Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Какво носят числата 0 и 8 в рождената дата  (Прочетена 6311 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 26, 2010, 21:17:13 »

  Това е част от писмото на Венета Загорова, изпратено на електронния адрес на редакцията, което публикуваме с някои съкращения:

  "Родила съм се "на нула" тоест през 1940 г. Нулата в годината на раждане веднага е донесла негатив в семейството. След раждането ми умира баща ми. Хората, родени "с нула" буквално изтриват със своята поява близките си. След около половин година умря чичо ми.

  Всичко, което правех в живота, се връщаше на нула. Все почвах и почвах отначало. Не бих казала, е съм глупава, ама почти никога не ми вървеше. Плановете, които равех, се разсипваха на пух и прах. В годините с нула боледувах и изобщо не можех да се измъкна от неприятности. Така, например, през 1950 г. си счупих крака, през 1960-а погребах дъщеря си, през 1970-а изгоря къщата, а през 1980 г. безследно изчезна много близък за мен човек и аз получих инфаркт.

  Нулата има разрушителни свойства. Всеки път когато нулата от моята рождена дата съвпадаше с числото на месеца или гоината – имах загуби и сълзи... "

  Има някакво проклятие над хората, родени в година с нула. То е особено силно за тези деца, които са родени през 2000 г.

  В няколко последователни статии ще разгледаме цифрите от рождената дата.
  Цифрата 8 е невероятно загадъчна. Тя неволно привлича към себе си погледа, мисълта за безкрайността на битието. Дали е заради това, че така изписваме и знака за безкрайност?

  Осмицата в астрологията се отнася към Сатурн, който, на свой ред, е първичен знак на съдбата.

  Този, който има осмица в датата на раждане, не може да избегне встъпването в брак – това число е деляща се и умножаваща се двойка. Като правило такива бракове не са здрави. Обяснява се с това, че осмицата не е нищо различно освен сцепление между две нули. Те "изтриват" образувалата се двойка.

  Но бракът може да бъде по-здрав ако в датата на раждане на втория съпруг има 2 и 4.

  Най-щастливият ден на тези, в чиято дата на раждане има 8, е вторник. Такива хора се стремят към съгласие, но не винаги го постигат. В първата половина на живота хората с 8-а в датата на раждане са стремителни и нетърпеливи. Сред тях има много любители на сплетни и клюки. Но в душата си те са раними и беззащитни.

  Жените. родени на дата, съдържащаща цифрата 8, са много добри майки. Те са здраво привързани към своите деца и могат с денонощия да не спят грижа за тях.
  На хората с осмица може да се разчита: те са отлични партньори. О Ако са вдигнали някакъв товар – ще го носят. От това качество могат да се възползват по-ленивите колеги и партньори.

  Такива хора не трябва да си празнуват рождените дни на 18, 28, 48 и 80 г.
  Рождениците с осмица не трябва да рисуват по пясъка цифрата 8, защото това ще съкрати земното им съществуване.

  Ако двама рожденици с осмица в датата сключат брак, привързаността им един към друг е доста силна. Ако един от съпрузите умре, другият ще му остане верен до края на живота и никога дори няма да се опита да се омъжи / ожени.

  Ако тази цифра присъства в датите и на майката и на детето, майката ще го ревнува поради голямата си любов и неволно ще попречи на брака му.

  Ако човек е осмо дете в семейството – именно той ще помага на всичките си роднини – и материално и морално. Неговото мнение ще бъде зачитано и от млади, и от стари. Даже и да не му искат помощ, той сам, по характер и по съвест, съвсем безкористно и с удоволствие ще помага. Ако такъв човек дои кравата, тя ще дава много мляко.

  Човек, който има в дата си на раждане цифрата 8, може да нарочи своето число за успех като на Страстен петък обиколи църква с думите: "В името на Бога т и Живият, Осмицо-майко, заповядвам ти да ми помагаш. Върти, сучи, но късмет ми донеси! В името на Отца и Сина и Светия Дух. Днес и во веки веков. Амин."
  А ето няколко поверия, свързани с цифрата 8.

  Заболелият на осмия ден от началото на месеца ще преболедува още осем дни.
  Който се спъне на осмото стъпало, никога няма да изкачи и служебната стълбица (няма да има кариера).

  Знахарите казват: не се захващай да махаш проклятие от този, който е роден на осмица – ще пострадаш. Проклятието не само се връща по кръг, но и се прихваща.
  Ако вземеш и късче хляб назаем от човек, който е роден на дата с три осмици (например: 18.08.1988), ще си донесеш бедност в къщата.

  Ако стъпиш върху сянката на този, който се е родил на осмица, той ще боледува бързо, но и настъпилия сянката също ще се разболее.
   
  източник: chudesa.net
  Активен

  zaharisa
  Човек, обикновен.
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 120


  « Отговор #1 -: Февруари 13, 2010, 18:41:10 »

  Какво значи, ако си роден 88-ма година, като мен?
  Активен

  "Бъди самият ти промяната, която искаш да видиш в света. "- Ганди
  delfin
  Гост
  « Отговор #2 -: Февруари 13, 2010, 20:10:35 »

  8 е символът на Безкрая. Моето число също е 8.
  А относно проклятието или изобщо по повод, ако някой някога е искал да ми направи даже и волно и неволно зло, всичко му се е връщало автоматично обратно към него с много по-голяма сила, а мен изобщо не може да ме докосне каквото и да е проклятие.

  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #3 -: Февруари 13, 2010, 20:19:13 »

  И числото на името ми е 8 и имам 8 в рождената си дата.

  Мъжът ми има също в годината на раждане 8 - имаме щастлива връзка вече 20 години.

   
  Активен
  zaharisa
  Човек, обикновен.
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 120


  « Отговор #4 -: Февруари 13, 2010, 20:24:43 »

  Ох, супер. Значи не е чак такова тежко проклятие. Усмивчица
  Активен

  "Бъди самият ти промяната, която искаш да видиш в света. "- Ганди
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #5 -: Февруари 13, 2010, 21:27:30 »

  8е много хубаво число. И двете ми деца имат 8 в датите.
  Число на Духа. Символизира властта, силата, изпълнителната способност. Числото 8 е връзка между двата свята-физически и духовен. Условие за работа. Майката. В 8 се изплащат дългове, справедливост... Критичен ум...

  /това е пак от Б. Дуно/
  « Последна редакция: Февруари 14, 2010, 10:27:04 от Инил » Активен

  zaharisa
  Човек, обикновен.
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 120


  « Отговор #6 -: Февруари 13, 2010, 21:32:50 »

  8е много хубаво число. И двете ми деца имат 8 в датите. Число на Духа. Символизира властта, силата, изпълнителната способност. Числото 8 е връзка между двата свята-физически и духовен. Условие за работа. Майката. В 8 се изплащат дългове, справедливост... Критичен ум...

  /това е пак от Б. Дуно/

  ЕГН-то ми започва с 88 Усмивчица
  Активен

  "Бъди самият ти промяната, която искаш да видиш в света. "- Ганди
  sh0w_m3.l0ve
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 43


  « Отговор #7 -: Юли 02, 2010, 22:42:26 »

  Рождената ми дата е 8-ми, не искам да си пресилвам късмета, но досега съдбата винаги е била с мен, не знам дали има нещо общо с това.. Ако някой нещо ми е направил, после му се е връщало тъпкано без да си мръдна пръста.. ако днес загубя, утре ще спечеля, винаги е било така и се надявам да продължи..
  Активен

  Има само един човек, който винаги ще ме обича и това съм аз.. : ))
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #8 -: Юли 03, 2010, 14:43:14 »

  Ами за другите цифри? Засрамен Прегръдка аз съм родена 97-а ...
  Активен
  karitooy
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 12

 • Град: Montréal, Canada
 • « Отговор #9 -: Септември 17, 2010, 20:20:37 »

  хахах интересна тема!.. родена съм на 28.08.1994  Ухилен
  Ключът на името ми също е 8 .. Усмивчица
  Активен
  Sirius_999
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 42


 • Град: ***
 • « Отговор #10 -: Юни 08, 2011, 14:42:21 »

  Годината на раждане при мен има сбор 8.Не ми е леко, брат ми има три осмици в датата на раждане, не може да очаква материална стабилност. Трябва да е много раздаващ се, духовен.Но всеки учи уроците си, прави си собствени избори, за да стигне до същноста на житейската си мисия.
  Много силно, истинно звучи това, че хората на кръгла година имат особена мисия сред близките си.На кръгла година все препятствия срещат, като стъпала през страдания да достигат духовно просветление.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright