Колективна онлайн медитация за прочистване на енергийното поле около България
(Всеки Понеделник, Сряда и Неделя от 22:00ч.)


          

Страници:  [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Юни 02, 2017, 19:12:08  
Започната от viosta - Последна публикация от Странник
Описани са много случаи в които тибетски учители решават да напуснат този свят и тяло по свой избор и то по уникален начин който е извън разбирането на съвременния '' цивилизован '' човек.
 Презумпцията на тези хора е била и е много проста.
Извървели са своя Път, постигнали са много неща, помогнали са на много хора.
Но когато времето и годините започват да си казват думата в един момент се оказва че старостта е в тежест на другите около тях.
Такива съзнания не могат да приемат да бъдат в тежест на когото и да е , да ангажират със себе си когото и да е.
Затова и избират осъзнато да напуснат този свят като просто се '' самоизключат'' .
Това никога няма да може да бъде разбрано от днешните ''цивилизовани' хора.
На пръв поглед това е самоубийство.
Но е факт че такива хора се прераждат отново.
Разбира се и дума не може да става за сравнение с причините на днешните самоубийци.


 2 
 -: Юни 02, 2017, 18:57:33  
Започната от Турист - Последна публикация от Странник
Идеята на изкуството е да те направи по богат в твоите мисли, съзнание, изживявания и нови хоризонти.
Твореца на изкуство споделя и очертава нещо лично което е надживял.
Безпредметно е да сравняваме Криско , Рияна и прочее например с Pink Floyd, Бах или Бетховен.
За сравнение чуйте който и да е клип на споменатите по горе изпълнители и го сравнете с песни на Pink Floyd като:
Back to Life, Sorrow, Learning to Fly и др. които просто са достойни само за класически произведения на изкуството предвид посланията които носят в себе си. Или пък си пуснете Air на Бах и сравнявайте...
 Системата винаги ще генерира ''бял шум'' чрез който да ви разсейва и отклонява от истинския ви потенциал.
Изградете в себе си критично отношение към човешкия свят за да постигнете имунитета необходим за постигането на по съществени цели, мечти и идеи.
Има безценни неща...но има и много плява за жалост.
 И ако някога все пак изгубите верния тон,Ритъм и Път сверете си часовника и компаса с Вселената около вас.
Така никога и никой не ще бъде в състояния да ви отклони от верния тон, Ритъм  и Пътя на Душите...
В противен случай ще бъдете обект на безмилостна манипулация най вече чрез вашите чувства и страхове.

 3 
 -: Юни 01, 2017, 03:54:35  
Започната от Турист - Последна публикация от infinity
Според мен музиката,филмите, интересите влияят на настройката на човека, дори и храната. Някъде четох, че торсионните полета имат две възможности на въртене, в положителна или отрицателна посока. В положителна посока например ума ни се настройва към класическа музика, в отрицателна към тези особено съвременни песни,които са доста повърхностни от сорта Rihanna - Work. Сякаш в тея песни има нщо което много сваля вибрациите и настройката на човека. Или тези от тип Криско. може ли човек да мисли за духовно и да се е настроил ако слуша "бягай от тука не ме занимавай" или "сърцето ми не дава повече за теб",за какво милосърдие и човечност става въпрос в подобен тип песни.

 4 
 -: Юни 01, 2017, 03:49:02  
Започната от viosta - Последна публикация от infinity
Моето усещане е,че душите на самоубийците се прераждат, понеже прераждането всъщносте  знак,че съзнанието още не се усъвършнествало в осъществаване на мисията да помага и да се грижи за благото и развитието на човечеството.
Самоубиецът всъщност действа против избора на душата си да остане в това тяло и тук идва въпроса съзнателно ли го иска или не. Затова е добре да го питаме ..искаш ли да живееш или не? Ако се поколебае или още има страх за самосъхранение,то този човек всъщност още има искра за живеене. т.е. съзнателно може и да му помогнем да не се самоубие ако0 разчетем сигналите му,понеже потенциалните самоубийци дни или месеци преди това говорят за смъртта или говорят ,че се чувстват самотни, неразбрани и ИЗЛИШНИ, не виждат и не търсят смисъл.
Един осъзнат самоубиец който съвсем съзнателно не иска да живее в това тяло може би действа против живота,т.е.против Бог и душата си, така че той променя торсионното поле, може би в следващия живот ще носи голяма тежест и ще се изправи пред големи изпитания,понеже в този живот с това тяло и разум не е поискал да живее.

 5 
 -: Юни 01, 2017, 03:26:02  
Започната от Търсач - Последна публикация от infinity
В момента чета Физика на вярата, проявих дълбоко впечатление от книгата, силно препоръчвам, има я в спиралата.
Синтезирано в няколко думи ства въпрос за торсонните полета които свързват всяка една клетка и частица въс Вселенското проявление и за образуването на фантом, при който например един най обикновен страх, който се проявява дълготрайно и постоянно образува на принципа на егрегорите фантом, който не може да се махне вече, може да се материализира и да направи болест.Живото същество,наречено Душа, първоначално се проектира като холографски полеви образ, изгражда конкретно си земно биохим.тяло. Следователно, има две страни на живота и първата от тях е холографската страна.Холограмата възниква още преди раждането  на цялостния организъм. Информацията, идваща от ембрионам кара хромозомите му да създават определен вълнови образ. И този образ/холограма диктува кои клетки кога и къде какво трябва да расте. През живота си хората запечатват в себе си и своите фантоми. Това позволялва на свръхсензитивните хора да видят миналото и да начертаят посоката на бъдещето като погледнат ситуацията в която се намира човек, накъде отива със своите намерения и мисли, в какво състояние се намира и в какво състояние е бил.
Затова има бебета родени без глава. Също така статистически основано 50% от неслучилилитесе се спонтанни аборти са за да се предотвати раждането на дете с Х-хромозомално заболяване. Това всъщност Душата си го е избрала тялото и реално като начертана холограма се вижда през какво тежко нешо трябва да мине например човек с дистрофия на Дюшен, прикован до 40 години на инвалифдна количка и живеещ до 40 години.

Тук в мен дойде въпрос относно  това защо Душата цели например да се роди въпреки това дете с умствено изоставане, след като така или иначе щом съзнанието не работи както трябва,за детето много не му остава как да се развие. Имам предпложение е че това е изпитание и урок за родителите, за това дали биха оставили,или биха гледали това дете.
" изследвания показват, че 70% от децата с детска церебрална парализа се раждат при родители ,които до третия, четв месец бе са решили дали да оставят детето. Деца с ясно изразено кривогледство или късогледство се раждат при двойки, където единия родител иска момиче, а другия момче".
Още в книгата се говориза т.н. Супермозък или ваккум, или Абсолют Бог, който реално по експериментален път е доказано че вакуумът не е просто пусто празно пространство а може всячески да прави изменение и да контролира и въздейства на всички частици около него.


И като за край.. мислите, които избираме, приличат на боите,с които рисуваме платното на живота си Усмивчица

 6 
 -: Май 19, 2017, 23:25:25  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Странник
Наистина никой не влиза защото се загуби инерцията ... има и фейсбук групи.
Но написаното си стои...
И  все пак съм наоколо.

 7 
 -: Май 17, 2017, 22:54:07  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Хера
..

Вече никой не влиза и не пише...  Тъжен

 8 
 -: Април 21, 2017, 20:06:13  
Започната от praiseyou - Последна публикация от praiseyou
..

 9 
 -: Февруари 12, 2017, 19:16:58  
Започната от Kissing You Good Night - Последна публикация от Kissing You Good Night
В последните около 10 дни с Недим забелязахме с немалка тревога, че всичко живо започна да откача. Не че от около 2010, когато се запознахме с него, не си откача масово човечеството, но в тия 10 дни на всички започна прекалено много да им личи.
Ся бѝла била минавала някаква комета. Добре, ама една мърлява буца сняг не е чак толкова в състояние да размъти людските умове, айде холан… в смисъл, не вярвам тъпата комета да е 100% виновна за всичкия цирк в последно време, нещо друго има зад проклетата снежна буца… нещо, което сякаш идва от самите хора. Оф, не знам как да продължа, то бива лудница, ама и на мене, и на Недим ни дойде в повече тоя път

 10 
 -: Февруари 04, 2017, 12:10:20  
Започната от perli4ka - Последна публикация от perli4ka
Благодаря Житара Усмивчица Много добре написано


Страници:  [1] 2 3 ... 10

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Ширинан | Психолог  © Copyright