Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Духовните задачи на индиговите деца  (Прочетена 2452 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 24, 2010, 23:40:07 »

  Духовните задачи на новите деца като цяло и в частност - на децата-индиго, са многопланови и трудни. Сега, докато пиша книгата си, тези деца са още малки. Те трябва първо да пораснат, да разгърнат и изградят своята индивидуалност и личност, за да могат вече като млади хора да изпълнят мисията си в чисто физически смисъл. Поддържането на тяхното по-специално енергийно поле с типичната за него фина висока енергийна честота е важна част от тази мисия, но то не е единственото нещо, което предстои да свършат на Земята.

  Те са тук, за да ни помогнат да преодолеем трудностите на дуалността и да ускорят преминаването ни към измерението, където определяща е любовта. Тогава ще можем да излекуваме Земята и да я превърнем в здрава и зелена планета, на която всички народи ще живеят в мир.

  Техните деца и внуци ще бъдат истинските миротворци на утрешния ден. Една от най-важните им задачи е да ни подтикнат към промяна и да ни накарат да забележим, че много от нещата, които не обичаме, но приемаме по навик, принадлежат към старите, вече ненужни системи. Въпросът за истинската демокрация и истинското равноправие и тяхното осъществяване ще стане по-важен от всякога. Новият мир трябва да се възцари навсякъде и сред всички - държави, народи и същества. Това е желанието, което всеки носи в сърцето си, бил той млад или стар, малък или голям, бял, чернокож или жълт, индигово дете или възрастен!
  Най-важните духовни задачи на индиговите деца:

  * Да обичат безусловно всички и всичко, за да върнат любовта на Земята.
  * Чрез високата си енергийна честота да дадат шанс на човечеството и планетата също да усилят трептенето си.
  * Да превърнат търпимостта в основна норма на земното съжителстване.
  * Да проявят медиумните си способности, за да започне човечеството отново да приема медиумите за нормални хора.
  * Да внушават, че всяко нещо следва да е подчинено на доброто и да служи на човека и обществото.
  * Да разкрият на човечеството, че съществуват духовни семейства*
  * Да помогнат на своите родители да възстановят връзката си със собствената си духовност.
  * Да помогнат на човечеството да се откаже от остарелите си убеждения и представи.
  * Да донесат на планетата нови методи за лечение.
  * Да убедят хората да поемат отговорност за всичко, което се случва в живота им.
  * Да научат човечеството, че материята следва мисълта, което означава, че ние сами създаваме нашия свят и затова можем всекидневно да то променяме.
  * Да свържат наново хората с техния висш Аз и по този начин - с интуицията им.

  Способностите на децата-индиго

  Естествено, духовните способности на децата-индиго като цяло са тясно свързани с техните задачи, но същевременно са специфични за всяко едно и съответстват на конкретната му жизнена ситуация. Мисията на индиговото поколение в сферата на Духа е по-скоро колективна, но това не означава, че отделната личност не носи индивидуален заряд и не преследва различна цел. Тя трябва да осъществи рождената си визия в една определена среда.
  Като изключим голямото разнообразие от способности на малките индиго, за изредените по-долу може да се твърди, че са общовалидни:

  * Тези деца са истински лечители. Когато биват докосвани от тях, хората се изпълват с хармония, успокояват се и се разтоварват от стреса.
  * Способни са на силна любов. Излъчват толкова любов, че човек веднага я усеща.
  * Бързо се ориентират в духовните концепции и действат според тях.
  * Притежават развит вътрешен усет за истината в живота. Схващат кое е правилно и кое не и се насочват към правилното.
  * С лекота общуват с всички творения на природата -животни, растения, камъни - и усещат Духа в тях.
  * Имат способността да виждат и възприемат всичко в неговата цялост.
  * Естествената им нагласа е да търсят доброто у човека, тъй като съзнават, че всеки е произлязъл от Бог; те просто искат да обичат.
  * Още от малки използват (несъзнателно) високочестотната си енергия и, водени от усета си, се сближават с възрастни или свои връстници, които се нуждаят от нея.
  * Проявяват грижа за другите, държат на справедливостта и я отстояват, и с обективността си се опитват да въдворяват мир.
  * Имат силно развита интуиция, умеят да установяват контакт по мисловен път и да предават енергия от разстояние.

  Когато децата-индиго пораснат, ще "покрият", бих казала, всички професии, обединявайки науката с духовността. Новостите в областта на интеркомуникациите (интернет и телекомуникации) са точно това, което им трябва и сякаш се създава за тях. С начина си на мислене, идеи и творчество те ще обогатят, излекуват и преобразят нашето общество. Когато наложат искрени и порядъчни взаимоотношения в него, ще създадат нова основа за по-нататъшен духовен растеж. Тогава глобализирането на света ще се ускори, хората ще престанат да враждуват и в своята заедност ще заживеят по-спокойно и безгрижно, с чувство на удовлетворение и пълнота. Представата, че след около двадесет години индиговото поколение ще поеме живота на Земята в свои ръце, ме изпълва с надежда и радост.

  Защо индиговите деца се появяват точно сега?

  Новите деца започват да се раждат масово на Земята в края на двадесетото столетие и в началото на епохата на Водолея. От 1987 г. човечеството се подготвя вътрешно за процеса на преображение, подпомагано от голям брой духовни учители и същества от светлина. Според старите писания, ако ги вземаме на сериозно, този процес е огромен и ще достигне първия си апогей през 2012 година.

  Твърди се, че през последните години времето е започнало да тече по-бързо, че "се срутва" в себе си и това като че ли може да се измери. В някакъв момент то ще достигне точката, в която ще бъде толкова бързо, че мислите ни веднага ще придобиват форма. Те впрочем и сега се материализират достатъчно отявлено. Все пак времето се движи още относително бавно и ние най-често не можем да си спомним, че сами със собствените си мисли сме създали обстоятелствата в своя живот.

  Енергийната вибрационна честота на човека, Земята и времето се намират в процес на гигантска трансформация, придвижвайки се към по-висока степен на духовност. Вече бавно започва да проличава, че проявата на съчувствие и любов към себе си и своите себеподобни автоматично активизира допълнителни нишки в нашата ДНК. Същевременно цялата ни имунна система се приспособява към това ново състояние на човешкия организъм. Досега тя функционираше край-но поляризирано, тоест разпознаваше Аза като противоположност на другия и го защитаваше от всяко "враждебно" попълзновение. Онова, което се случва в момента е, че Азът се освобождава и в процеса на духовно издигане започва да приема и да си сътрудничи с другия, вместо да му се противопоставя. Нека отделим на вътрешните си възможности вниманието, което им се полага, защото само ако ги използваме, ще променим света. Само тогава ще получим истинска представа за очаквания от хилядолетия рай на Земята.
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Индиговите деца идват, за да променят света
  Децата индиго
  giti 5 3778 Последна<br />публикация Декември 22, 2009, 17:38:13
  от delfin
  Индиговите и Кристалните Деца
  Децата индиго
  giti 9 7265 Последна<br />публикация Юни 30, 2011, 15:09:14
  от Gabbie Unfaithful
  За Индиговите и кристалните деца по БТВ на 29.08.09
  Обща тематика
  Админ 6 3204 Последна<br />публикация Декември 30, 2010, 22:09:29
  от nre
  От къде се вземат индиговите деца?
  Децата индиго
  Админ 9 9156 Последна<br />публикация Октомври 28, 2013, 14:44:50
  от Kissing You Good Night
  Размисъл за индиговите деца
  Всичко относно индиготата
  Kissing You Good Night 3 1710 Последна<br />публикация Юли 08, 2012, 13:41:24
  от Щуродино

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright