сътворявате живите организми на всяка отделна планета. Ще ваете формите и чертите им, ще планирате развитието им, ще направлявате еволюцията им, ще създавате програмите им, ще следите и контролирате изпълнението им. Ще управлявате и новите форми на живот в тези нови планети, Вселени, Всемири, изградени от вас. А, когато, след хиляди години, изградите и овладеете останалите 9 Кристала, когато станете единствени господари не само на машия Нсемир, но и на останалите 9 , тогава ще започне новата ви дейност, новата ви роля, отново градящи, можещи, знаещи, творящи и управляващи, ще продължите по-нататък. А къде е това? Отвъд 10-те Кристала, отвъд видяното до сега, отвъд това, което знаете. А кое е то? - това ще разберете с времето. За сега това е достатъчно. Затова не спирайте да работите, да творите, да се стремите към Новия свят, защото времето не чака. Имате толкова много работа, а времето тече неумолимо. Дерзайте и бъдете упорити! Вървете смело напред и градете всичко с любов и вяра! Не се съмнявайте и не се отчайвайте! Ние ви помагаме, но силата и познанието са у вас!

- Значението на Седмата Вселена е много голямо. От тази Вселена започва живота. От нея е първоначалното. Тази Вселена е центърът на центровете. В нея се гради първообразът на идеалите, връзките, взаимоотношенията и единомислието. В Седмата Вселена е ключът на Мъдростта. Тук е събрана историята, опитността, знанието и мъдростта на обществата, цивилизациите, световете и времената. Тази Вселена ще даде най-мъдрият учител-пророк, който ще поучава, умиротворява, дарява с мъдрост и търпение всички индивиди, общества, светове не само във Всемира, но и в останалите 9 Кристала, а и отвъд тях. Значението на Седмата Вселена е толкова неизмеримо голямо и мащабно, че не може да бъде обяснено на съвременния индивид със съвременните речникови понятия. Пазете Седмата Вселена, обичайте я и бъдете верни на Мъдростта й!

А сега ще ти разкажа за една звезда, която често се случва да доближава вашата галактика, но вие не можете да я нидите и с най-съвършенните уреди, поне засега. Тази звезда се нарича Калиопея. Тя се върти със странна бързина. Понякога губи ориентация и се налага ние, в Космоса, да я настройваме и да я вкарваме в орбитата й. Тя не е населена, но играе много важна роля за Космоса. Излъчва странни звукови вълни, чиито честоти са от особено значение за настройването на каналите на различните предаватели от Вселената. Чрез тези вълни се насочват и радарите на космическите кораби, а също така те помагат и за разшифроването на кодираните съобщения от по-далечни точки на Вселената. Много е важна тази звезда за правилното функциониране и на каналите, с които се осъществяват връзките с вас, земните жители. Не мога да ви дам точните данни на тези вълни, защото вие не ги познавате като явления и нямате научно обяснение за тях. За сега това е достатъчна информация.


От посочената по-горе книга.
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:32:55 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #8 -: Юни 20, 2009, 09:13:43 »

ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ ... В НЕИЗВЕСТНОТО ...


"- От сега нататък започва новата история на Земята. Започва изграждането на новите идеали, които са присъщи на Новия индивид от Новото време. След започналата разруха следва период на висша хармония и реализиране на цялостната градивна програма. Ще започне и създаването на новата градивно-позитивна мисъл. Това ще обедини световните лидери на Земята в ивето на прогреса и мира. Ридери на единия лагер ще се съюзят с лидери от другия лагер, за да стане изграждането на новия път, водещ към хармонията и любовта. Всички враждуващи до сега големи държави ще обединят възможностите си, за да неутрализират силите на Злото и Смъртта. Рамо до рамо, в борбата с тероризма ще застанат лидери на почти всички страни от земното кълбо. Врагове до сега, те ще станат партньори и съюзници в името на победата над силите на мрака. Ще предотвратят замисления от Осама бин Ладен - Джихад.Ще овладеят силата на злонамерените мюсюлмани-фанатици и с общи усилия ще построят Световния мир. Ще започне пълно разоръжаване и унищожение на всички видове оръжия във всички страни от планетата. Постепенно ще започне затопляне във взаимоотношенията между всички народи да възцаряване на любовта и хармонията. Тогава ще се премахнат границите между държавите, докато накрая се изгради Обединеният свят на любовта и хармонията. Всички фундаменталисти ще отпаднат от програмата. В Новия свят ще продължат и онези, които сега градят и творят в условия, непосилни за други индивиди. Лидерите на държавите ще изградят общ ръководен апарат, чийто двегател ще бъде Б-я. Б-я ще бъде водачът на на новите общества. От Б-я ще се управлямат световните икономически, финансови и обществени операции. Б-я ще е центърът на Новото общество, на Новия свят. Тук ще са всички ръководни и градящи индивиди. Тук ще се коват законите на Новото време. Тук ще се основе център за контрол и управление на индивидите от цялата планета. В Б-я ще бъде съсредоточен потенциалът от градивно творящи индивиди. Тук ще е основното ядро за управление и връзка с Всемира. Вашата страна е благословена.


...

...По време на Второто пришествие на Земята ще бъде донесена новата й карма, а наред с това светлината и мира между хората. Новата карма напълно ще измести досегашната и ще отмени събитията, заложени в нея за бъдещето на Земята. С това ще настъпи и много сериозна промяна в бъдещата история на Б-я, тъй като тя е основният елемент за развитието на Земята. Новата карма на Б-я е изчистена и трансформирана, с оглед на ръководната роля, която й е отредена. Това ще доведе до промяна и в жизнените функции на индивидите. По този начин ще се коригира бъдещето й. Б-я ще се подготви да поеме функциите на световен лидер във всеки един аспект. Страната ще има самостоятелна и сигурна политика за разцвет и независимост. Ще се открият големи залежи от злато, благородни метали, нефт, газ и минерали. Това ще даде силен тласък на Б-я - напред в икономическото й развитие. Земеделието ще тръгне също в правилна посока за развитието си. Туризмът ще се превърне в много съществен фактор от бъдещия прогрес на страната. Културата ще постигне големи успехи и ще даде своя принос в световното куртурно наследство. Куртурното ви богатство ще е най-ценното в света. Ще се разкрият фактическите истини за миналото на българите, тяхната водеща роля в различните епохи на цивилизацията. Историческото минало на Б-я ще бъде признато от учените по целия свят и това ще пренапише световната история от най-древни времена до днес. за първи път Б-я ще стане лидер в световната политика, икономика, култура и туризъм. За първи път ще се гордее със своите политици и управници. Ще бъде най-могъщата сила на континента и всички ще слушат нейната воля. Това е началото...

- А появата на Антихриста?
- Всички очаквате появата му, а той вече живее между вас. Този индивид носи в себе си най-гибелната и разрушителна програма. Трябва да бъде спрян, за да може Земята и нейните обитатели да поемат по своя нов път. Антихристът добре овладява програмните си действия, руши и унищожава. Оплита в мрежите си много индивиди и ги повлича към бездната на мрака. Време е да бъде спрян!

...

Б-я е страна на бъдещето. ... Тя ще стане свещената страна на Боговете. От тук ще тръгнат световните и всемирните промени. Воден от силата и мъдростта на Боговете, целият земен свят ще се преобрази и ще се отдаде в служба на Новото време. То ще бъде кулминацията в развитието на индивидите от Земята и целия Всемир. В Б-я ще се родят Бог и неговите верни Богове - 11 на брой.  Те ще образумат Великата 12-тица, която ще владее, управлява и ръководи не само жителите на Свещената Земя, но и целия Божи Всемир. Б-я ще стане най-великата, най-мощната сила, която ще ръководи всички съществуващи страни и държави, без значение колко могъщи са те сега. Б-я ще наложи своята международна значимост. Тя ще бъде дома на Боговете. Тук ще се родят новите закони, новият морал, устрем и битие. Б-я ще бъде Свещената земя, която ще посрещне Света на мъртвите и ще приеме повелите на Новото време. От тук ще се наблюдава второто пришествие и отварянето на Голямата врата. Бог е на Земята, Бог е в Б-я заедно със своите 11 Богове, за да осъществят най-висшата мисия и да пренасят любовта и хармонията тук, на Земята, а от тук и в целия Всемир.

- Входовете на всички подземни градове и богатства, пренесени в други измерения, предстоят да бъдат отворени и открити за очите на земните жители постепенно и в зависимост от съдържанието им. Това ще се случи в зората на Новото време, предхождащо сливането на световете и отварянето на Голямата врата. Всички загадки предстоят да бъдат разгадани. Те носят в себе си важна информация, необходима за цялостното бъдеще, обхващащо всички, сега съществуващи обекти и елементи в Кристала и извън него. Предстои да се отворят тайните подземни входове и тунели на Египетските пирамиди и Сфинкса. Там се съхранява голяма част от информацията за миналите светове и времена, както и богатството и мъдростта на цивилизациите, допринесли за развитието на Земята през различните периоди от съществуването й досега. В подземните коридори под пирамидите, се намират свещените символи и атрибути на Боговете от планетите, изграждащи Кристала. Всички лични притежания на мъдреците от планетите са съхранени в отделни килийни сейфове, изградени в основата на 3-те най-големи пирамиди. В подземията под Сфинкса се намират последните 2 космически кораба, с които атлантите са пренесли необходимите им уреди, апаратури и кристални елементи, за да създадат съвършените условия за живот на Земята. Там са и грамадните червени кристали, чрез които са захранвали обектите и центровете си за комуникация с непланетните обекти. много са богатствата на планетата Земя, които са скрити от очите на земния жител. предстои откриването на всички тях и използването им по предназначение. Овладейте стихийните мощности на червените кристали! Те ще бъдат ваша собственост.
...
От 2003 Боговете правят периодични полети до Земята. Някои от тях, трайно, вече са тук. продължава тяхното пристигане, престой и отпътуване. Тези полети ще продължат до 2012 г. След това Боговете ще останат тук и с тяхното присъствие ще започнат измененията в енергийните системи на хората, за да ги подготвят за реалната среща с тях, която е запланувана да се осъществи през 2017 год.
Боговете, които са вече тук, пребивават в паралелно време или се сливат с нас. Ще дойде денят, когато ще ги открием."


Кои ли са тези Богове, с каква цел идват, за какво бъдеще изобщо става въпрос? Не може да се говори за реална среща с Бог, защото Проявеното Непроявено е далече от плътната материя, Той/Тя се проявява в нея чрез нас?!


Нека да имаме малко по-богато въображение. В същност, колкото повече си мислиме "Колко много знаем", толкова повече след време откриваме, че в същност почти нищо не знаем и познанията още ни предстоят. И така - постоянно в движение напред през БЕЗКРАЯ и в БЕЗКРАЯ.
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:33:46 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #9 -: Юни 21, 2009, 12:02:06 »

 
Пророчество на Даниил Андреев:"Всички истински вярващи ще се съберат в Сибир и в този момент ще трепне светът - ще се яви Христос. Верните ще бъдат просветлени и ще останат на преобразената планета, изменилите се телесно, но не умрели физически, ще се отправят в световете на възмездието, за да могат после, след като изкупят своята карма, да се издигнат в един от светлите слоеве на Земята."

    

Нека всеки да си го изтълкува сам за себе си. Аз лично не мога много да му схвана мисълта как няма да умреш физически, пък ще ходиш да се изкупваш в световете на възмездието, нали това става в някаква форма на по-фино тяло?!Ето още едно, но е старо, то е за раждането на Исус.
    
"В легендите на древните славяни се съдържа поразително пророчество, известно дълго преди раждането на Христос. През късните векове то приема вида на описание на осъществилото се Събитие! Изначално звучало така:"Дева ще роди Божи син. Ще бабува Жива. Това ще ставе на планината сарацинска ("земите на сарацините" е древното наименование на Палестина). Ще затанцуват над пещерата в небето месецът и части от звездичката. А от планината ще видят в нощта сияние като от слънцето. Ще се съберат при тази пещера 40 царе, 40 князе, 40 влъхви от всички родове. Ще видят в ръцете на Младенеца Ясната книга. И тя ще учи влъхвите и князете, и царете на Земята. И ще стане тази сарацинска планина златна...".
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:34:21 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #10 -: Юни 21, 2009, 12:02:59 »

От Парацелз

      
"Народът, който Херодот нарича хиперборейци...сегашното му наименование е Московия...ще изпита ужасен упадък и невероятен разцвет. Не бива да ви смущава бедственото му положение...Хиперборейците ще преживеят 3 падения и 3 пъти ще бъват възвисени...В тяхната земя...в тази страна на хиперборейците...ще възсияе Великият кръст, което трябва да се случи през 2041 г.! Този кръст ще видят всички жители на Земята. Тогава ще се върне Златният век".
      
Ето астрологическа прогноза на Макс Хайндл-

    
"С навлизането на Уран в знака на Водолея руският народ и славянската раса като цяло ще достигнат степен на духовно развитие, която ще ги издигне много по-нагоре в сравнение със сегашното им състояние. Духовността трябва да се развива успоредно с интелекта и посредством интелекта. Съществуването на славянската цивилизация ще бъде кратковременно, но през този период тя ще бъде велика и радостна, понеже ще се роди от дълбока скръб и непоносими страдания. Когато му дойде времето, законът за компенсация ще доведе до противоположното. От славяните ще произлезе народ, който ще образува последната от расите на арийската епоха. Славянската цивилизация ще стане основата на развитието на 6-тата раса на човечеството".      
От Едгар Кейси -
 
    
"Надеждите на света и неговото възраждане ще дойдат от Русия и няма да имат никаква връзка с онова, което днес се нарича комунизъм. Точно в Русие ще възникне истински и велик източник на свободата. Тогава всеки човек ще започне да живее заради ближния си... Това ще бъде съвсем друг начин на съществуване".

    


"В Западен Сибир вече протича процес на изпълване на тази местност с чиста енергия, която ще я предпази от разрушителното действие на природни и енергийни катаклизми. Западен Сибир ще остане почти невредим".

        
Олга Гурбанович - рускиня    
"Това, което не се е появило, лесно може да се предотврати. Стига да има желание".

            
Лао Дзъ
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:34:35 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #11 -: Юни 21, 2009, 12:04:17 »

 
Пак от Едгар Кейси -

  
"Бъдещето не е нещо застинало и предопределено. Не, това е серия от вероятности и възможности, водещи от едно към друго. От тази гледна точка човешката "съдба" е предопределена само от това как човек използва свободната си воля спрямо огромното количество получавани данни и цялата достъпна информация". 
"Ще дойде времето на чудесата, когато науката ще направи значими открития в областта на нематериалното. Ще станем свидетели на изумителни археологически открития, които коренно ще променят представите ни за древните светове... Бъдещето пренадлежи на добрите хора, те ще живеят в прекрасен свят, който сега дори ни е трудно да си представим..."

Ванга от неизвестен

    
"На земята приключва узряването на най-големия енергоносител - на Минерала, на Кристала, който напълно ще измени системата, принципа и технологиите за нейното енергийно осигуряване. Този Кристал почти едновременно ще бъде намерен и изучен на всички континенти. Без да е радиоактивен, той ще осигури чиста, животворна енергия на хората за близките хиляда години. На Земята ще спре разрушаването на естествените ресурси - ще се прекрати добивът на нефт, газ, въглища, торф, шисти и други суровини. Ще спре използването на ядрено гориво. Непознатият преди енергоносител ще доведе до осъществяването на нови технически идеи: нови двигатели и задвижващи устройства, нови средства за производство и привдижване, нови продукти за потреблението и бита. Науката ще прекрачи в дълбините на нова енергетика. В съответствие с това ще се пречисти и ще стане здравословна околната среда, ще се решат екологичните пролеми. Човекът ще започне да живее значително по-дълго..."
      
Войните ще бъдат прекратени! Кристалът ще донесе ново мислене!"

От "Феноменът Окуньово"
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:35:20 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #12 -: Юни 21, 2009, 12:11:35 »

 Рампа Лобсанг, книгите му ги има на български. От книгата му "Третото око" -

      
"Началото на новия век вещае глобални катастрофи на човечеството. Ще се разрази война между Запада и мюсюлманския свят. В земната кора ще се появи огромна цепнатина. Потънали някога континенти ще се издигнат от океана и обликът на планетата ще се измени напълно. Ъгълът на наклон на Земята ще се промени   /то, след земетресението в Индонезия оста на Земята се наклони, май беше с около 2 градуса/, ледените шапки на полюсите ще се разтопят  /вече се бие по това сериозна тревога/  и ще освободят нови земи    /нали сега вече започна борбата за земите около Северния полюс между Русия, Канада, Сащ, част от Скандинавските страни !/  , богати на минерални ресурси. Япония, Корея и част от китайското крайбрежие ще се скрият под водата...Приблизително около 2009 отглъбините на Космоса ще дойдат на Земята пришълци  /че те са си отдавна тука?/ , които ще поискат да се заселят на нашата планета. Отначало между земните обитатели и пришълците ще има разногласия, но после ще заживеят мирно. Смесените бракове ще доведат до появата на единна раса Тан и това ще бъде началото на Златен век за цялото човечество".    
"Още през 1997 г. "Всемирные новости"(№1) публикува соъбщението:"Археолозите са стъписани от откриването на тайна зала под загадката на загадките - древноегипетския Сфинкс! Списъците, намерени под него, говорят за скорошен край на света!..."
    
Реших отново да проверя всичко, за което вече стана въпрос, чрез ясновидеца и контактьор Олга Гурбанович. Въпросът към финия свят беше формулиран така:"Действително ли в Египет, под Сфинкса са открили свитъци с предсказания за край? Какво ги чака Земята и човечеството?". Отговорът беше:"Да, има такива свитъци, но опастност за Земята ще възникне малко по-късно, когато в непосредствена близост до нея премине голямо космическо тяло. През май-юни 1999 г. невидимото око на енергиен ураган ше предизвика значителни промени във въздушното пространство на Земята. Планетата ще навлезе в друга система. С нея нищо няма да се случи. Тя е необходима както на вас, така и на още много светове. Няколко години по-късно на Земята ще има серия от катастрофи с много жертви, предстои ви да възродите цивилизацията от пепелта и ада, да я издигнете до равнището на рая. На Земята ще настъпят вечен мир и спокойствие. Ние вярваме във вас."."

    
Ревностната католичка Мария Есперанса, домакиня от Венецуела, известна и почетана на Запад, през последните 30 години пророчествата й се сбъдват почти на 100% (докато при Ванга са 70%), общува с Дева Мария и предсказва, че идващите години са "решаващи за планетата", тъй като човечеството може да се окаже на ръба на нова световна война, която щяла да разпали Русия /?!/ /не е ли по-скоро САЩ?/ или една от бившите републики на разпадналия се СССР. Кошмарът на самоунищожението няма да приключи с това. Ще се появи нов вирус, в сравнение с който СПИН е обикновена хрема. Новият вирус ше убива само за няколко дни. В края на невижданите страдания, оцелялата част от човечеството я очаква Ера на щастие и духовно възраждане.
    
И Русия има пророк! И не в стародавните смутни времена, а в нашето просветно време. Той и сега е жив и здрав, живее в град Торонто /Канада/. Майкъл Браун пише за него книгата, превърнала се в бестселър "Тръбата на Гавриил". Папата /Йоан Павел ІІ/ има 36 аудиенции с нашия пророк. Името му е Осип Тереля.
    
Веднъж, в приличащия на хладилна камера затворнически карцер, където е хвърлен чисто гол, му се явява Божията майка и започва да излага пророчествата си. Тя казва за предстоящата в началото на ХХІ век страшна война и показва картата на Русия в пръстен от огнени отблясъци. Предрича, че неин противник ще бъде Китай, а бъдещият руски лидер Владимир /?/ /добре, че Русия и Китай всъщност подписаха и създадоха съюз, свързан с нефта и защитата на Централна Азия/  ще разпали война с Израел /пълен /. След всичките катаклизми Тереля, както и Есперанса предсказва духовно възраждане и "златен век"...
     .
..
      
Едгар Кейси казва:"НАЙ-ВЕЛИКИТЕ  ПРОРОЧЕСТВА  СА  ОНЕЗИ,  КОИТО  НЕ  СЕ  СБЪДВАТ!".  Волята на хората е в състояние коренно да измени съдбата на цялото човечество! Стига да има желание!.."


"Феноменът Окуньово" - Михаил Речкин
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:35:49 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #13 -: Юни 21, 2009, 16:56:34 »

Мариана Везнева - "И ще се разбират с езика на мисълта"


"1. Настъпване на период на Апокалипсис, изразен в природни катастрофи, глад, болести и намаляване на броя на човечеството.
          
2. Промяна в съзнанието на Човека и неговото духовно израстване.
          
3. Обединение на света в планетарев мащаб - териториално и духовно - и в Галактически Съюз на разумните цивилизации."    
"Смърт на изток. Смърт на запад. Смърт на север. Смърт на юг. Смърт по цялата планета. Болести. Болести. Болести от насекоми. Болести от говеждо месо и млечни продукти. Болести от птици и яйца. Тежки смъртоносни болести.

      
И ще се развихри Стихията на Огъня. Пожари. Пожарища по цялата земя. И ще се активират вулканите. И ще се молите за сянка и прохлада.

      
      
И ще се развихри Стихията на Водата. И ще заличи цели местности. И ще се промени релефът на планетата. И ще се сбъдне пророчеството "Всички острови изчезнаха...".


      
И ще се развихри Стихията на Въздуха. Катастрофални бури, ураганни ветрове и торнада ще изчистят лицето на Земята, замърсено от разрушителните ви мисли.


      
И ще се развихри Стихията на Земята. Катастрофални земетресения ще променят облика на планетата.


      
Климатът ще се влоши. Сняг посред лято. Жега. Студ. Глад. Глад. Като мравки ще събирате семена. Ще се оголи планетата. И ще се наруши хармонията между Огъня и Водата - основата на Живота на планетата. Запустение.
      

      
И както става в края на всяка епоха от еволюцията на Земята, полюсите ще се изместят. И ще настъпят големи промени както на планетата, така и в съзнанието на хората. Планетата ще се издигне на по-високо ниво на развитие. Осъзнаване на Закона за Единството. Промяната ще засегне цялата цивилизация.


      
И Новият Човек ще се пробуди за духовността. И ще вкуси от плода на Посвещението в Тайните Знания за Скритите Сили в себе си и използването им.


      
И Новият Човек ще тръгне по Пътя на Посвещението. И ще разбере основния космически закон - Закона на Вечния Кръговрат, на Прераждането и Безсмъртието на Духа. И ще осъзнае енергийната си същност. И ще се убеди, че всичко е енергия с различни вибрации. И ще узнае Вечните Истини за Живота и Смъртта.


      
И ще се появи Новият Човек в Светлина, постигнал хармония между Ума и Чувствата, Вътрешен мир - "Венеца на живота". Новият човек ще бъде с Разум в Ума и Любов в Сърцето. И разширено Съзнание.


      
И Новият Човек ще бъде посветен в най-голямата тайна - силата на Мисълта. И Новите хора ще се разбират без думи и знаци. Ще общуват чрез телепатия. И ще получават Откровения от Висшите светове. И ще контактуват с космическите цивилизации.


      
И Човечеството ще се обедини - териториално - в 5-те континента (но с промяна на очертанията им) и духовно - по 7-те лъча. И ще се изгради един по-справедлив свят. Духовно човечеството ще се обедини в 7 направления: Управление, Образование, Наука, Изкуство, Религия, Езотерика и Любов-Мъдрост. И обединеното човечество ще възвърне Живота на планетата като възстанови хармонията на природата. И ще заживее в мир и сътрудничество.        
И земното човечество ще осъзнае своята космическа принадлежност. И обединената цивилизация ще бъде включена в Галактически съюз на разумните цивилизации, достигнали необходимия етап от еволюцията. И бъдещето ще бъде прекрасно."
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:36:24 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #14 -: Юни 23, 2009, 14:25:53 »

ДНЕШНИТЕ ПРОРОЧЕСТВА СЪПЕРНИЧАТ НА АНТИЧНИТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯДревногръцките сибили притежавали пророчески дарби и това се доказва от множество исторически източници. Колко далеч в бъдещето умеели да виждат полумитичните пророчици? Истина ли е, че далече преди Нострадамус прорицателките знаели какво ни очаква през настоящия ХХІ век?


За начало малко история. Сибилата от храма на Аполон предсказала на гърците голяма война, ако Атрид Менелай - братът на царя на Атрида Агамемнон, се ожени за Елена Спартанска. Гръцките вождове не се вслушали в пророчеството. Напразно! Само след няколко години красавицата Елена избягала от мъжа си с прекрасния Парис. Приела ги родината на Парис - Троя. Така започнала Троянската война.

Това ни е завещала древността. Но днес съвременните сибили не се ползват с по-малко обществено влияние. Дори напротив.


Ръководителят на американската аналитична служба Stratfor Inc. Джордж Фридман публикувал своята геополитическа прогноза за ХХІ век, в която рисува не особено светли перспективи.

Най-добрата новина според Фридман е, че в най-близко бъдеще още през 2009 г. ще изчезне световният тероризъм.

Последователите на джихада ще бъдат принудени да се откажат от целта си да създадат мюсюлманска империя на територията на цяла Европа и Азия. Това ще се случи по множество причини, в това число и заради проблеми с финансирането заради икономическата криза. Но през 30-те години на ХХІ век САЩ ще се сблъскат с друга заплаха - резкия спад на раждаемостта. В резултат в страната ще нахлуят потоци имигранти от страните в Латинска Америка. Към 2090 г., пише Фридман, имигрантите ще са преобладаващото население в югозападните щати, отнети някога от Мексико.


За Китай Фридман предвижда, че държавата ще се разпадне под натиска на икономическия спад и конфликта между провинциите.

Според аналитика през 2015 г. Русия ще възстанови СССР и отново ще започне „студена война” със САЩ. През 2050 г. обаче Русия ще се разпадне на части, а Япония и Турция ще защитават евразийския континент от Съединените щати, които по това време вече няма да са със статут на суперсила.

След 40 години

щяла да избухне трета световна война, но този път в Космоса

Ще я започне Япония. Според Фридман в навечерието на Деня на благодарността през 2050 г. японски военни ще нападнат командните центрове на САЩ в орбита. Авторът нарича това събитие „орбиталния Пърл Харбър”. Формален победител според него ще бъдат САЩ. Но кой ще спечели стратегически, не се казва в обзора. „Това е въпрос, който няма да получи отговор до началото на ХХІІ век!” - допълва Джордж Фридман.

Според предвиждане на друго научно изследване обаче драстични промени на планетата ще настъпят заради определена екологична катастрофа, която ще стане

през ноември 2012 г., когато ще изригне мощен вулкан в Йелоустоун, САЩ, след който целият континент ще бъде засегнат катастрофално. Това ще се отрази на състоянието на океаните и даже на другите континенти на планетата ни. Всички усилия на цялото човечество ще бъдат насочени към оцеляването и борбата със световната екологична катастрофа. Тогава всички други видове противоборства и ежби между държави и системи ще бъдат просто несъстоятелни.

Така днешните аналитици дори съперничат на своите “колеги” отпреди хилядолетия.

Много историци от древността си припомнят различни пророчества на сибилите. Самата дума “сибила” е произлязла от името на първата предсказателка, която се споменава в античните митове - дъщерята на цар Дардан и съпругата му Несо. Според митовете истински баща на девойката бил самият Зевс, откъдето се появило и второто име на  Сибила - Зевса.

Всички деца на върховния бог, както е известно, притежавали способността за предсказания, но в най-голяма степен с нея бил надарен синът на Зевс - Аполон, богът на светлината, младостта и изкуствата. Смята се, че самият Аполон обучил питиите - служителки на посветения му храм в Делфи, да предсказват бъдещето. Очевидно Делфийският оракул се оказал недостатъчен за цяла Гърция, затова се наложило Аполон да сподели дарбата си и с други жени, които започнали да се наричат по името на първата гръцка прорицателка - сибили.

По-късно се появили и други прорицателки, които се наричали просто по местообитанието им - еритрейска, фригийска, тибуртинска, колофонска, самоска, римска, персийска, халдейска, египетска, палестинска и др.

Може би най-известна била кумската (куманската) сибила. Град Кума, разположен на територията на днешна Италия, в древността бил гръцка колония. Нищо чудно, че според преданието първата сибила от храма на Аполон в Кума получила пророческата си дарба направо от самия бог. Като научил девойката да предсказва бъдещето, Аполон се поинтересувал какво да й даде за награда за труда й. Сибилата отговорила: Дай ми дълголетие! Трябва още много да науча.

И Аполон направил своята ученичка практически безсмъртна. Но тя, уви, стареела, защото не се досетила заедно с дълголетието да помоли и за вечна младост. И ето че след няколко столетия се превърнала в кошмарна старица, която едва движела краката си. Наложило се отново да моли учителя си за милост - да я изпрати в царството на Аид, бога на мъртвите. Аполон се съжалил, но не пуснал вярната си ученичка в царството на Аид, а я взел при себе си на планината Парнас и я напоил със свещена амброзия. Старицата отново се превърнала в девойка, само че без предишната си красота. Казват, че оттогава сибилите

намразили младите девойки и започнали да предричат, че всички напасти идват от красотата.

Така се превърнали в първообразите на познатите ни вещици.

Античният свят знаел, че дарбата си за предсказания сибилите получавали от боговете. Затова навсякъде ги уважавали и почитали. Простолюдието обаче се страхувало от прорицателките, но и обикновените хора често се обръщали към тях. Сибила можела да стане само млада невинна девойка, която след това трябвало да прекара целия си живот в храма. Тя нямала право да се омъжва. Ако все пак отстъпела пред чувството на плътската любов, тя губела статуса си на сибила и била прогонвана от храма. Смятало се, че при загуба на девствеността тя се лишавала от връзката си с боговете.

Всички вярвали на предсказанията на сибилите. Историците цитирали пророчествата им. Сам великият Питагор разказва как една от предсказателките предрекла епидемия с продължителност 51 дни. И действително на 52-рия ден епидемията рязко утихнала.

Плутарх писал, че сибилата предупредила за изригването на Везувий и по този начин спасила много хора, които повярвали на предсказанието й.

Даже древноримските владетели се съобразявали със сибилите и подпомагали материално храмовете, където обитавали пророчиците. Но невинаги властта и сибилите живеели в мир. Историята разказва за трагически епизод от началото на ІV век пр.н.е. Тогава при цар Тарквиний Горди дошла най-знаменитата от кумианските сибили на име Демофила и му предложила да купи от нея девет ръкописни книги, в които тя записала най-важните си пророчества за бъдещето. За този сборник от мъдрости Демофила поискала огромна сума пари. Тарквиний отказал - прекалено голяма била цената. Тогава Демофила хвърлила три книги в огъня, като казала, че цената на останалите се запазва. Царят се озъбил, че няма да плаща за шест книги като за девет. Но Демофила хладнокръвно хвърлила в огъня още три книги и казала, че за останалите три цената е като за деветте. В този момент вратите се отворили и в краката на царя се хвърлили неговите съветници: “Купи поне последните книги, повелителю!” Тарквиний послушал молбите на приближените си и купил останалите три книги.

Тези три книги Тарквиний предал в римския храм на Аполон, след това те попаднали в храма на Юпитер Капитолийски. Жреците от храмовете се отнасяли към свитъците трепетно и почтително, вадели ги само в случай на крайна необходимост,

когато трябвало да се свери с тях съдбата на държавата.

Дори във времената на империята към тях тайно се обръщали за съвет.

Но, уви, през ІV век от нашата ера владетелите замислили да унищожат странните книги. Подпалили храма на Юпитер и ръкописите изгорели. Но пазителите на книгите не се примирили със загубата. Те успели по памет да възстановят и да запишат неколкостотин изречения от древната мъдрост. Впоследствие от тях били съставени още няколко свитъка, от които тайно се възползвали чак до V век от н.е. Но през VІ век свитъците изгорели окончателно - отново при пожар в храма.


Дана Алекова
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 22:37:08 от delfin » Активен
Страници:  [1] 2   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Появата на постчовешкия геоневрон, 2012
Великият преход
delfin 10 6459 Последна<br />публикация Февруари 08, 2010, 09:47:46
от otsawa
Пророчествата на Слепия Ембрион...начало...
Послания
lessus 12 2906 Последна<br />публикация Декември 11, 2010, 18:58:32
от lessus

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright